Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
Boze, ale sa zatu fotku hanbim.Uz tak nikdy nechcem vyzerat ☹
No a natej fotke z leta 2013 bola vaha 63kg, miery neviem vsetky, iba boky a tie mali uctyhodnych 112cm.Takze pri mojej vyske 156cm som bola viac sirsia nez vyssia.Momentalne su boky tusim 98cm, ale pokusim sa to stiahnut na 95-96cm.90cm nepotrebujem. . . 🙂
@cawes Tak sem sa ovazila dat moju staru tlustu fotku do placu 😀
@mischena333 no ja by som rok cakat na vytuzenu postavu nedokazala, ja sa poznam.. ja som inak hrozne pazrava, jedlo je jedno z veci, co ma robi stastnou 🙂 ja sa musim v prvom rade drzat psychicky..takze si to rozdelim na dve etapy, z 57 na 55 by mohlo ist hadam pomerne lahko..no a ak to dokazem, tak ma to ohromne povzbudi a budem pokracovat..ak to nepojde, poviem si, ze uz som stara baba 40 rocna a vykaslem sa na to 😀 a budem sa tu verejne hambit 😕
@mischena333 no, tak vidno, ze si krasne zhodila..to je 5 kilo, asi aj viacej myslim si, to som ja v zivote tolko neschudla 😀 ja viem tak do 4 kil a to si uz myslim, ze aka som dobra 😵 a to si rychlo schudla, ked od leta.. no bol by to cert aby som aj ja na vianoce nebola aspon trocha kocka!!! 😀
@farmacka Ty si ulpne uzasna. . .Jatotak tiez robim 😀 Budu uz tie fotky?Preto pisem, ze par kilo je brnkacka 😀 Aj ja mam rada jedlo, tak snad si ho nebudeme odopierat, nie? 😀
@farmacka Moj najvacsi uspech v chudnuti, bolo vtedy zamlada a to zhodenych 13kg.Z toho obdobia ale fotky asi nenajdem.Vtedy som bola naseba hrda. 😀
@mischena333 ja som fotky neslubovala 🙂 nooo mozno vecer brucho odfotim.. a z coho si tak pribrala za polroka?
@mischena333 jaaaaj, ze 13 kilo.. si ina srandistka.. po styroch kilach sa budem nosit ako so zlatou medajlou v olympiade 🙂 😉
@farmacka Za kazdy zhodeny gram sa ma clovek pochvalit.Jasom to brala za kazde polkilo 😀 pochvala a semtam odmena 😀 v podobe ci knihy alebo nejakeho oblecenia 😎
@farmacka Vazne, z nejakych 64kg na najskor 48kg, potom sa mi to ustalilo na 51, potom som sa drzala dlho na 53-54kg.A to mi vyhovovalo. 😎
@farmacka Ale daj cele telo 😀 Vies z coho?Malo pohybu a vela zradla 😀
@mischena333 dnes ti babka obed nezjedla? 🙂 my sa chystame trocha na bicykle, ziada sa mi von, ked je konecne slnecno.. ale to je tak pohyb pre radost, z toho sa schudnut neda 😒 odporucam salat z cerstvej kapusty ako prilohu k masu - na chudnutie.. lez to clovek prezuje, aj zabudne ze bol hladny 🙂
@mischena333 ja som tiez za kazde polkilo vzdy na seba pysna 🙂 no uvidime, najrizikovejsi je vecer 😢
@farmacka Ale chudne sa aj ztoho.Tych 13kg som davala dole doma cvicenim a chodzou.Tiez by nikto nepovedal, zesa ztoho chudne.Kazda fyzicka aktivita je prospesna a spaluju sa pri nej kalorie.A ja to beriem tak aj ked len upratujem, beham po obchode atd.
Nie dnes nezjedla.V pohodicke 😀 Aj tu je krasne, ale dojde dcera s malou na navstevu.Takze nejdeme nikam dnes 😒
@farmacka Veru ano, vecer to byva najhorsie, sa dostavuju chute na barco.Ale my to zmakneme.Sme dobre 😀 alebo vic nez dobre? 😀
@mischena333 jasne, ze to dame, to by bol cert aby nam v tom daco zabranilo 😀 a potom tu budeme za mudre.. podla mna si hlavne treba nastavit psychiku tak, vsetko to zacina v hlave..
@farmacka Presne, snad si to nepokazime 😀
@farmacka A to nehovorim otom, jak sa zdvihne sebavedomie.Nie som namyslen, ale tie pohlady vonku mi robia dobre 😀 Teda vacsinou, podla momentalnej nalady, tak.A hlavne mi robi dobre, ked vidim niekoho, kto toho ma nasebe viac. . .Ale myslim to cele pozitivne.Ziadne posmesky atak.Sak ty tomu rozumies, co chcem tym povedat, ze? 😎
@farmacka Jo, psychika v pohode je zaklad vsetkeho.Uplne vsetkeho.Suhlasim 😉
To tak potesi, ked navarim a druhi si daju aj duplu a vsetko sa zje. 😀 Takze zase pekny den 😀
@mischena333 tak si dobra kucharka, ked im pri tebe tak chuti, klobuk dole..
@farmacka Asi jo, sak aj doma si drahy pochvaluje.Mna to bavi a hlavne, ked nezostanu zbytky. . . 😀 Co uz si z vyletu doma?
@mischena333 deti uz aj tak frflali, ze viac uz nepojdu 🙂 oni su taki lenivci, co by len doma sedeli.. my vzdy ideme tak na chvilku, to staci, hlavne, ze sa vyvetrame..
@farmacka No jasne, dnesne decka. . .kde su tie casy. . .co sme rano vypadli a vecer dotahli.Ale lepsi chvila nez nic.Aj ti vyhladlo co?Jasem teraz obed dojedala.Uz som bola hladna jak pes.
@farmacka A vidis, teraz mna trklo, co som schudla, asi sa mi urcite zrychlil metabolizmus. lebo nejem sice malo, normalne, ale hlad sa hlasi pravidelne.Dobre, jeto na dobrej ceste 😀
Babyyyyyyy....musim sa vam pochvalit, po dost dlhej dobe som sa odvazila ist k zubarovy!!!! som na seba nesmierne hrda.... chcel mi vrtat bez injekciee, nedovolila som mu...dal mi injekciu potom v pohode..a vobec nebolelo! 🙂 tesim sa z toho..trosku som aj plakala cestou k nemu... , tak sa ho bojim :( a bolo to ok, ale zas, mam este strpnutu papulku, tak dufam ze to nebude boliet ked odtrpne. Inac na obed som mala spagety...v takej normalnej miere..na ranajky nic.. a teraz budem pit len mlieko a pomarancovy dzus 🙂 este som si kupila pre istotu aj mozarellu.. a ja viem..v dzusiku je hrozne vela cukru, ale prezuvat asi nebudem vediet..a energiu / sacharidy..potrebujem teraz 🙂

Baby drzte sa, nasla som foto z leta 2013.To bolo hory Kilimanjaro.A prsa zadne. 😠 Teraz sa mi nejak naliali do dvojok v poslednej dobe. 😉 Aspon nieco, ale tehotna nie som 🙂