Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@farmacka Pocuj, ale vazne, asi bysme odtialto mali vypadnut.Oni nam daju, ked sa tu zjavia 😀
@farmacka Ok, tak dobru.Jasem sa tak smila az mi skoro rebro puklo. . . 😀
@mischena333 asi sa uz nalakali konkurencie 😉 a viac sa boja vkrocit sem 😀
@farmacka Ty, zajtra sem ani nepachnem.To hranici s drzostou 😀 Uz nepis, mame it spat. 😀 To je jak telenovela. 😀 Mne sa uz nechce 😉 Ale budem musiet 😢
@mischena333 Ahoooj 🙂. Aka fotka? Ja som ju davno posielala zakladatelke temy 🙂 ma ju v albume 🙂 Dnes sme mali plnku, skoncila som o 21, zjedla som jeden parok, waflu, platok sunky a pasik cokolady a vypila jednu kavu ale za to veeela vody. Nemala som cas sa normalne najest, vsetko za pochodu. Nadhera, co? 😖 inak, ty vyzeras velmi dobre 🙂 pozerala som tvoje foto a klobuk dole 🙂
@aknelka85 Ahoj.Diky za pochvalu.Ale chcem este ztych bokov skresat nieco.Inac nespala som celu celulinku noc ☹ som jak po opici.Ale kava, energetak a aspirin to istia.Si predstav, je mozne za noc zhodit skoro kilo?Normalne mi vaha ukazuje menej.Predsa som na nu vyliezla dnes.Aj ked mam mrchu.
Ty si musela vcera spalit kalorii, cely den v pohybe a tak malo paliva v sebe. . .
A kde jak sa dostanu do toho albumu?Ci mam tady listovat?Blbne im trochu net, tak neviem.Dufam, ze mato nevyhodi.Co bych si pocala 😢
ahojte. nejak ste sa rozbehli,musim dnes docitat vsetko 🙂 . ja som to od utorka trocha flakala, v robote mam rezim ale ked som prisla domov tak hruuuuuuuza. Mrcha pomaly konci tak uz nemusim zozrat co vidim a mozem normalne zas fungovat. uvidime pri dalsom vazeni ake to zanechalo nasledky.
@danuska24 Ahoj.No mas co citat.Aj mam mrchu hnusnu.Ale tentokrat mna nesprevadzala pazravina.Ako sa dostanem na ten album, kde su fotky?Aknelka85 mi posala, ze tam ma aj ona.Tak som chcela kuknut, jak sa dari. 😉 Uz sme tu tiez dost nahodili, tak verejne.Dasato nejak presunut?Vies, ked dojdu cudzi, nezasvateni. . .
@mischena333 ahojcek 🙂 fuha, to ma mrzi, ze si nespala :-/ zas sa ti vratila nespavost? ale vykasli sa na energetak, ved je to sajrajt. Kava ano, daj si caj namiesto toho 😉 Vies co, je to mozne. Zalezi aj podla toho, co si vcera zjedla. Ale kilo za noc bude pravdepodobne len voda. A co sa fotky tyka, ona vytvorila sukromny album. Neviem co s nou je, dlho tu nebola 😒 Prosim ta pekne, ako ides bojovat s bokmi? Daj radu 🙂 pekny dnik ti prajem, vela sily 🙂
@aknelka85 Ale vcera sme mali navstevu a neskoro som vyhltala kavu. . .Tak proto.Zajtra bude fajn.Ale dedko ma jakesi supy lieky, zapar minut ma prestala makovica boliet.Vcera som zjedla dost.Velky obed na 3x.Lebo som nemohla dojest.Pyre, kuracie obalovane nugetky, k tomu oharek, rajcak a kapiu.Vyborne.No a pri navsteve este jabkovu strudlu.Tiez vyborna. 😉 Ale dneska verubohu asi nepojde mi jest.Zaludok mam jak po chlastacke.Achjo.Kavu budem iba rano max doobeda chlemtat.Ked jaju tak rada.Tak to sa do toho albumu sotva dostanem.Skoda no 😢
A ty teda jako?
Cavte baby, tak, ideme chudnut?:D dnes som zacala s kavou.. a energetaakom..co dalej?:D chystam sa urobit grilovany syrcek..biely 🙂
@vanesa123 Dobre ranko, no pod moja zlata odvazna medzi nas.Sup sup sup sem 😎
@vanesa123 Ha, aj ja.Ale tam som aj skoncila, nedam nic do seba.Blbo mije 😉 A to som bola dedovi vcera pre litrovku vina na benzinke.Bez igelitky.Teraz vyzeram, ze jasom to vyslopala. 😀 Jo, inak sklenka bileho vraj podporuje chudnutie.Francuzi to tak hlavne robia.Potych ich syroch a tak a jaki su stihli
@mischena333 dostanes 🙂. Len sa tu musite stat priatelky 🙂 skus jej napisat IP, posle ti mail, na kt. jej mozes poslat foto 😉 a potom nas uvidis 🙂 lenze ty si uz tenka ako prutik 🙂 jaj, tak kava je pricina. Som sa zlakla, ze nieco ine. Mozno by ti na zaludok pomohol riadny vyvar. A co s tymi bokmi? Lebo aj mna trapia :-/
@aknelka85 Asi mna nezoberie.Sak citala si tie nase prispevky?A tie moje fotky, co sem nepatria?Neviem, vcera som farmacke navrhla, ze nech zduchneme odtialto.Sak sa tu bavime aj o inom, nez len o chudnuti.Mne na boky najviac zabera no, popisem ti to tak polopate.Lezis naboku, dvihas nohy do luftu a tak dokola.Potom zas naboku ale nohu akoby pokrcis, vystries, ako pri fotbale len v leze, dopredu dozadu a spat a zas.Potom na tie vnutorne stehna mam super dva cviky,ale jak to popisat.No to sa neda.Skusim za chvilu.Ale video sem asi nedam.Je to moja taka zostava, co mam nasebe vyskusanu.Potom dalsi cvik, stojis rozkrocmo, ruky vbok, a ako by si si sla cupnut.Aj 60x.Vsetky som robievala tak 50-60x.Alebo 3 opakovania po 10-15x.Jaj pisem jak telon.To sa takto neda dobre pochopit.A potom su super vypady.Stojis, ruky vbok a jednou nohou dopredu a panvou ides dolu, az sa ti zadna noha natiahne do urovne s podlozkou.A zass vymenis a opakujes.Potom pisanie nohami v lufte.Napr cisla a tak.To je fakt tazky cvik.
No dam pauzu.Ale cela tato zostavka, teda plus este cviky cotu nemam vcil, mi zaberie tak 35min.Plus trochu na stepperi a semtam na rotane.No, rotana.Moj mi pisal, zesom ju nechala spod postele trcat a v noci liezol do kychyne pre zradlo a skoro si rozbil hubu, jak mu noha potme ujela.Napisal mi, ze mi znej vyhodi loziska 😠
Baby, uz slaham do roboty. Dnes to bude horsie ako vcera 😒 drzte palce. Vam prajem krasny dnik s usmevom na perach a dobrou naladou 🙂
@aknelka85 Tak sa maj.Ked vecer neoodpadnem, tak sa vidime 😎
@mischena333 ale kam by ste sli? Tak si piste IP ale nechodte prec 😒 ved ste to tu ozivili 🙂. dakujem moc za rady co sa cvicenia tyka 🙂valim do roboty, vecer sa vratim 🙂. Pa
@aknelka85 Ok, tak nic.Keby nahodou, dame vediet.Ale teda asi nie.Dobre.Budeme radi 🙂 Maj sa a papaj pekne tam.
@mischena333 ja som sa super vyspala, ale vazim to co predvcerom, nieze som vcera neschudla, ale vaha je spat.. no ucim sa nenechat sa zdeptat vahou, zatial som ju nevyhodila z okna..povedala som si, ze sa budem zdravo stravovat, neprejedat sa len tak z nudy a ci schudem alebo nie, nie je podstatne..hlavne ze budem spokojna zo zivota...aj ked tajne dufam, ze pojdu aspon dve kila takto dole..ty si pisala, ze ked si sa prestala zameriavat na chudutie, zacala si chudnut..chcem to vyskusat tiez tak..
@farmacka Presne, az potom sa to rozjelo.Az som na to prestala sustredit veskeru pozornost.Typu kaslem teda na to.Ale ono sa stal ten opak a asi sa mysel odlahcila, tak az potom telo zacalo fungovat.Sak aj toto druhe chudnutie.Tak istak.Ked som sila mocou chcela, tak ani tuka.Potom, ze kaslem nato no a vidis podla fotiek. 😉
@farmacka Ano, najprv ti teda dojde ten pocit, ze robis nieco pre seba a potom si telo zvykne na novy vylepseny rezim a odvdaci sati.
tak ja teda skusim len zdravo zit, kedze ma neuspechy pri chudnuti vzdy riadne odrovnaju 😉 takze dnesny pokrok nemam ubytok na vahe, ale to, ze sice som tam, kde som zacala s vahou, ale ma to neznechutilo, ako zvycajne, to je pre mna velky uspech v posune myslenia 😀 na stare kolena bude zo mna mozno aj dokonala zena.. aj ked nie s dokonalou postavou 😀 sak hlavne ide o to, aby bol clovek v zivote spokojny, no nie? 😉
@farmacka Si super, ides na to psychologicky.Tak to ma byt.Sak v tej hlave je zaklad vsetkeho.Super.A ake mas teda miery?
@farmacka Ha, ty mas do staryvh kolien tak daleko, jak ja k milionu 😀
Jo a odporucam precitat knihu od Editky Sipeky-Vysoka skola chudnutia.Tam je vsetko rozobrane, uspechy, neuspechy, skodlivost diet, cvicenie, relax, dobra nalada.Aj u nej to je zaklad chudnutia, byt pozitivne naladeny.A dokazala to, schudla.Bohuzial uz ale nie je medzi nami.
no psychologicky 🙂 skusim to teda otocit: chcela som schudnut a byt potom z toho stastna, no a zmenim to: najprv budem spokojna..ked budem stastna, nebudem sa prejedat a mozno aj schudnutie pride.. odporucam to vsetkym sklamanym zo svojej postavy 😀 teda dufam, ze to zafunguje..
@farmacka Uvidis, len postrehnes, jak ti zrazu veci sedia. 😉

@mischena333 no na nas si nepochutia, uz budeme zatial polovicne 🙂 ideme spat a zajtra si povieme, ako dalej..bud vahu vyhodim z okna, alebo ju budem bozkavat 😀 dobru noc a pekne sny - tam daleko!!!