Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
No ja mam len pol kila dole, ale to po troch dnoch, najprv som bola odhodlana, ale uz tak nie som, aj to pocko depresivne, spat sa mi chce, tak neviem, ci sa mi bude darit pokracovat. Ale pokial sa budem na to citit, rozhodne budem pokracovat. Aj ked s prestavkami, kilo dole, potom len udrzat a potom zasa pol kila a tak..
@mischena333 ha presne este aj tvár mám taku dievčatkovsku 😀 mám 2 dcery a ludia si myslia ze su moje sestry 😀 ale stále som na tom lepsie ako muž .. jemu ťahá na 31 a ked náhodou kupuje alko v obchode tak od neho pýtaju občiansky 😀 .... inak mi ani nevadí že som nízka len tá váha ešte nech ide dolu .. 😀 ... hhehe a vdaka za kompliment 😀 😉
@farmacka ale no 🙂. pokracujeme dalej 🙂. nemozeme sa dat pocasim ani nicim inym ovplyvnit. Raz si hore, raz dole, ale vzdy treba ist dalej. Pol kila je slusny ubytok 🙂 a cvicis? To by ta mohlo nabit energiou 🙂. ja idem akurat teraz, vypotim zo seba vsetky negativne myslienky a dufam, ze aj tuk 😀 alebo si pusti oblubenu hudbu, zavrt bokmi a uvidis, nalada sa ti zlepsi a budes mat chut pokracovat 🙂. Drzim palce! 🙂
Ahojte kočky. Ja hlásim veľmi, ale VEĽMI nedisciplinované tri dni 🙄 🤐 😒 . Celý týždeň do štvrtka som sa pekne držala a presne ako som predpovedala, prišli nástrahy v podobe voľných dní, návštev a chaty .( Takže dneska som už zase na porádku ... Z toho cvičenia, čo som minule písala že som dala, tak som mala takú svalovku,že som ledva vstala z postele 🙂 Ale dneska ho idem znova 😎 A každý druhý deň mám v pláne...Tak držím palce aj vám, baby !
@aknelka85 dakujem za povzbudenie, mas pravdu, treba si napravit naladu a ist dalej..ja necvicim, na to som leniva, milujem dlhe prechadzky, ale dnes je ozaj na figu pocko, hoci ci bude este lepsie, tazko povedat.. ja sa snazim pravidelne jest, co mi nerobi problem a vynechavam uplne nevhodne veci..a snazim sa jest trocha menej.. nie som hladna, ziadne odriekavanie, kontrolujem si stravu, ale nic zasadne.. ja zas nemam velke plany, na zaciatok by aj dve kila dole potesili.. a verim, ze to ma povzbudi a pojdem aj dalej, a ak nie, tak aj to by bolo fajn.. 🙂 ale inak to pocko vie spravit svoje, ked je teplucko alebo aspon slnecno, hned je cloveku krajsie a je viac vonku.. 😉
@m.a.r.t.i.n.a no ved to, ze vydrzat je najhorsie, ak by stacilo tri dni sa obmedzit, to by sa este dalo 🙂 no nic, musíme skusit znova a budeme sa tu drzat navzájom, hlavne sem piste, ako sa vam zadarilo zhodit!!! nech nas to zaktivizuje 😀
No cavky maminy a nemaminy(buduce maminy) 😝 moja dieta??? opet zacina od velkej 0 ☹ idem sa odfotit a capnem si fotku hore na stenu ked pojdem spat aby som sa videla a aby som si povedala kazde rano ked vstavam a idem vecer spat pri pohlade na foto vydrzim s tym chudnutim a schudnem do konca roka 7kg 😠 😀 dufam ze o 3dni ma nebude opet cakat chladnicka s ovorenou narucou do toho 😅
no baby, tusim sa nam vsetkym tak rovnako nedari..ci ta jesen je vhodnym obdobim na chudnutie.. 🙂 ale do Vianoc daleko, este to skusime, vsak sme dake baby! nutne vsak potrebujeme, aby sa nam ozvala daktora, co je ze extra uspesna, nech nas to vsetky zaktivizuje!!! 😀 takze piste svoje uspechy a megauspechy!!!
@farmacka obdivujem ta, ze si dokazes upravit stravu, pravidelne a zdravo jest. Ja som to skusala ale akosi mi to nejde. Aj dnes som zjedla zatial len jeden jogurt. Ale za to som si poriadne zacvicila 🙂 Zajtra sa budem plazit. Mas pravdu, ze pocasie trochu ovplyvnuje. Urcite sa vsetko robi s lahkostou, ked svieti slniecko 🙂. prechadzky su super 🙂 mozes zapojit rychlu chodzu a spalujes 🙂 drzkaj sa 🙂
@m.a.r.t.i.n.a Ahoj 🙂 ja som bola na tom podobne co sa cvicenia tyka 🙂. Nedokazala som si normalne sadnut, vsetko ma bolelo, taku svalovicu som nemala uz davno 🙂. dnes som si to zacvicila opat, tak cakam, ze uz vecer budem jojkat 🙂 so stravou som tiez na tom rovnako 😖 Baby, musime pridat! Ved nam to uz tak pekne slo 😉
Tak kočky, dneska som bola disciplinovaná, ešte som si aj na zajtra stihla odšťaviť pomaranče a grep, budem to popíjať celé doobedie. Uložila som práve krpca do postieľky, idem vás pozdraviť a šup sa na pol hodinové video a makať makať až sa bude zo mňa liať 😅 😎 Dúfam, že už taká svalovica jak min.týždeň nebude 🙄 🙂
@m.a.r.t.i.n.a Wau super,hned bysom si dala par hltov.Ta aj vsetky choroby v zime obidu. 😉
@aknelka85 Ahooj,tak ja sem sa navecer pred babkou vlnila v rytmoch Shakiry,show to bola,babka sa skoro udusila jablkom.Qle sak co,nech je sranda. 😀 Dedek sa vecer vratil,cely napichany,ze aj on potrebuje zhodit do Vanoc 😉.Vahu mame v obyvacke ne,no a deda,sak ani nejaky stary neni,75r,ze ale Michaela,to sa musite naha odvazit,kazde rano. . , 😠 No ale srandista veliky.No a nemaj dobru naladu potom.Ked take nieco clovek prisebe ma. 😉
@farmacka Ze vraj najlepsi obdobi na chudnuti 😀 je jar.Som citala.Ale cotam potem,pojde to ajkeby nechcelo.A basta
Jakoze kde ste vsetky? 😀 Sa nemusim tusim bat,ked sem jeden den nevlezem,ze nedocitam do polky tydna vase prispevky 😀
@mischena333 ty si riadny exot 😀 takze mas partaka na chudnutie 🙂 no aka paradicka 🙂 len tak dalej a zapojis aj babku 🙂 oni musia mat z teba poriadnu radost, ked im robis dni takymi veselymi
@aknelka85 O,stala klientka sa ozvala predsa.Vitaj si ho 😎 Tak ako?Boli telo jak po zrazeni s konem? 😀
@aknelka85 Ale zas ani nie,v ramci normy a slusneho chovania.Sak sranda musi byt aj ked na chleba nebude. 😀 Tusim zalozim temu na podobne zazitky,by to bol zlepsovak nalady 😀 Toho tu zazijem,neboj sa.Dedkovi vcera tusim,trcalo vajco zo slipov. 😀
@jaruska6 Ty sa mi kde schovavas?Budes mat co citat moja mila. 😀 Co je stebou? 😲
@m.a.r.t.i.n.a Tak zteho dnes volaco bude.Mam tusaka 😎
Tak mna napadlo,tusim sem dam moj ksicht,vsetky mate fotky pri mene.No,uvidim este. 😀 A nemate vsetky.Ok
@mischena333 😀 😀 😀 😀 😀 to nebol asi pekny pohlad 😀 😀 😀
jasne, ze v ramci normy ale zda sa mi, ze si take slniecko vysmiate, otvorena vsetkemu, tak musia mat z teba starki radost 🙂
Jaj, dala som si do tela, asi hodinku. Zatial pohoda, zajtra to bude asi tazsie. Urcite budem mat svalovicu 🙂 Chcela som si dat nakoniec tie cviky od teba, ale vzdala som to 🙂 Inak, som sa skoro zadusila pri tom cviceni. Strasne mi vyschlo v krku, som sa chcela napit, slinka mi zabehla, oci mi skoro z jamoc vysli, tak ma to dusile. fuj. som lapala po dychu 😀 toto ma unavilo asi viac ako samotne cvicenie 😀
@mischena333 no divaj aka kocka!!!! si krasne ziena 🙂
@aknelka85 Tak mna tu mate.Prvykrat verejne vystavujem v soc.sieti xicht. 😔 😀 To ti verim stou slinou,aj ti oci slzili,co?
@aknelka85 Som nejaka nervozna,ked mna tu vidite.A to je teraz moja huba vsade,kde som prispela?
@aknelka85 No je vsade,prisambohu. 😒
@aknelka85 Tak diky teda,sak mi stupne sebavedomie,neblbni 😀 Ale nie,ja nie som namyslena. 🙂

@aknelka85 uz sa ti podarilo nieco schudnut?