icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 ale ved to vobec nevadi 🙂 ja som rada, ze ta vidim 🙂 zeby som si dala aj ja foto, aby si sa tak necitila? ze ta podporim, trosku? 🙂
Slzili ako najate 😀 prisamvacku, ze mi nebolo vsetko jedno, az na styri som sa zvalila a kaslala, plula... 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 No tak ja uz som mysl,ze na tom pracujes 😎 Sup sem s foto,nechsa nehambim jak sedlak v Blave 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 ty sa teda rozhodne hanbit nemusis! si velmi pekna 🙂 ok teda, idem nejaku pouzitelnu vycmuchat 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Dakujem moc,este si spominam na komplexy zo zakladky ☹ Som sa nejak vyformovala az na strednej,tam uz bola pohoda 😉

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 som rada, ze si uz v pohode. Kasli na to, co bolo... Urcite ta to minimalne posilnilo 😉 No, pozeram tie moje foto... smejem sa 🙂 nasla som iba jednu taku pouzitelnu 🙂 idem ju tu skusit zavesit

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 hotovo 🙂 ale to len kvoli tebe 😎

mischena333
4. nov 2013

Wau jaka fesanda,skapal mi net,tak som cez mobil,sakra,zrovna v najlepsom.Si dracica...

mischena333
4. nov 2013

🙂aknelka Tak to si vazim,to bol sucit so mnou alebo mam dobry vplyv na ludi?:D

jaruska6
4. nov 2013

@mischena333 Ahoj moja, bože ty aká kočena neskutočná si 🙂, radosť kuknúť 😎 .No prečítala som 3 strany, sa to tu super rozbehlo 😉 .Treba vybaliť, vyprať veci, doupratovať, navariť, nakúpiť.....Však to poznáš roboty do bezvedomia 😝

mischena333
4. nov 2013

@jaruska6 Jaka rychla odpoved.Diky,zajtr budem mat frnak hore:Dnie,ma prsat;(Mna porazi natomto mobile;>

jaruska6
4. nov 2013

Tak právom, frňák hore 🙂 😉 😀 😀 😀

mischena333
4. nov 2013

@jaruska6 @aknelka85 Ani tie smajliky nemam pekne tady.Ach cosamito porobilo,pichnem sem hubu a hned mi net skolabuje

mischena333
4. nov 2013

@jaruska6 Je rada na tebe.Ze sito tusila a cakala teraz?

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 skolaboval ti preto, lebo sa teraz vsetky na teba pozerame 🙂 🙂 naozaj si kocka 🙂 ziadny sucit, neblazni, ja som rada, ked viem s kym si pisem 🙂 ale nebyt tvojho odhodlania, svoju tu asi nedam 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Dikes fakt,ani nevim comna to popadlo,ale dobre,aspon sa vidime.Mi pripominas moju kolegynku tady comameni.Ten mobil sila teda,estektemu novy,ucim sa pisat,tojejak naschval

mischena333
4. nov 2013

Kocky,necham to nazajtra,je to pomale jak v lete na sanach.Tak dobru noc a krasne sny.Snad to este nastartujem

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 rano mudrejsie vecera 😉 neboj, urcite sa ti to da do poriadku 🙂 tak sa na teba tesim zajtra 🙂 dobru 😉

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Jupiii podarilo sa,Si tu este?

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 sikula 😉 som

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Tak hod nieco doplacu,chvilu popiseme a pojdeme spokojne zalomit 😀 Uz mam tie zlte xichty,super 😎

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 co si dnes jedla? potom ti napisem co ja, budes sa chytat za hlavu 🙄

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 No najskor som nemala chut ani,potom dosiel hlad,tak som mala zlepenak so slaninou,potom jogurt,este raz zlepenak so slaninou a paradajku.Lebo dedek v noci vyzr. .co bolo navarene.A takto chce chudnut 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 ked dobre varis, sa necuduj, ze vsetko poje 🙂 a co je zlepenak? 😕

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Varim uz odmlada 😀 No zlepenak,je slovensky hamburger,dva krajce chleba a nieco medzi nimi 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 😀 😀 😀 tak toto som pocula prvy krat 😀 super! odteraz to budem pouzivat aj ja 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 To tu budu baby zajtra kukat co?Ako na nich svietime. 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 😀 😀 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 no a ja som zjedla jogurt, zmrzlinovy pohar (bola som posediet s kolegynou a jej dcerkou) a platok cokolady 😖 masaker. tolko sladkosti v jeden den 🙄 niekomu to staci na cely mesiac...

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 to budu! 🙂 a dufam, ze sa aj oni ukazu 🙂 mna by to teda velmi potesilo 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 To je vse? 😲 Ja toho zosrotujem viac 😀 Som cakala iny masaker 😀 To je pohodicka 😀