Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@mischena333 a vlastne este 4 cukriky 😀 aby som bola presna 🙂 ano, vsetko, ale ako nezdravo, sakra 😖 no nic, zajtra idem do roboty, tak budem disciplinovanejsia 🙂 teda duuuufam 🙂 kedy ides domkov?
@mischena333 moj frajer teda jedak absolutne nie je. tiez je strasne chudy. a vysoky k tomu. ja som vedla neho ako take male pivo 🙂 cakam, kedy mi zacne hovorit miselin 🙂 A cvicila si dnes?
@aknelka85 No toje teho,ze 4cukriky.Ja si dam cely sacek.Vrecko alebo balenie po slovensky 😀 Ve stredu vecer.Sa tesim,bude doma telocvik 😀
@aknelka85 Dneska som sa krutila vo vire tanca.Jak rusalka 😀 Bola super nalada no co 😀
@mischena333 jaj, aha, ved to si pisala 🙂 mi to vypadlo 😅 hej, takze v stredu budes domka? 🙂
@aknelka85 Aj jasom male pivo. 😀 Si tu baby zajtra aj cvrknu,ked to budu citat. 😀 Som rada,ze som ten net uspesne resuscitovala. 😀
@aknelka85 Jo,nekedy vecer,v noci skor a ide sa hned cvicit 😀
@mischena333 zlepenak neni slovensky hambac ale zahoracky!!!!
@cawes Nazdar,ale Zahori je na slovensku.Zahoracky hambac je chleba se sadlem a scibulu 😀
@mischena333 ja si takym stylom zacvicim az na vianoce sakra 😖 ale to bude olympiada 😀
@cawes Ale jo,dasato tak brat,jaksto napisala. 😀 A ty jak?Dlho si tu nebola.Darisa s ananasem?
@aknelka85 Kristove rany,dasa vydrzat,ze? 😀
@mischena333 obcas mi zadrbkava... tazke to je ale vsak co, som silna zena, nie? zvladnem 🙂 musim 😖
@aknelka85 Si hodna aslusna holka,musis sama. 😀
@mischena333 ne nedari vcera som pojedla cesnaKOVE chlebicky, ale zajtra idem na ananas
@aknelka85 Zvladnes,to bude tornado. 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja si radsej zacvicim, aby som tie myslienky odohnala 😀
@cawes Mnam,dala bych si.Alebo langos.Zajtra si dam vajcovy chleba s horcicu a cibulu.Dik za inspiraciu.Ale to si v pohode,sak cesnak je zdravy 😀
@mischena333 sme sa smiali, ze maraton 😀
@aknelka85 😲 😲 😲. a preco aj teda nie,sak cvicenie je na vsetko 😀
@aknelka85 Tak po tolkej abstinencii,no mne by to tiez udieralo do hlavy 😀
@mischena333 ano cesnak je zdravy ale nie v cesnakovej pomazanke kde je syr a tatarka 😀
@mischena333 ano, cvicenie je najsamlepsie 🙂 aspon budem mat dobru kondicku, aby som to potom zvladla 😀 😀
@cawes Ale je.Syr-vapnik+bilkoviny.Tatarka-esenc.mastne kyseliny 😀
@aknelka85 Tak co ti vyhovuje naj. 😀 Ale urcite vyskusaj. . 😀
@aknelka85 Najsamlepsie,to sa mi paci.Ale aby sa mi doma nesmili,ked to pouzijem 😀
@mischena333 vyskusaj 🙂 mne sa ohromne paci zlepenec 😀
Za chvilku dojdem,som hladna jaksi,jak pes. 😀
@aknelka85 Zlepenak,skoro som na tom zlepencovi teraz zadusila 😀

@aknelka85 Som minule zbagrovala sama nanukovu tortu.Celu.Sama.A moj tiez sam celu spracuje.A cele kura dokaze zladovat.A suchy je jak trt.Len pupek ma trosku 😀