icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 ja tiez 🙄 idem sa napit 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Jojo,hlad je skryta zizen.Ale mne uz tak skvrkalo v zaludku,zesom si myslela,ze mi pod postarom vibruje telefon.Fakt myslim telefon 😀 Ak by ti nieco vrtalo hlavou. 😀 Uz som tu,dalasom narychlo par lyziciek vlasaku. 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Necigan.Si tam dlho,stopro v lednicke si bola vrazena 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 😀 😀 😀 dobre, dobre, telefon 😀 na mna sa tu vyskiera cokolada 😠 ale nedam si. zajtra hej 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 hahahaha 😀 😀 ty si cislo 😀 😀 vycikat som sa bola 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 To co myslis,som zabudla doma 😢 Haha 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Daj si pasik,ta nezabije.Spalujes kalorie aj kedsa smejes. . . 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 v stredu budes mat nazivo 😝 zavidim!

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 nedam, ved som toho sladkeho dnes zjedla viac ako dost. Veru spalujem, s tebou teda ano 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 No,snad aj po ceste. . . 😀 V lesnej cesticke 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Snad sa nebudeme stresovat.Sak dobra nalada je zaklad.Ale vazne,ked toto budu citat,no nevim nevim,ci vsetky vezmu s humorom 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Dajsi,ti vazne neublizi.Jasidam polku margotky.Ok? 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 mozno nas baby zrusia 😖 nie! ziadna margotka ani cokolada. ved chudneme 😎

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Mozes dva pasiky,ja uz dojedam pomaly 😉

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Neskoro,uz si utieram hubu 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 😀 😀 no pekne, takto chute robit cloveku! 😀

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Dobra bola,ale nejak vela hodin 😢 Tak co,dalasisi predsa? 😉

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Ta druha polka mi prave zapadla za postel.Dobre aj 😠 Asi bych ju dojedla

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 nedala 🙂 zajtra si ju vychutnam 🙂 ty svoju polku najdes tiez a zajtra dojes 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Dohodle.Mali bysme ist spat.Co ty nato? 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 no, mozno 🙂 este sa musim ucit, zajtra mam test v jazykovke 😒 ty uz bezkaj, nech si zajtra plna energie a nech starkym urobis krasny dnik 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Tak nechtito vyjde.Dobru 😉 Z nemciny?

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 dakujem 🙂 ano. len prvy mesiac chodim, doteraz som hovorila po anglicky. takze sa teraz snazim do hlavy dostat co najviac 🙂

mischena333
4. nov 2013

@aknelka85 Sa tam naucis.Jasom isla bez nemciny,teda len par slo a cisel som vedela. 😒

ciarka
4. nov 2013

Ahojte baby...

Tak dnes som bola vo fitku, potit sa- Dnes som papa
R- celozrn.rozok s maslom mozarelou a rajcinou
O- polievka a kuracie maso
Olovrant- ovsena kasa s bananom a hrozienkami
potom trening
V- jablko a jogurt
Druha vecer sojove mlieko

Inak som tu nebola, lebo muz bol chory, potom sviatky a stale sme boli prec.

ciarka
4. nov 2013

Inak ste strasne vela toho popisali. Aj ja potrebujem motivaciu- som sa trochu uniesla sladkostami, ale dnes som zas odznova zacala. Musim viac pit vody. A viac krat denne papat.

ciarka
4. nov 2013

@bombulka200 - a ty si moja motivacia, to sa ti teraz za tie 4 mesiace podarilo schudnut 16kg??? ako sa stravujes? uz si to urcite pisala, ale napis mi aj casy aj co papas. Dakujem.

soffyee
5. nov 2013

No mam za sebou ranko aj ranajky... som nazhavena do chudnutia tak uvidime co to da cely den 😅

mischena333
5. nov 2013

@soffyee Dobre raaanko,co bolo dobre?

mischena333
5. nov 2013

Prajem super krasne rano krasky,nech sa vam dnik vydari.@farmacka Mam pozitivne novi 😀 nky moja,tesim sa mooc.Dam echo jo? 😎 Aj tebe pekny dnik volna.