icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

soffyee
5. nov 2013

@mischena333 ranna sprcha a kava 😉

soffyee
5. nov 2013

@mischena333 a ake ranajky boli tie tvoje?? 🙂

mischena333
5. nov 2013

@soffyee Take iste a ciga k tomu.Fuuj 😀

soffyee
5. nov 2013

@mischena333 Tak to je super ale obed uz je pamaly tu 😀 a ja mam kuracie meso este v mrazaku 😀

mischena333
5. nov 2013

@soffyee Jasom byla dlho hore.Preto mi nechutilo.Kuracie som vceta vytahla z mrazaku. 😀 A asi zemiaky k tomu.Ryza sa babke blbo je.

soffyee
5. nov 2013

No s tou ryzou ja mam stale problem a na ryzu volam mamu 😲 supnem zemiaky do vody a su raz dva 🙂

ciarka
5. nov 2013

@soffyee
@mischena333 - baby to su neni dobre ranajky.

Ja ranajky- jogurt a kava, dzusik
desiata- 2 celozrnne rozky s losos.pomazankou a rajcinami
obed- bude polievka

bombulka200
5. nov 2013

@mischena333 aj tebe pekný den 😵

bombulka200
5. nov 2013

@ciarka dakujem 😅 ale ono je to tak ze .. 10 zišlo vlastne skoro hned ... do mesiaca od porodu .. a dalšie kilá tak ze som zmenila stravu a začala cvičiť ... ale neviem či sa mi este podarí takých 15kg dalsích zhodit ako je môj sen 😕 .. jedávam menšie porcie .. vyprážané a taketo veci som vylučila varím na olivovom oleji a pečivo si dám len ráno a to len celozrnne alebo bielkovinový chlieb ..

soffyee
5. nov 2013

@ciarka no obed som stihla len polievku ale este som si nestihla navarit zdrave papcko 🙂 mala mi od rana vracia ☹

cawes
5. nov 2013

@mischena333 zdarec, dnes mam ananasovy den, bola som vcera na nakupe v nemecku a kupila 4 ananasy .-)
po ranajkach som sa rozhodla ze darujem jeden kamoske, takze mam jeden rozkrajany, jeden rozdarovany a este dva na jedenie. HMMM no citala som si prave clanok o ananase aky je super ucinny atd tak sa aspon tesim z toho ze ked uz ho jem tak mi to aspon nieco da 🙂
tak uvidime mam v plane byt cely tyzden na ananase teda striedavo dnes ananasovy den zajtra salat mäsko atd potom zase ananas plus cvicit, to by v tom bol cert aby sa ta vaha nepohla

mischena333
5. nov 2013

@ciarka Ja si skodlivost takychto ranajok uvedomujem.Dakujem 😉

mischena333
5. nov 2013

@cawes Caues,mam fofry dnes,som ti pisala o tom bromeline v ananase,vidis?Mala som pravdu.Supr,teraz by mi bodol aj konzervovy 😀 lepsi nez nic,ale vsetko je konzervaciou zlikvidovane 😠 Drz sa,ty nato mas.Sak si zahoracka jak ja 😀

mischena333
5. nov 2013

@soffyee Ptm ti hodim navod,jak robim ryzu ja.Enonuno 😝

mischena333
5. nov 2013

Kocky,neviem co to,som teraz vylezla na vahu,ich digitalnu,ktora mi oproti mojej doma pridava 3kg.Sem som dosla,ukazovala 59kg nieco a teraz po dvoch tydnoch 57,2kg.Uvidim doma.Nakoniec mam svoju vahu,nie?57-3=54kilo. 😲 Potom hodim miery niekedy a info kolko vazim doma.Drzte se fesandy,drzim vam palce,vsetky na to mate,dosiahnut to co chcete 🙂

soffyee
5. nov 2013

@mischena333 ja som si postavila tu kuracinku s brokolicou tu dam az niekedy o 16.00 😉 ale huraaa prvy den mam pomaly uspesne za sebou 🙂 ja som sa dnes nevazila nechcela som vediet aku mam vahu odvazim sa az o tyzden takze v utorok 🙂 keby ze mam vahu 59kg tak neriesim ziadnu dietu a skacem od radosti az po plafoooon 😀

mischena333
5. nov 2013

@soffyee Ja sem teprva vcil jedla,pred pol hodkou.Chcela sem vse postihat a ani chut nebola.Kuracina bude na zajtra,narychlo sme jedli skvareninu so zeleninkou a chlebikom. 😔 Ale co,bola som sa osprchovat ne,dedko hlidal babku,tak som si iba v kratkej osuske sadla na postel,chvilu vydychnut si no a nevola dedek,ze surne nabijacku na mobil.Mal telefonat zrovna. 😠 Tak ja utekala dolu schodami,rukou pridrzala osusku,nabijacku som mala vedla v zasuvke,dedek samozrejme mne v patach 😕 a jak sa nacahujem cez stolicku pretu nabijacku,no nezahledel jak mi cecek vyletel? 😔 Este teraz je chudak mimo.Celu dobu krical wau wau. . . 😝

mischena333
5. nov 2013

Teraz dedek priznal,ze videl zo zadu vsetko.Sa hambim jak pes 😔

mischena333
5. nov 2013

Este nedal pokoja,ze super zadok a to prso,no umrem.Ze o tom napise reportaz v novinach.Je redaktor 😲

farmacka
5. nov 2013

@cawes a to ako vydrzis??? obdivujem ta, ze den na ananase, druhy iba maso..klobuk dole.. to by som vydrzala tak tri hodiny taku dietu a nie cely den 😀 😀

farmacka
5. nov 2013

ja dodrzujem pravidelne stravovanie kazde 2,5 az 3 hodiny a snazim sa vylucit tie najkalorickejsie veci uplne, co som normalne jedavala..pijem len sodu a kavu s mliekom.. no netusim, ci z toho aj zhodim..ale toto som schopna vydrzat dlhsie..dake vacsie obmedzovania v jedeni ma nici, tak to viem vydrzat tak den 😀

soffyee
5. nov 2013

@mischena333 ja som teraz spraskala tuniaka vo vlastnej stave 2uhorky a co to bolo este jaaaaaj celozrna satocka 😠 bojujeme dalej 😅

danuska24
5. nov 2013

caute, moja strava za dnesny den - na ranajky vlaknina, 4 platky lososa - mnaaaaaaaaaam, desiata platok polystyrenu, obed polievka, pecienka a kapustovy salat, olovrant banan a kus hrozna, a na veceru tiez vlakninu. medzitym asi 4 kavy 😀 . Vody dnes pomenej, asi ani liter to nebude ☹

cawes
5. nov 2013

@farmacka no dnes som nevydrzala dala som si sunku a zeleninu ale len trosku a inak ananas

m.a.r.t.i.n.a
5. nov 2013

Ahoj kočky, nestíham čítať strany dozadu, ale vidím nové fotečky v profile 😉 Kočky !
Ja mám už odcvičenú svoju pol hodinku s Jilien či ako sa tá baba volá, dneska som riadne cítila lýtka a stehná,ale to aspoň znamená,že svaly makajú 🙂 S jedlom to bolo počas dňa ok, akurát teraz večer som sa neudržala a malému som zobla jednu lyžičku z vanilkového pudingu aby som ukojila svoje chúťky na sladké 😅

mischena333
5. nov 2013

@soffyee Tunak je zdravy,ten ti jedine pomoze.Jasom este teraz jedla kusok syra,chleba s maslom,ktomu rajcak a papriku.Stacilo mi to.Jo,dneska som krasne obliekla novu koselu,do ktorej som chcela za tieto dva tydne zhodit.Zapla som bez problemov,este zostalo v rezerve. 😀

mischena333
5. nov 2013

@m.a.r.t.i.n.a No tak Mati,jednu lyzicku,to keby som vam mala ja vypisovat prehresky,by sa vam panenky obracali.Dneska som cvicila s vysavacom a bola som na prechadzke.Spokojna sama so sebou 😀

farmacka
5. nov 2013

@cawes tak to je super vykon! podla mna sunka a zelina vobec nevadi.. ja neviem, byt len na ananase sa mi nezda celkom v poriadku, myslim, ze si to vylepsila 🙂

jaruska6
5. nov 2013

@mischena333 ahojky, ty nás tu určite šáliš s tvojimi zlepeňákmi, slaninkou a margotkou, neexistuje, inak by si tak nemohla schudnúť 😉 , alebo toľko makáš s deduškovcami, že ti to spaľuje a spaľuje.Som zvedavá na miery, keď prídeš domov a potom dávaš na net, presný rozpis, čo ješ, čo cvičíš..... Dúfam že tú 1/2 Margotky, čo ti zapadla za postel, si mi pošetrila 😉 , také si mi narobila chúťky, normálne som sa musela napiť a zažuť žuvačkou.Ale držím palce a teším sa s tebou, že sa ti tak super darí 🙂

jaruska6
5. nov 2013

@cawes Ja si myslím, že fajn, ale možno taký dník, kvázi očistný by ti stačil možno raz za týždeň, aby sa ti nespomalil metabolizmus a nezačalo si telo robiť zásoby... Inak držím palce!