Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@manzelka123
najširšia,veď aj to je až až 😝 🙂
Caute kolegynky 🙂 tak ako vam to ide? @manzelka 123 aka bola zumba? 🙂 ja mam odcviceny druhy den J. Michaels - 30 day Shred. Taka svalovica, ze az 🙂 A prikladam foto mojej vcerajsej vecere 🙂 mrkva, hrasok a pohanka 🙂
aaaaale tie sladosti ☹ ja skratka nezvladnem ani kavu bez cukru :-/ toto bude pre mna boj 🙂
Prajem nam vsetkym krasny chudnuci den :-*
Caute baby neviem či je neskoro sa pridať keď ste už rozbehnuté no skúsim ja som tiež typ čo začínal na 50 x mám 175cm 76 kg a včera keď som merala pas a vyšlo mi 90 cm skoro má drbl* pred malou som nazvala 60-63 kg ako mám malú mám problém so stravovaním celý deň nejem večer mám nálety na chladničku môj problém je aj káva vypije 6-7 kav denne. .nesca..večer sa pomerná možno aj hodnotím na hanbu :(
@hranolka22 tak pas sa mera v najuzsom mieste,vsetky sme myslim tak merali 🙂
@aknelka85 zumba bola perfektnaaaaaaaa 🙂 cvicis a pritom sa bavis 🙂 kavu ani ja nevypijem bez cukru,ani ziadne biele jogurty nezjem,taze cukru sa mi dostava,ale co ja viem..podla mna nazaciatok je uspech aj to ked som prestala jest 3 sladkosti denne..nepijem sladene vody..tak aspon ta kava a jogurt ma osalia ze mam sladkost :D
radsej schudnem pomalsie a trvalo a snad sa nevzdam,ako by som isla natvrdo,by som dietovala a po tyzdni by som nevydrzala a vzdala to a nabrala este viac jak som mala... :P
@matamare27 jasne kludne sa este pridaj 🙂 este sa to tu len rozbieha 🙂 cim viac nas bude tym zajimavejsie 🙂 len este pls dopln udaje :P teda len tie miery prsia a boky a foto na moj mail ktory ti napisem do ip 🙂 foto totiz nezverejnujeme len sukromne pre nas v albume 🙂
ok tak doplnam dnes merane 3/10/2013
prsia 106cm,
pas 87cm
pneomatika :D102,5cm,
zadok 103cm
stehno 60cm
vaha 76,5cm
ok no foto poslem vecer ked sa odfotim 🙂
@manzelka123 mala by si mat poslane foto na emili uz boze na foto to je este horsie ako v skutocnosti ☹
@manzelka123 a to si ako budeme kukat, das link nejaky na ten album abo ako? sorry ze tak debilne sa pytam ale som total technicke drevo 😅
No čo žienky, ako pokračujete?
😵
Ahoj kočky, tak vidím, že ste sa tu super rozbehli, ak sa dá chcela by som sa pridať.Chcem dať dole 7kg.Budem rada, keď sa mi do vianoc podarí 5kg a hlavne sa cez vianoce udržať a nezjesť všetko, čo nezje mňa.Snažím sa cvičiť Jillien 30 day shred, aj keď fakt každý deň sa nedá.Pomaly sa snažím odúčať od sladkého, ale jeto ťažký boj, tak uvidíme, či sa zadarí🙂
@jaruska6 jasnee kludne sa pridaj 🙂 napis nam miery a tak ved vies ;) drzim palce 🙂
@lusika02 ten album zrobim normalne v mojom fotoblogu,len zatial mam len tri foto ,nejak sa vam zienky nechce do toho fotenia :P ja viem realita je kruta ked ju mame pred sebou :D
Ahojky, budem sa musieť premerať, lebo takto z hlavy netuším 😀
no ja dnes sa drzim len tak tak..dostala som menstruaciu no a vtedy by som zjedla aj chladnicku...taze ranajky cornflakes s mliekom ,no a na desiatu som zjedla taky mali skoricovnik co sestra piekla (koza,naco mi to tu nosila :P ) a zapila troskou vanilkoveho acidka - taze dost nedobra desiata :/ no a obed rizoto a teraz som dopila fajne sladku kavu... asi by som dnes mala pocvicit aby som to spalila... :P ale fitko mam naplanovane s kamoskou az na zajtra lebo mi nema kto ostat s malou,no taze uvidime ci sa prinutim pocvicit aj doma.. ale teoreticky by som mohla skusit tu J. Michaells ked su na nu take dobre ohlasy :P 🙂 drzte sa zienky pekny chudnuci den,a stale prosim tie co este neposlali foto aby tak urobiliii 🙂 kto nema moj mail napiste ip 🙂
pridávam sa: pri výške 162cm - váha k 1.10. je 72,5kg, cieľ: 65-60kg
prsia: 102cm
pás: 86cm
boky: 100cm
stehno: 58cm
fotku nemám ale neskôr dám
@anny1984 super vitame ta 🙂 potom foto do mailu ti napisem ip.. 🙂 drzim palcee
baby tak na zaciatok som sa rozhodla pravidelne jest sice to este neni 5x denne ale aj tak takze ranajky ,,dobra vlaknina,, bona vita+mlieko,co bolo o 7 potom okolo 10 jogurt,obed ryza+maso /po malej :D a teraz bebe keksy ako vecera no tak toto je moj dnesny jedalnicek 😝 viem ze to nieje ono ale pred tym som toto vsetko ziedla medzi 9 a 10 vecer kym som isla spat
@manzelka123 manzelka dufam ze to vidia len priatelia co chudnu lebo ta foto je hrozna som tam ako 50 rocna zena 😅 a mam 26 😝
ahojte chudnúce 🙂 najprv som vás len čítala, tak ale hádam nesklamem samu seba a schudnem pri vás aj ja. Začínala som s váhom 95 kg po druhom tehotenstve a teraz mám 74, u mňa je úspech že som po dovolenkách nepribrala ako každý rok a udržiavam si teraz váhu takú akú mám. Bola by som na tom lepšie ako som keby nelúbim strašne sladkosti, chodím cvičiť 2 krat týždenne do fitka a plus tam máme aj posilovanie na brucho ale poriadne aj na stehná a niektoré pesničky sa cvičia s činkami ( mám 2 kg činky ) ak sa snažím schudnúť cvičim aj doma na rotopede a teraz aktualne jillian a tiež na ruky posilujem.
Moje krásne miery sú : výška 170 cm,pod prsiami 96,pás 93, cez zadok 100 a stehno 55 foto bude najskôr nedelu ked ma manžel odfotí 🙂
takze ja po týzdni snazenia sa a jednom prehresku - NIC! ziadna zmena... ☹ ☹ ☹ som demotivovaná až strach...
@matamare27 celkoom nazaciatok postacujuca uprava az na tie bebe keksy na veceru :P a neboj,ten album mam len pre priatelou co sa k nam pripojili 🙂 len neviem bo som si pridala za priatelou vsetky,a foto mi poslali len 3 :/
@lucijja moznoze si nieco nerobila spravne :( si aj dodrziavala stravu aj cvicila a ani pol kilka nezislo?
tak ja dnes som sa vazila a z povodnych 69kg dnes rano 67,3 cize aspon trosku sa to pohlo 🙂 ranajky som zjedla jeden grahamovy rozok so syrom a paprikou,desiatu som vynechala pretoze som vstala az o pol 10tej :P no a na obed spenat so zemiacikmi - malej obed :P
@manzelka123 aj stravu, aj pitny rezim aj civicila.... ☹
@lucijja no musime prist na to ze kde je problem,lebo podla mna keby bolo secko oki tak aspon pol kilka by za tyzden malo zist :( tak mi popis tvoj denny rezim co kedy jes a kolko co si cvicila :P urcite to nevzdavaj ono sa to pohne a potom to uz pojde 🙂
@manzelka123 no na moju obranu mám pred kramamy tak,, musím,, aspoň niečo inak dnes raňajky to isté ako včera a od vtedy nič len kávu teda presne už 3 :D baby ako sa mám zbaviť závislosti od kávy :p

@hranolka22 to pas/brucho znamena ta najuzsia cast ci najsirsia? 🙂