Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
ja spavam hola uz roky a to pri otvorenom okne aj v zime a su tlusta 😀
ale musim sa pochvalit dalsich 800 g dole
takze este 3 a dostanem sa na 89
@mischena333 - no to je ake super, ze takto chudnes a papas. A na akej vahe si zacinala????Juj tak ti v dobrom zavidim.
Ja som vcera dostala menzes, tak sa "super citim" Cela napucana, nafuknuta.Otras.Stale by som daco vyzierala.
@majuszka87 - presne moja rec, ved ked dali dolu aj ini ludia, tak precio nie my, ze???
ahojte,namam velmi cas to tu vsetko sledovat,kedze je nas tu uz tolko 🙂 tak napisem ako sa dari mne,takze ale vlastne klasika,dietovat sa mi nedari,papam vsetko hocikedy hocijak,len nezjem denne sladkosti ako predtym 4naraz ale len jednu,a na vecer sa neprejedam ...no a cvicim cca 3x do tyzdna 🙂 a vysledky su hoc velmi velmi pomale,ale snad aspon iste :P baby co ste posielali aj fotky,najprv bolo tak ze dalsie fotenie bude po mesiaci no to je asi tiez skoro,dohodneme sa ze po troch mesiacoch,to by uz aj mohlo byt nieco vidiet :P a inac ako sa vam dari? @danuska24 @lusika02 @aknelka85 @hranolka22 @matamare27 @ciarka @bombulka200 @kamienka @anny1984
@manzelka123 - mne sa to zatial zastavilo, ale dufam, ze nie na dlho. Mozno to bolo aj tym, ze som sa vazila a potom dostala menzes a som bola zavodnena. Skusim sa zvazit tyzden po menzese. No cvicim 3-4 krat do tyzdna. Snazim sa jest kazde 3 hodinky. Pitie mi robi problem.
@manzelka123 ahoj 😵 mne celkom fajn .. chvílu váha stále ale opäť sa to pohlo, bojujeme dalej 😀
@mischena333 fíha ja by som nevedela spať nahá ja ešte aj v lete paplon na sebe musím mat 😀
@manzelka123 no my sme boli tyzden u nasich tak som tam jedla jedno cez druhe, cvicila iba raz a som rada, ze som pribrala iba pol kila 😒 od pondelka som zase nabehla na rezim, snazim sa cvicit kazdy den, ale nie vzdy vyda, zajtra rano sa vazim, tak dufam, ze to zase pojde spravnym smerom 😉 aj ked ktovie, lebo manzel ma zajtra 30 a som mu prave dochystala dobroty do prace pre kolegov a kusok som si dobla. A cez vikend mame oslavu s kamaratmi, tak to bude zase zaberak ... 😝
@prekvapenie blahoželám 🙂 si kočka ako sa ti to podarilo?a za aký čas?
@renee17 Ahoj, trvalo to dlho ale podarilo, ja vôbec necvičím, nebaví ma to a mám 3 ročné dieťa, takže behám dosť. Stačí nevečerať a večer vôbec nedzobať nič iba piť vodu a zmenšiť porcie. Ja jem všetko, knedle, zemiaky, proste všetko načo mám chuť ale iba cez deň. Od tej šiestej iba voda. Išlo to pomaly ale to nevadí, pretož keby som to robila inak, tak to nevydržím na žiadnej diéte a nabrala by som späť. Ešte potrebujem zhodiť, ale už to nie je také akútne, takže sem tam poruším večerné dzobkanie 😉 . Fotky z tej doby predtým veľmi nemám lebo som sa nechcela fotiť, ale taká tlstá som bola asi 2 roky.
@m.a.r.t.i.n.a Mňam, hneď som hladná 🙂
@prekvapenie takze sa nakoniec podarilo pridat foto? 🙂 super zmena 😵
@bombulka200 Ďakujem podarilo, sekal mi notebook, teraz to už ide, ešte že mám staršiu dcéru, lebo ja som antitalent 😕 .
@prekvapenie Bože, vyzerám tam ako tehotná a to som bola už 2 roky po pôrode 😒
@prekvapenie Ahoj, super postavička a bez cvičenia ! Ja teda cvičiť musím 😒
Baby..na inspiraciu... moja vecera, vzadu na obrazku je priatelova.. 🙂)) (vidite kolko veci tam ma, ale ani chut som na ne nemala)..caprese..dole plno paradajok, na tom mozarella..a bazalka...trosku sunky, ale ved to treba..no a o caprese....vlastne moja celodenna strava+kava s mliekom+pivko...no...nejak mi nevydalo viackrat jest za den...ale to je najhorsie, ze ani hladna nie som... a viete co? ja na to nejak kaslem...pekne sa stravujem... len mi nejde jest casto..no dufam ze schudnem nejak...fakt sa obavam ze kvoli hak ktore som davnejsie papala..neviem schudnut.... akoze psychicky mi je lepsie..des som si napr. pripadala v zrkadle chudsie..ale to som mala asi len skvelu naladu :D merat som sa nemerala..ale cojaviem..podla mna som neschudla..bojim sa merat..lebo na posledy ked som sa fakt snazila.tak som mala viac ako povodne ://// inac mastne veci nejem vobec...ani ryuz, zemiaky..moc nejak...papam vela orieskov, slnecnycovych semiacok...fakt moj prehresok raz za dva tyzdne sladkost... aj to mozno tak jeden kusok z bomboniery..minule som mala depku... tak cela bomboniera..ale inac vobec..dokonca aj vtedy som potrebovala zapit sladku chut vodou cistou...vodu len cistu pijem...dost vela denne...mala som dost slabost na chipsy..dokonca aj tie som vylucila..nejake 2mesiace nejem vobec uz...inac ako tak pisem, tak si uvedomujem ze vlastne co vsetko som za to podvedome urobila.. 🙂 mile no... vyhybam sa tomu riadne..a uz sa ani nesnazim-..na vahu radsej ani nestupim...veelmi by ma to demotivovalo.... naposledy ked som zjedla celu bombonieru..bolo po tom co somm videla rucicku na vahe ... :(( no nic to! akurat ma fakt mrzi ze sa neviem stravovat astejsie za den..ja viem ze v tom je hlane problem.. :// no nic to...drzim vam prsteky 🙂
PS: sorry ze tu vypisujem romany :D
pridavam sa k vam chudnem od utorka samozrejme pohyb ten mam stale aj ked som nechudla dnes hodina squashu zajtra ma caka jillian a bob harper dnes obed tuniak vecera mozzarela morcacia sunka a krajec chleba co zajtra varite?ja chystam nejaky kuraci salat zop zeleni kou 😝
tak ja dnes na obed pizza zo spaldovej muky z morcacou sunko mozzarelou paradajkou kukurica 😝
kocky, co robite spite?🙂
jáj dievčence ako vám závidím, že máte všetky pevnú vôľu ... ja som stratený prípad ... neviem si odrieknuť ... stokrát si hovorí že začnem a nedokáže sa zriecť sladkostí ... občas si aj zacvičím ... ale tie večery sú pre mňa katastrofálne ... stále sledujem kto ako chudne a dúfam že ma to raz nakopne
ahojky babyy, váha mi konečne neukazuje na začiatku 7 ale 6 ... som happyyyyyyyyyyyyyyy 😀
@manzelka123 No nič moc, aspoň mám taký pocit dnes, váha mi nejako kolísala 71,4 a v pondelok 73,5 s MS, v pondelok sa vážim, takže uvidím. No dnes som sa napchala do ďalších jeansov čo som nosila pred tehu, takže asi to bola len voda. Mne treba hlavne brucho, ale to je moje najkritickejšie miesto aj čo sa týka cvičenia, ťažko sa mi cvičí, skôr zvládnem ruky či nohy. Ale povedala som si, že si budem dávať skracovačky. Dnes začínam. Inak medzitým som sa dala opäť na Jillian a dobre mi padlo, no manželove sľuby, že bude so mnou cvičiť nepadli na úrodnú pôdu :D Držte sa spolubojovníčky.
@bombulka200 - jujjj super, uz mas 69?
Ja som si teraz dala 4 kekse,nevadi, aj to treba.

Caute krasky,no nebudete verit,jasom sa po veceroch rozozrala,lebo sa budim v noci,posledne tri dni tak a prva cesta smer lednicka.Vcera o 22hodke posl.vecera.Potom sa zobudim o polnoci,tak omasteny chleba,pol klobaska,o tretej kus syra,trochu kyslej smotany a mam k dnesnemu dnu kilo menej.Uz som na 53kg.Fakt nechapem,ale to je tym,ze myslim na vsetko ostatne okrem chudnutia. 😀 A spavam naha v nevykurenej miestnosti.Vraj telo musi spotrebovat vela energie na udrzovanie teploty.Natom je moc pravdy. 😎
No videjko,to by bola haluz.