icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

luckarisko74
24. nov 2013

este som zabudla napisat ze cielovu vahu by som chcela 64 kg 🙂 ale ked bude menej nenahnevam sa 😉 chudla som aj pred 2 rokmi vtedy som isla tiez z podobnej vahy a schudla som 13 kg za mesiac a pol, zdravo som sa stravovala a v robote nonstop na nohach tak to islo dole rychlo.

kamienka
25. nov 2013

caute baby, som tu par dni nebola a ake super fotky ste popridavali @soffyee @snehuliacka gratulujem ku krasnym vysledkom, len tak dalej baby 🙂 pozeram tabulku, ze este nikto nenasiel odvahu povazit a pomerat sa 🙂 ja planujem zajtra 😉

kamienka
25. nov 2013

@luckarisko74 vazime sa raz mesacne medzi 25. a poslednym v mesiaci (ked maju baby mrchu, tak im to ovplyvnuje vahu, preto to rozpatie), kludne sa zapis do tabulky do harku "vychodzie miery" do stlpcov B-K a od buduceho mesiaca sa mozes pridat aj s vazenim 🙂 pridavam link na tabulku, aby si nemusela hladat https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ah... a inak s tou sukromnkou to nie je zly napad 😉

luckarisko74
25. nov 2013

@kamienka ok tak toto vazenie vynecham a nabuduce sa pridam 🙂
no ja len preto ze sukromka, ze mozme v klude pridavat fotky a tak , nemusi to kazdy citat a pozerat 🙂

snehuliacka
25. nov 2013

@bombulka200 mňaaam to vyzerá skvele 😵

ciarka
25. nov 2013

@soffyee - to je super zmena, wau!!!!!!!!!!!!!to si chudla 2 roky? ci kolko? a ty si ako papala?
@snehuliacka - ty si tiez krasne dala dolu, za aku dobu si dala tych 11kg dolu? aku stravu si papala???

Ja som tiez za sukromnu.

bombulka200
25. nov 2013

@snehuliacka a je to aj rýchle a chutne 🙂

bombulka200
25. nov 2013

baby ja som tiez už v sukromke, pridajte sa aj vy 😵

soffyee
25. nov 2013

@ciarka no ono to bolo vlastne chudnutie pribratie chudnutie pribratie....a rok do zadu som sa navstvala nic som nevedela obliect ciatala som strasne vela o chudnuti az nakoniec som tu na modrom konovi nasla dietu z jablcnym otcom ale ta bola hnusna dieta ale pri nej som schudla cca 6kil a teraz naozaj si davam pozor az na ten vcerajsok 😅 a teraz vlastne neranajkujem ranajky mam o pol 11 a potom kazde 3hodiny jem 3krat denne a teraz mam pocit ze sa to uz ukazuje na cm pretoze stale mi isla vaha dolu ale ked som sa merala cm boli rovnake a teraz konecne aj cm idu pomalicky dole 😀

soffyee
25. nov 2013

@bombulka200 a to ako vlastne??

bombulka200
25. nov 2013

@soffyee je taká skupina .... Chceme schudnúť, navzájom sa motivujeme ... treba napísať adminke a ona ťa pridá

soffyee
25. nov 2013

jaaaaaj tak dakujem 🙂
@bombulka200

luckarisko74
25. nov 2013

Ahojte ak chcete baby ja tu sukromnu temu zalozim a popridavam vas , nechcem to spravit bez suhlasu 🙂

@bombulka200 myslim ze bude lepsie vytvorit sukromu v ramci tejto temy, kedze baby tu maju system sa vazit vtedy a vtedy a ked uz bude velmi vela clenov tak to bude take stratene, samozrejme nikomu to nevnucujem je to len napad 🙂

bombulka200
25. nov 2013

@luckarisko74 podla mna môže byť aj tu sukromka 🙂

niikoletka
25. nov 2013

Baby ja sa hlásim po strašne dlhej dobe, neviem či tu je ešte kočka s ktorou som si tu písala, ale ja som nič neschudla :( furt sa na to vykašlem. Kruci najradšej by som zamkla chladničku a zjedla len kľúč

snehuliacka
25. nov 2013

@ciarka Ja som jedla viac menej všetko, len som obmedzila sacharidy a zmenšila trochu porcie a žiadne chipsy o 21:00 😀

ciarka
25. nov 2013

Baby tak ako s tou sukromkou?

manzelka123
autor
25. nov 2013

ahojtee,dlho som mtu nebola,nejak sa mi nechce alebo nemam cas :P do konca mesiaca sa urcite pomeram a zapisem do tabulky,sama som zvedava ci opat nieco ubudlo :P

soffyee
26. nov 2013

Baby ja som taka nastvana co som spominala ten prehresok s keksom dnes rano som mala vazenie skoro 3kila chapete to je to normalne este pred 3dnami 60 a teraz 62,9 toto nieje normalne do paroma 😢 😢 som znechutena ☹ ☹

anny1984
26. nov 2013

@soffyee záleží aj od objemu vody v tele, mne tiež v poslednom období stojí váha ☹ ale aspoň nestúpa

m.a.r.t.i.n.a
26. nov 2013

Ahoj kočky, nejak som to tu zanedbala posledné dni, boli sme preč a ani som nestíhala 😔 Ako Vám to ide? Ja sa snažím stále cvičiť každý deň, teda raz do týždňa mám pauzu a potom dni,keď sme preč z domu,tak to tiež necvičím. No s jedlom je to horšie,dosť som sa spustila, hlavne cez víkend čo sme boli preč, len keď na hoteli s objednanou polpenziou dopredu to ide ťažko...
Ale pokračujeme ďalej, cvičiť, nežrať a na jar sme kočky 😉 😎 (Len neviem ako prežijem Vianoce....už teraz sa mi sníva o šuhajdách, makových pupákoch a majonézovom šaláte) 😀

m.a.r.t.i.n.a
26. nov 2013

@bombulka200 Kočka veliká 😉

luckarisko74
26. nov 2013

ahojte baby zalozila som tu sukromku , uz som popridavala tie co su v tabulke , aj niektore mimo, ale napiste kazdy kto tam chce este ist popridavam 😉

soffyee
26. nov 2013

@anny1984 ja neviem uz mi to ide na nervy clovek sa snazi jest zdravo cvicit popri detoch a jeden prehresok a je to tu mozno sa mi to vypomstilo koli tomu ze som nedavno pisala ze vaha ide najako rychlo dole....tak teaz ide rychlo hore 😅

soffyee
26. nov 2013

@luckarisko74 aj ja chcem.... 😀

luckarisko74
26. nov 2013

@soffyee pridana 🙂

soffyee
26. nov 2013

@luckarisko74 dakujem 😀

bombonka
26. nov 2013

poslušne hlásim,že dnes váha 65,8...od začiatku októbra -8,2 kg 😝

m.a.r.t.i.n.a
26. nov 2013

@soffyee Ja som cvičila 14dní v kuse,okrem dvoch dní, ako tak som dodržovala zdravú stravu a váha sa nepohla ani o gram 😠 😒 Totálne ma to demotivovalo, naštvaná som zožrala celú Študentskú pečať a s pocitom viny som išla spať... 🙄 A na druhý deň som pokračovala...Teraz je zhruba mesiac, čo som začala cvičiť aj dávať pozor čo zjem, s tým jedlom je to horšie,mám každý deň prehrešky posledný týždeň a váha sa nepohla... 😒

soffyee
26. nov 2013

@m.a.r.t.i.n.a ved toto jedlo 😒 clovek by bol aj namotivovany keby nemusel varit detom a muzovi dobrotky muz by ma asi prerazil keby prisiel o 5vecer z roboty a ja mu dam na tanier zeleninovy salat z grahamovym rozkom 😀 😀 😀 😀 😀 a najhorsie je ked treba ochutnat z toho potom z toho a uz to ide ☹