Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@aknelka85 Neboj poznám to aj u mňa to tak bolo ja som sa vpráci spamätala okolo 15.00, čo mi bolo zle na odpadnutie, a až potom mi došlo, však som ešte dnes nič nejedla, niečo som si vybehla kúpiť a keď som prišla večer 018.00 domov, tak som hodila do seba kúsok nejakého pečiva, prípadne ovocie a pokračovala v ďalšej šichte.Okolo 21.00, keď všetko stíchlo tak som si dala kus čokolády, otvorila tyčinky, chrumky zjedla celý sáčok a išla som spať.Poriadne jedlo som za celý deň, videla ako z lietadla, ale pneumatika sa z večerného vypapávania začala robiť. 😠 ☹ Takže asi pred pol rokom som sa začala učiť pravidelnosti.Niektoré dni je všetko ok, v pohodke to viem ako tak dodržať a niekedy mám v práci taký stres, chaos, že sa pravidelnosť, ani nechytá. 😝
presne moja rec aj ja presne toto potrebujem niekoho kto by ma hnal dopredu, s kym mozem trebars aj kazdy den preberat co som zjedla kolko sa mi podarilo cvicit a skratka trkotat a trkotat. Kedze nie som casto na modrom koniku mohli by sme si skor pisat mailom?A uz mam aj plan: posleme si fotky na zaciatku a na konci. Mam presne ten isty problem co ty tych 10 kilo. Vidim to realne tak do vianoc, ci na novy rok by mohol byt nas termin. No a na konci by sme sa niekde stretli. Ak by ti to vyhovovalo napis mi na sikynovae@gmail.com. Dufam ze budes suhlasit a zacneme uz dnes. Hlasim ze k dnesnemu dnu je moja vaha 69,7 a idem na 60. S pozdravom Erika
@jaruska6 @dai @lusika02 zienky, dakujem Vam velmi pekne za rady a podporu 🙂 ste zlate, ze ste napisali 🙂 Nuz co sa vody tyka, nemam problem vypit aj 2 l. Dnes som vsak na prevadzku sama, zjedla som len jednu cerealnu buchtu s pastekou a vypila dve kavy... super 🙄 Dlhy den predomnou ale brucho sa ozyva - spieva ako najate, idem nieco rychlo spucovat. Drzte sa kolegynky 😉
Vidíš toto je najhoršie, ja tiež čakám v práci na vyjadrenia .... ani na obede som nebola, ale kúpila som si cerealne pečivo+ šalátik, tak snáď to vydržím, ide ma tu šlak trafiť 🙂.Keby sa z nervov, zo stresu chudlo, panebože ja som už ako anorektička 🙂 😀 Sme tu pre teba, hlavne na podporu, to je najdôležitejšie, tak do zdravého papania 🙂
baby pripajam sa od vcera chudneeem 🙂 moj ciel 10kg dole 🙂
@jaruska6 si zlaticko 🙂 dakujem Ti moc 🙂 veru, keby sa z toho chudlo, uz ma nevidno 🙂 ale napr. ked sa mi blizili statnice, tak som sa s prepacenim vy... z podoby. Mala som 56 kg. Ale bola som slaba ako mucha. Krasny dnik ti prajem a odkazujem do roboty, nech ta tolko nestresuju. Potrebujeme kludovy rezim 😉
ahojteee vsetci 🙂 som tu nebola dva dni nejak som zaneprazdnena :P ale ste sa rozpisali to sa mi paci ale nestiham ani precitat vsetko :D no tak ja som na tom tak ze vcera som zas pojedla nejake sladkosti,a dnes sestra priniesla vyborny kolac tak som neodolala :( tieto dva dni som zas zlyhala..ale nevzdavam to teraz,zajtra pokracujem v chudnuti 🙂 a to aj vdaka vam ze sme spolu,je to pre mna urcite podpora 🙂 foto stale nemaaaam !!!! tak bavime sa tu o termine kedy dame dalsie fotenie a vacsina nema ani to prve :P no riesil sa tu termin ze vzdy 25teho...tak moze byt..aj tak neposlu foto a udaje vsetky naraz...cize by som to skor dala ze vzdy niekedy medzi 25.teho -31. 🙂
@lusika02 - ja ju kupujem v zdravej vyzive, v lekarni mali len psylium a to je hnus, to ti ,,pucneje,, pomaly v ustach. ja mam ovsenu vlakninu, napucneje ti v zaludku, jednak ciastocne zasyti a ma aj nejake cistiace ucinky, pohlcuje necistoty zo zaludka ci co tam pisali :D . stoji cca 3 €.
vcera obed - maso so salatom, vecera 1/2 klobasky :D a za cely den asi 4 litre vody. Baby, konecne som sa dostala pod 70 kg. presnejsie 69,7 😵
Ahojte zenicky 😉 mne dnes rano svokra vravi: dako si pochula 😀
ale este zaciatkom juna som mala 69kg dnes som sa len tak odvazila a ze 61,7kg 😕 joooj dufam, ze do toho 16.12. to dam na tych mojich vysnivanych 55kg 😉
Dnesne ranajky broskyne 2ks 😉 desiata bude jogurt, obed uz je uvareny, spenatova polievka, hlivove rizoto... a dalej sa uvidi 🙂
Prijemny chudnuci den 😎
@aknelka85 Dakujem ja to ani tak nejako nevnimam stale si pripadam tucna sak pozri v albume @manzelka123 ako vyzeram teda to bolo fotene asi tak pred tyzdnom takze velka zmena nenastala ak vobec nejaka 😒 Ale dakujem presne taketo nieco sa mi ziada pocut/citat aby som sa nakopla a svoju 35 tku oslavila ako 55 kilova zena 😉
Spolieham zienky na vas, ze mi pomozete sa tam dokopat 🙂 😉
Ahojte dievcata, ja by som sa k vam tiez pridala.., rada by som zhodila par kil a ide to tazko, kedze mi chyba odhodlanie a pevna vola. Po porode som mala 72, zhodila som na 66, ale potom sa moje chudnutie nejako zastavilo (napriek cviceniu a uprave stravy), co ma dost demotivovalo. A po dovolenke som s hrozou zistila, ze rucicka na vahe zacala stupat a mam skoro 68 kil. Prestala som cvicit a rozjedla som sa vecer a moj najvacsi problem su sladkosti. Rada by som sa dostala aspon na predporodnu vahu 63 kil, ale uplne najspokojnejsia by som bola so 60timi kilami. Zajtra sa odvazim (dufam, ze nezistim ze mam 70) a skusim aj odfotit. pekny den prajem! Inak nemate nejaky tip na potlacenie chuti na sladke?
@lusika02 nie, nevnimaj sa ako tucna! To neprida na psychike. Radsej si povedz, som v chudnucom rezime 🙂 a obrovsky ma tesi, ze kilecka ubudaju 🙂 citim sa skvelo a za chvilku budem mat vysnivanu postavicku 😉 chce to len cas a snahu 🙂
No ak by som ti mohla odporucit - cvic 🙂 Spevnis svaly a urcite budes vyzerat lepsie 🙂 ak by si chcela, napisem, co cvicim ja 🙂. A co sa tyka podpory - z mojej strany mas obrovsku! Si trieda!
Ahojte baby🙂 tak aj ja sa k vam pripajam s chudnutim🙂) od vcera som zacala cvicit s Jillian ale cvicenie nie je moj problem vobec, moj problem je strava strava strava, strasne sa prejedam a nemam vobec pevnu volu. rozmyslam ci sa idem odfotit a dat vam sem aj moju fotku,69 obycajnym prejedanim a nejdem to dato dole, aby ste si to vedeli predstavit meriam len 167cm :( ale verim ze tentokrat to uz dole daaam🙂))spolu s Vami🙂)
@lusika02 vidis, toto sa cenni najviac 🙂 mas deticky a snazis sa aj zdravo jest, aj cvicit 🙂 klobuk dole. Nuz, tiez som zacala cvicit Jullien a kombinujem to s tymto -
https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBca s Hankou Kynychovou - http://www.kynychova.cz/index.php?id=17. Od nej hlavne cviky na sikme brusne svaly a vnutornu stranu stehien. A neboj, urcite sa vyformujes, chce to len cas. Drzim palce 😉
ahojte baby aj ja sa k vám pridávam, chudnem cca mesiac aj pol zatial som schudla 4kg ale teraz to stojí .. este takých 14kg by bodlo, mozno aj 20 😀 ... som 3,5 mesiaca po druhom pôrode tak som pomaličky začala a to tak ze som upravila stravu a plus cvičím aj s Jillian Michaels... želám každej z nás pevnu vôlu a vela šťastia pri chudnutí 😀 😅
@pena33 Ahoj 🙂 vitaj medzi nami 😉 zaujala ma tvoja otazka, tak som trosku googlila a nasla toto: http://schudnutie.peknetelo.eu/chut-na-sladke.html
Ono je to asi vsetko o tom, co ma clovek v hlave, lebo tam sa vsetko zacina... Cize asi sa najskor dostat do psychickej pohody a potom ide chudnutie lahsie 🙂
Tak ti drzim moc palce, aby kilecka, tak ako prisli, aj zmizli 😵
Zienky, toto sa mi zda ako zaujimava stranka. Mozme z nej vycitat kadejake mudrosti 🙂 http://schudnutie.peknetelo.eu/
Ahojte, pridávam sa k vám 🙂 od polovice júla doteraz som schudla 20 kg a to upravou stravy a cvičením na orbitreku 🙂
@aknelka85 Ahojky, ďakujem, si milá.Tak pred tými štátnicami som bola na tom rovnako a váha 53 kg, sa mi môže snívať🙂.Včera také stresy,nervy v práci, nemala som sa ani čas prihlásiť sa.Najprv som ráno utekala s malým po vyšetreniach, kde sme boli objednaní.Pôvodne som si na celý deň dala v práci doprovod u lekára, ale okolo obeda my už vyvolávali, tak som musela utekať do roboty a nervačiť sa do večera.Dnes to isté.Taký stres mám, že som ani svoje dni nedostala, som už z tohto na prášky 😒 🙄 .Ale víkend sa blíži, aj manželík sa mi vráti domov zo školenia, juj teším sa, takže treba myslieť pozitívne, ešte 2 dni nervov a potom si už snáď aspoň psychicky oddýchnem.A ako sa ti darí so stravovaním? 🙂
@jaruska6 Ahojcek 🙂. tak to ma moc mzri, ze to mas take stresujuce ☹ uz sa ti to podpisuje aj pod zdravie... 😖 juj, bud silna! Ale pride ti manzelik, tak sa mu mozes schulit do narucia a vyzalovat 🙂 bude ti lepsie 😵 Moje stravovanie - vcera asi obstojne 🙂 rozdelila som si jedlo na 4 davky a slo to 🙂. Mala som totizto cas 🙂 ale vecer som spucovala hrst gumenych medvedov, tak som si o to viac zacvicila 🙂 Drzkaj sa a ak sa da - take it easy 😉
Ženy, včera prišla mrcha, zožrala by som aj koňa, ešte že nič nemám. 🙂 ☹

@jaruska6 tak to mas dost tekutin😉 ja som s pravidelnostou nemala nikdy problemy, skor s tou vodou😉