Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@manzelka123 ahoj, ako ti mozem poslat tu moju fotku na uverejnenie v tvojom fotoblogu? a ako ja uvidim ostatne dievcata?
caute babule, nie, nevzdala som to, aj ked vaha stoji a stoji... ☹ som sice demotivovana, ale nezajedam to. Povedala som si ze pomaly to pojde a bude to mat dlhotrvajuci efekt a hotovo. Čo si idete variť cez vikend? nejako ma nič nenapada... :-/
@manzelka123 Ahojky, no mne sa do fotenia veľmi nechce a keď si pomyslím, každý mesiac fotiť a sťahovať....no brr.Skôr by som navrhovala kto chce fotky a má na to čas, kto nie spravme si tabuľu, kde budeme zadávať pôvodnú výšku, hmotnosť + obvod prsia, obvod pás, obvod boky, obvod stehná, má to celkom fajn vypovedaciu hodnotu....Ale zas píšem za seba a je nás tu viac, takže som za dohodu a skúsim sa prispôsobiť.... 🙂 Do pekného chudnutia, kočky, blíži sa víkend, pokušenia striehnu 🙂 😀
Ahojte baby, ja by som sa k vam rada pridala co sa tyka chudnutia.
Mam 2 deticky a druhy syn ma 4 mesiace. A som sa rozhodla assi 2 tyzdne dozadu,ze idem naplno nato. Je to hlavne o strave a v poslednom rade aj o cviceni. Chcela by som vediet ake je spravne stravovanie. Viem,ze je dolezite jest kazde 3 hodiny a to sa snazim dodrziavat. Chodim na zumbu, do fitka a na aerobik.
@lucijja - a kde si kupila ten proteinovy napoj?
@manzelka123 - presne tak, je dolezite chudnut pomaly a natrvalo.
ahojte,zasa sa ozyvam po par dnoch..teraz ked uz chodim 3x do tyzdna cvicit a popritom stihat este ine veci,tak je menej casu :P no ide mi to zatial tak vseliako...snazim sa dodrziavat aku taku stravu,no vela krat este "zhresim" a dam si nieco co by som nemala :/ ked ja som jak nenormalna,ked raz dostanem chut tak sa neviem ovladat,moj mozog ma presvedci ze si to prosto musim dat :(
povodne som mala 69kg teraz mam 67,5 cize trosku zislo ale mohlo aj viac keby som nejedla hovadiny...aspon to cvicenie 3x do tyzdna dodrziavam :P
@sylvasik
@dai
@dzana78
@pena33
@kamila1119
@bombulka200
@lucinka1552
@ciarka
ahojte nove clenky nasej chudnucej skupiny 🙂 nemala som cas vas privitat tak trosku oneskorene 🙂
cize ak ste citali aj moj uvodny prispevok,tak iste viete o co tu ide :P chcela by som viest aj zaznami o nasom chudnuti-hmotnost,miery,foto... takze poprosim napiste nam kolko vazite teraz alebo v ten den ked ste sa k nam pridali,zmerajte obvod hrudnika pasu a bokov,alebo aj stehno a poslite foto na moj mail (napisem vam do IP) foto nebudu nikde zverejnene,len v mojom albume,ktory je otvoreny iba pre mojich priatelou...ku priatelom si vas pridam potom ako mi poslete vasu foto,ktora moze byt aj bez tvare,kludne aj s oblecenim,ale tak aby sme videli pokroky ked o mesiac budeme posielat fotky opat 🙂 diik a drzim palce nech to daaame!! 🙂
@jaruska6 ako nikoho nemozem do fotenia donutit 🙂 ale ide o to ,ze ja som schopna ked by som sa nahodou niekedy na to chcela vysrat,vam o mesiac napisat vymyslene udaje...ale ked posielame foto,klamat sa neda :P
jasne chcem urobit aj tabulku,ale stale som za foto 🙂
@hranolka22 si minule pisala ze uz mas odfotene,no nic mi neprislo :P
@manzelka123 Ahojky, jasné beriem, aj to je názor, ale ak sa chce niekto na to vykašlať, tak sa vykašle a či si doplní vymyslené údaje, alebo nie, je každého osobná vec, klame hlavne samu seba.Ale sme tu hlavne na to, aby sme sa podporili.Ono záleží od toho, koľko ktorá z nás potrebuje schudnúť.Mne by stačilo 5-7kg(momentálne mám zatiaľ o 2 kg menej, tak sa vytešujem🙂)Na foto toho veľa vidieť nebude, pre mňa sú dôležité miery.A ako sa poznám prvé 3-4kg, išli celkom v pohode, potom sa mi váha zastavila a mesiac som stála na jednej hodnote, nič, potom sa to pomalinky hýbalo cca 1kg na mesiac.Tie posledné kg, idú bohovsky ťažko 😒 😖 .Samozejem u kočiek kt. chudnú 15 a viac kg, tam je hlavne úbytok zo začiatku viditelnejší a aj foto je motivujúcejšie.
A neboj aj ja sem tam bojujem so stravou a so sladkým, ale vydržíme to a zvládneme 🙂
@manzelka123 Ahoj, dakujem za privitanie. Viem, ze som pisala, ze uz som odfotena (a aj som) a ze ti poslem foto, ale pravdupovediac, ked nad tym teraz rozmyslam, priklanam sa k navrhu jaruska6, aby sme si evidovali miery a tie pravidelne reportovali. Myslim, ze po mesiaci naozaj nemusi byt rozdiel na foto markantny, aj ak dojde k ubytku hmotnosti a miery maju dostatocne vypovedatelnu hodnotu. Foto by sme mohli pripojit na konci nasho snazenia, ked uspesne zavrsime chudnutie, ako foto pred a po chudnuti. Ak tebe vyhovuje kontrola fotkou, tak ziadny problem, kludne ju pravidelne zverejnuj a my ta budeme storcovat, ak sa nam nebude nieco zdat. 🙂 No musim ta uz teraz pochvalit, vysledok minus 1.5 kila je velmi slusny. Verim, ze sa na mna nenahnevas za moj nazor ohladom fotky, ak chces, zrus ma z priatelov, aby som nemala do albumu pristup. No a aby som nezabudla na to najhlavnejsie, tu su moje miery k 9.10.2013:
Vaha: 67,4
pas: 82
boky: 109
prsia: 91
stehno: 60
@pena33 jasne nehnevam sa,tak kto jak chce :P
@manzelka123 Ahoj, keďže ty si tu takou nosnou osobnosťou tejto témy aj zakladateľkou, pripravíš nejakú tabuľku, nech si už vieme aj nejaké údaje zapisovať?Ja si to momentálne vediem len doma pre seba, ale možno na podporu jedna druhej, resp, ak niektorá z nás okrem stravy zapojí aj cvičenie, môžme sledovať, aké sú výsledky, prípadne keď bude ťažký týždeň, asi na tých mierach to bude skôr viditeľné keď zhrešíme.Prajem krásny víkend.
@manzelka123 - dakujem za privitanie.
Tak ja meriam 162 cm, vazila som sa 7.10.- vaha 68,4kg. Ale chudnem uz dvatyzdne, povodne som mala 70,3kg. No hroza vaha, v zivote som tolko nemala, bohuzial teraz po porode mam.
pas - 85cm
boky - 106cm
stehno- 61cm
Skusim sa odfotit cez vikend, ale hanbim sa. Kludne mozme dat miery ku koncu mesiaca.
Dnes som bola na zumbe. Inak tento tyzde som bola v pondelok- aerobik
v utorok- zumba
v stredu- fitko
Tak 4 krat do tazdna som cvicila. Dnes ranajky- jogurt, desiata- 2 tmave chlebiky so syrom light, obed- polievka a cestoviny s krab.tycinkami, olovrant- probiot. napoj, vecera- 2 chlebiky s tuniakom, druha vecera- zelenina-
Viem, ze mohla som mat namiesto dvoch chlebov jeden. A este 3 kavy bez cukru- a smliekom.
@bombulka200 - inak mame podobne stare deticky. Nas maly ma 4 mesiace.
@manzelka123 super temu si zalozila ako pre mna, teda aspon dufam, ze by to mohlo napomoct mojej slabej pevnej voli Mam cca 80 kg, pri 168 cm, na jar som zhodila 4 kg a potom sa to zastavilo, ciel je aspon 68.
Ak sa nenahnevate ja som urobila rovno aj tabulku, ak sa vam bude pozdavat, tak do nej mozete povpisovat vase udaje, kazdy mesiac mozme urobit novy porovnavaci sheet, ja som ilustracne vyplnila len tvoje udaje manzelka123 (dufam, ze sa nenahnevas). Zajtra sa zmeriam a vypisem aj svoje miery a hor sa do chudnutia 😉 Mozes mi poslat aj mail na ktory ti poslem foto. Tu je link na tabulecku
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ah...
tak uz som aj svoje miery doplnila do tabulky a idem sa este odfotit 😒
som taku tabulku robila prvy krat, tak mi prosim dajte vediet ci funguje, je nastavena tak, ze kazdy, kto klikne na ten link by sa mal k nej vediet dostat a editovat ju.
@manzelka123 - tak uz som konecne poslala fotky 😀
este sa pridam do tabulky ;)
@manzelka123
foto som poslala pred chvíľočkou,tak hádam dôjde a keď som sa videla na fotke tak des 😝 hlavne to moje brucho 😖

@aknelka85 Ďakujem, no vidíš, ako ti to super ide, gumenný mackovia, no a čo treba sa nad to povzniesť a povedať si nabudúce to bude lepšie,zjem len pol hrste a na ďalšie budúce to zvládnem aj s jedným mackom.Sme len ľudia, ale podstatné je že vidíme chyby a hlavne treba pracovať na ich redukovaní.Ja som si včera dala jeden pásik čokolády od nervov, ale odolala som celej čokoláde.Povedala som si nabudúce zjem už len polku pásika.Pol pásika čokolády si nechám však aj v budúcnosti raz za čas nejakú čokoládku zjem 🙂
Tak ja verím, že bude lepšie, blíži sa víkend, tak snáď všetko zvládnem 🙂