Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
Ahojte kočky,tak konečne naozaj začínam aj ja 😀
zajtra,nevadí,že je nedeľa,ale už fakt musím,tento týždeň sa malý defin. odstavil takže som skončila s kojením a a už ozaj nemám žiadnu výhovorku prečo sa nedať do laty 😎 😎
hlavne brucho mám neuveriteľné veľké,ako tehuľka min. v 5-6 mesiaci a teda už mám fakt obliecť sa tak,aby to brucho tak nebolo vidno 😝
Ahojte ja som za rok schudla z 86kg na 70kg a to bez cvičenia lebo sa mi nechce ale zdravo sa stravujem
@1nika170
to je super,určite je najdôležitejšie si to nastaviť v hlave,že je to o štýle životnom,s tým ja mám ešte trocha problém 😅
@manzelka123 dobrý den, miery aj fotky som zaslala na vašu emailovu adresu ...
@ciarka ano ano máme podobne vekovo 🙂
@hranolka22 Budem sa opakovat, ale obdivujem vsetky maminy, ktore pri viacerych detoch najdu v sebe este energiu pracovat na sebe. Musi to byt narocne. Ja mam len jedno babo, ale ked chem, aby vsetko bolo ok, aj upratane aj uvarene aj oprate aj malemu sa venovat, tak niekedy mam fakt dost. Napriklad aj dnes, kym bol tato s malym vonku, ja som sa nezastavila. A potom hajde za nimi, lebo zase mi bolo luto byt cely den doma, ked bolo tak pekne. No a teraz maly zalahol a ja uz nevladzem ist cvicit. A to ani do roboty nechodim..kua. Nastastie nie kazdy den je taky hekticky. 😀
Tak ti zelam, aby ti chudnutie islo hladko. Drz sa 🙂
@pena33
všetko sa dá,len treba chcieť a samozrejme ideálne ak aj rodina pomôže-v mojom prípade manžel 🙂
výhovoriek si nájdem aj ja,že sa nedá,že nie je čas 😀 ale dá sa to,len treba dobre zmanažovať,určiť si prioritya ja teraz ozaj chcem zmenšiť brucho a to bez celkového schudnutia nepôjde 😀
@hranolka22 Urcite sa ti to podari. Drzim palce. 🙂
@pena33
ďakujem 😵
ináč kočky ja sa tak teším na to. hlavne teda na to ke´d už nebudem musieť pol hodinu riešiť čo obliecť,aby som zamaskovala všetky nedostatky postavy 😅
Boze babyyyyyyy!!!!! uz som tucna ako slon, sebavedomie daleko pod bodom mrazu..a neviem sa donutit schudnut :((((((((((((((( neviem ani zacat, sladke nemusim..len debilne chipsy raz za tyzden, inak mam problem ze sa nestravujem pravidelne asi, vela nejem...btw, vaha isla hore..+10kg po HAK, a nejde dolu :((( oproti bytu mam stadion, vedla fitko kde mam vstup zadarmo...en som debil!!! POMOC!!!! :(((
@vanesa123 cipsy su aj moja slabost, ale uz som sa ju naucila postupe aspon trosku ovladat. Najlepsia prevencia je nekupovat ich 😀 Ja som to uz zakazala aj mm kupovat. Ked mam vecer nezadrzatelnu chut nieco chrumat, tak mam v zalohe rozne orechy, semiacka a susene ovocie 😉 podla toho, co pises, tak vies kde zacat, len ti asi ako vacsine z nas tu chyba pevna vola pravidelne a zdravo sa stravovat a cvicit 😉 Zapis sa do tabulky a sup sup na to
@pena33 - presne ako pisala @hranolka 22- dolezite je urcit si priority a zmanazovat to, ja mam 2 deticky a ide to. Mam tiez dobreho manzela, ktory mi postrazi deti a ja idem bud na zumbu al. do fitka. Starsia chodi do skolky, tak som doma iba s malym a tiez chcem mat vyupratovane, oprate,pozehlene a byt s malym. Vsetko to ide. Ked maly spi, ja upratujem a ked je hore sa venujeme jeden druhemu al. sa ideme prejst. Potom ideme pre starsiu do skolky a bud na kruzok ideme al. domov a vecer si idem zacvicit, vtedy muz postrazi.
@manzelka123 už som poslala fotky s tým neskutočným bruchom, zostala som zhrozena ked som sa pozrela na seba :(
asi pred zrkladlom moc sťahujem brucho ... 🙂 a doplnila som si aj miery do tabulky.
Ahojte baby, práve som teraz čítala túto diskusiu, lebo konečne schudnúť je aj môj cieľ. Pred 5 rokmi sa moja váha pohybovala v rozpätí od 65 do 67 kg, výšku mám 174 cm. Počas tehotenstva som pribrala 30 kg a odvtedy sa stále snažím schudnúť.Po pôrode som vážila 87 kg. Teraz mám 81 kg. Na začiatku roku som začala chudnúť zmenou stravy a podarilo sa mi zhodiť 5 kg. Potom som mala zdravotné problémy a všetko sa mi vrátilo späť. ☹ Teraz som sa zaťala a rozhodla som sa už ozaj dotiahnuť to do úspešného konca.Stále som si nevedela vytvoriť jedálniček, kde by som nejedla ani veľa, ani málo, ale teraz mám doma časopis Diéta a objavila som tam veľmi dobré veci, tak to skúšam. Inšpirujem sa hlavne stravovaním na desiatu a olovrant. Obed mám v práci. Varia zdravo a chutne. Tak som zvedavá.Práve som si po dlhom čase bola zabehať. 🙂
Tak dnes som mala mega chut na sladke a som strasne rada, ze som odolala. 😀 Vcera bohuzial nie, padol balicek susenych fig. 😒 A tiez som dnes 40 minut cvicila.. teraz za domenu este vecerka, dva knackenbroty s domacim humusom a platkami tofu a paradajcicka a papricka. Mnam. A co ste vecerali vy? Ozaj a o kolkej zvyknete naposledy papat?
tak, som v tabulke..kocky inac co hovorite na kokosovy olej?🙂 ja ho idem kupit v pondelok
@vanesa123 prosím ta kde je tá tabulka? 🙂
@manzelka123 ahojky vcera som ti na mail posielala miery ale to boli merania z pred mesiaca a pol a dnes som sa merala tak mám menej cm, mám pridat aktuálne do tabulky alebo tie stare?díky 🙂
@ciarka
Ja mám opačne,manžel je poobede a večer skoro vždy preč a skôr je doma doobeda takže do fotka som, chodila ráno kým malý spal po tom čo som deti zaviedla do škôlky. teraz nie je čas lebo aj on má moc práce,ale doma aspoň pocvičím čo sa dá,lepšie ako nič 😀
@vanesa123
ja ho mám,ale zatiaľ ho mám len na telo a vlasy a raz som dávala do palaciniek 😀
tiež chcem skúsiť aj v kuchyni niečo s ním 🙂
@pena33
Ahoj,ja na večeru sa snažím bielkoviny a zeleninu-nie ovocie ani prílohy a večeriam okolo 18-19 s deťmi a potom ešte zvykbnem večer okolo 8-9 niečo prekusnúť ak som hladná-mrkvu,uhorku-len zeleninu 🙂
Ahojte kočky.tak môj deň bol dnes taký štartovací,nie na 100%-ale nemala som ešte všetko kúpené a zmanažované,takže od zajtra idem už na 100% 😀
ináč veľmi zvažujem,žeby som išla na LIPOlaser,je teraz akcia na zlavomate,aby som si aj takto pomohla 😅
@bombulka200 niekde vzadu pri komentaroch bol hodeny link :D
@bombulka200 link na tabulku je na strane 7
Každú chvíľu čo sa napijeme alebo najeme, posúvame ručičku na váhe hore, alebo dole 🙂)

@kamienka
super vec s tou tabuľkou,ja som sa tiež pridala 🙂