Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@hranolka22 Ahoj, tak ja na raňajky, len 2 poháre vody s citrónovou šťavou, banán a kávu....bieda, snáď sa mi zadarí v práci aspoň jogurt zjesť na desiatu.
@hranolka22 Ja jeden graham rozok, cottage cheese, paradajka, uhorka..cajik, predtym pohar vody..
ahojte, ranajky - kava, vlaknina, destiata - jogurt, obed - polievka a zrejme nejake maso+salat, a dalej sa uvidi. Treba po vikende sa dat trocha dokopy 😢 . Vikendy su u mna hrozne. V robote mam rezim, ale doma.. 😝
@pena33 Presne tak, u mňa to nie je vedomé proste nestíham, nestíham, nestíham a to je celé zle, ale na desiatu som si dala jogurt aj s vlákninou + 1/2 jablka. Zas celý víkend som sa fajn držala, ale včera večer som neodolala a zjedla som jeden malý kúsok pizze, no taká som bola na seba napálená 😖 😖 , ale zas na druhej strane si vravím, lepšie 1 ks ako 1/2 pizze a keď prejdem na štandardné stravovanie tak pizzu raz za čas mám, ale samozrejme s mierou a nie o 19.00 večer.... 😒
ahojte dievcata chcela by som sa k vam pridat.
mam 62kg a aspon 55kg by som chcela ako kedysi. aj som sa odfotila. davali ste sem fotky?
@zuul - fotky aj miery posli - @manzelka123
dievcata, co vam najlepsie pomaha na stolicu? teraz ako menej jem, zase s tym mam problem a brucho ako kamen. verim, ze sa to upravi a ked si organizmus zvykne, aj pravidelna stolica sa dostavi, ale zatial si potrebujem nejako pomoct.
@jaruska6 no moja, tu hektiku ti nezavidim, hoci aj mne sa uz cnie po praci, ale vsetko s mierou. ono vsetko ma svoje vyhody a nevyhody, ked je clovek v robote, tak ani nevie ako mu cas ubehne a nemysli, co by jedol, zase doma, clovek sa vacsiou kruti okolo domacnosti a kuchyne a mysli len na to co by jedol. aspon u mna je to tak. ja to riesim tak, ze v ramci moznosti ked je porobene, travim cas vonku.. 🙂
@pena33 Kerď som bola s malým doma, ja som mala také náročné dieťa,že som sa nestíhala ani najesť,aj pohybu som mala do bezvedomia, takže ja som bola počas materskej na pôvodnej váhe pred tehotenstvom.Ako som prišla do práce, tu celý deň len sedím, žiadny pohyb, jem minimálne, večer keď prídem domov, navariť, dať vyprať, upratať, pohrať sa s drobcom a je 21 -22.00, keď zistím, že moja strava bola takmer nič a vždy som si potom niečo zobrala na vyzobkávanie.Preto sa stále učím jesť pravidelne, v malých dávkach, aby som zbytočne nepriberala.
obed-vyvar, stehno a kapustovy salat, vecera 1polystyren. o chvilu idem na zumbu. 🙂
@jaruska6
hm,tak to je ozaj málo,raňajky by mali byť základ,až sa dobre nakopneš do celého dňa 😉
ja dnes celkom fajn,stále nie ideálne,ale bol tu brat na chvíľku-žije v londýne tak sa vidíme tak raz za rok tak sme šli s deťmi do mesta,ale prežila som bez maškrty 😎
no ja som cez vikend porusila co sa dalo 😒 dnes doobeda tiez nie uplne ideal, ale potom so sa uz nakopla a verim, ze mi to vydrzi, na olovrant paradajka, na veceru polovica cottage cheesu, cherry paradajky a maces, potom som bola na zumbe , tak som sa paradne odreagovala a vystavila 😉
No ja dnes, ranajky- jogurt, desiata- chleba, obed- polievka a druhe, olovrant- jablko a banan
A bola som fo fitku,potom prot.napoj.
@ciarka
super 🙂
ale na olovrant už nič len to jablko a banán a a ni potom už nič?
@danuska24 ahoj,nic mi neprislo,na mail si posielala? 🙂
ahojtee..zastavim sa tu len obcas,lebo nejak nestiham...tak idem pridat do albumu foto co ste mi poslali 🙂 mne sa aj dari aj nedari...prosto neprejedam sa ako predtym ale este vela krat neodolam sladkemu a pod... ale aspon cvicenie ma zatial drzi pravidelne 🙂
@kamienka ahoj,super ze si vytvorila taku tabulku kde sa prida kazdy sam,ja som ani nevedela ze sa nieco take da 🙂 a ako to mam otvorit?ja ked na to kliknem tak neviem co potom dalej.. :P
@zuul ahoj ,foto mozes poslat na moj mail,a potom tu foto pridam do mojho albumu ktory je spristupneny len mojim priatelom..po poslani fotky si ta pridam 🙂
@hranolka22 - po olovrante som si za hodinu dala ten proteinovy napoj a potom este kavu bez kofeinu s odtucnen. mliekom.
@ciarka
no neviem,ale to je podľa mňa málo či? pred spaním by si bez jedla nemala byť dlhšie ako 2 hodinky a aspoˇzobnúť syr,či zeleninku
teda ja nevydržím tak dlho,resp. ak mám ísť spať hladná-to mám blog už z detstva,že to nechcem tak priebežne čosi zbehnem až nejdem vyhladovaná do postele 🙂
ale zase ten proteínový nápoj to je ako náhrada jedla?
@manzelka123 ahoj, len kliknes na ten link, co som dala na stranu 7 a tabulka sa ti otvori, ty zatial nic robit nemusis, lebo miery som ti vpisala ja, som to teraz pozerala a uz nas tam je 11
ja sa dnes zatial drzim, tak dufam, ze mi to vydrzi, ranajky- biely jourty, vlocky, polovica bananu, med, desiata - 2 jablka, obed - celozrnne cestoviny s pestom, olovrant - paradajka a na veceru planujem dojest cottage cheese zo vcera a zeleninku. Vcera som bola na zumbe a dnes planujeme aj s mm dat aspon to 15 minutove video na brucho, co ste tu volaktora davala

Ahojte baby,tak ako? ja mám už po raňajkých-plátok šrotového chleba so šunkou a zeleninkou a ešte pomaranč menší. na desiatu si dám banán a obed ešte uvidím-ale asi čínske rezance-bez mäsa 🙂