icon

Pomáha jablčný ocot pri chudnutí?

lucinka2811
23. feb 2014

Ahojte, pocula som ze sa da pekne schudnut pitim jablcneho octu. Chcem sa spytat ci je to pravda.. ci to pomaha 🙂 😉

sarah27
23. feb 2014

asi ano, ked ho pije Adriana Lima pred kazdym jedlom 😀

sense
23. feb 2014

pokial si das jablcny ocot a na to dva hamburgeri alebo tabulku cokolady tak nepomaha...ale rano na lacno ta aspon precisti...

luba28
23. feb 2014

POZOR na zaludok,radsej si ho kup v tabletkach,.....neni su agresivne pre zaludocnu stenu,....

ivet1371
23. feb 2014

ja som pila v tabletkach a mala som zapal žaludka s toho.

bbarboraa
23. feb 2014

hm bez upravy stravovania asi tazko a adriana lima? :D no to bude asi viac o genetike ako o octe 😎

baryana
24. feb 2014

ja som to raz skusala a je to nechutne. skus si dat do Googlu " pohar vody s citrónom" a tam je zaujimavy clanok o 10 dovodoch, preco pit pohar vody s citrónom. podla mna je to lepsie a chutnejsie 🙂

culak
24. feb 2014

ja som tiež za pohár vody s citrónom. Jablčný ocot som skúšala piť ale prestala som , pretože ma časom začal bolieť z neho žalúdok.

adkasmolka
24. feb 2014

ahoj, ja som po tyzdni musela prestat ho pit, lebo som mala neskutocnu kyselinu ba priam som myslela, ze mi ide zhoriet znútra zaludok. V com mi pomohol bolo to, ze som aj do 10-11h doobeda nemala pocit hladu. No a potom poobede zacali tieto stavy.. Inak som nic ine nepostrehla.

saska88
24. feb 2014

Ahoj mne sneho nebolo vôbec nič ani xle a ani nebol taký otrasný, čo ja viem. Pila som vždy polievkovu lyžicu pred jedlom asi 3 týždne, ale vôbec som neschudla. Takže neviem skús uvidíš. Ja to možno skúsim ešte rax, ale fakt vôbec nič

map0007
25. feb 2014

Ajojky mne pomáha🙂ale treba jesť pravidelne a večere troška menšie ako obed🙂

wilagrande
22. máj 2014

Z jablk a z vody vam nemoze byt zle tak ako z potravin napr.mlieko ktore vydrzi v krabici aj pol roka to co uz je za chcemia !! Ziadne cerstve mlieko tolko nevydrzi a slopete ho aj tak a je milion veci v obchodoch co su viacej skode a jablcny ocot nieje ziadna chemia takze bohvie z coho vam bolo zle !!! Popripade ste chceli rychlo schudnut tak ste si urcite do seba liali viac ako bolo odporucane

simca06022011
22. máj 2014

Z jablcneho octu moze byt zle... ak sa pije v nespravnom mnozstve alebo dlho...