icon

Pomáha jablčný ocot pri chudnutí?

helusa1994
15. feb 2024

Je to dobre na chudnutie ?

Pomáha jablčný ocot pri chudnutí?
fido69
15. feb 2024

Jablčný ocot na chudnutie? To mi príde účinné asi ako acylpyrín proti nechcenému tehotenstvu... teda, keď si ho dáš medzi nohy a držíš, aby nevypadol.
Neutrácaj peniaze za blbiny. Jedz menej jedla, viacej ovocia a zeleniny a viacej pohybu. A aby som nezabudol ešte raz pripomínam - viacej pohybu.

sardinka32
Autor odpoveď zmazal
sardinka32
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
15. feb 2024

@helusa1994
ahoj nepomáha 😂 Kamoska to pila a pri ochtnani som sa zaprisahala, ze budem radsrj sportovat ako pit taky maglajz. Vecer sne si slahli ladovu kavu so zmrzlinou ( teda skor zmrzlinu s trochou kavy) 😁
Jeby ocot zabral na chudnutie nebolo by obezity, aka paráda - zozeriem koňa s volom dam tabletocku ci vypijem zmiesany s vodou a chudnem, ee tak to nefičí.

barborachors
16. feb 2024

@helusa1994 Ano a celkom dobre z toho ešte rednú kosti a stencuje sa zubna sklovina a dobre sa z toho lámu aj nechty. Ale na chudnutie je to super. A este to dobre vyžiera sliznicu pažeráka, z čoho je neskôr rakovinka. Ale ak chceš schudnúť tak chod do toho 👍

tilly
17. feb 2024

Lepšie je dať si každý deň doobeda jedno jabĺčko. Alebo potom jablčný ocot v tekutej forme ako zálievku na šaláty.
Je to zdravšie a čistejšie, ako tabletkova forma.

fido69
17. feb 2024

Tak som si dnes urobil taký malý gastro úlet a rozhodol som sa trošku schudnúť. Upiekol som si hus, k tomu domáce mastené lokše a dusená kapusta. Do kapusty som pridal deci jablčného octu, aby to bolo zdravé a dobre sa mi z toho chudlo. Som proste génius! 😉

endzi83
17. feb 2024

@helusa1994 upraviť trávenie pomocou zelerovej šťavy, podľa knihy Anthony William knihy Medicínske medium a Záchrana pečene.

ellis21
20. feb 2024

A čo hovoríte na chitosan?