icon

Pomáha Mounjaro skutočne schudnúť?

Dnes o 09:48

Ahojte, prosim vas tie zienky ktore ste uzivali mounjaro ake mate s tym skusenosti len realne. Mam nadvahu cvicim a strazim si vahu ale stale naberam. Neviem uz co robit. Schudli ste? Dakujem.

anonym_430d19
Dnes o 09:58

Ked mas dobre enzymy a hormony, neexistuje ze naberas ked si v deficite. Z toho vyplyva ze v deficite nie si. Ak nemas v poriadku enzymy a hormony, treba riesit tie.

anonym_786461
Dnes o 10:27

Injekcie na chudbutie funguju preto, lebo nebudes mat chut jest, takze budes jest malo a tym padom budes v kalorickom deficite. Rovnaky efekt chudnutia dosiahnes aj bez injekcie ked mas silnu volu a dokazes ignorovat fyziologicke potreby natolko, ze sa udrzis v deficite. Za mna je lepsie sa hecnut a schudnut pevnou volou a poctivim pocitanim kazdej kalorie bez vedlajsich ucinkov injekcii pre ludi s cukrovkou. Treba len zacat, a nie od pondelak, nie od noveho mesiaca, ale hned.

anonym_c34fc5
Dnes o 10:32

@anonym_autor nie ja, ale blízka osoba a veľká nadvaha.Schudla, už si nepicha a pokračuje v chudnutí a cvičení.Je to o sebazapreti...potrebovala schudnúť kg, aby vôbec vladala cvicit

anonym_aaeb49
Dnes o 10:34

mas tu 63 tem o munjaro. Neskusala si si ich precitat?

anonym_e56b65
Dnes o 10:36

@anonym_autor áno, schudla som.
Je to extrémna pomoc. Si ale na zlej stránke lebo tu dostaneš len sám výsmech a urážky.
Pozri si radšej skupiny na FB kde dostaneš aj reálne rady

procrastique
Dnes o 10:37

Záleží, ak máš nadváhu pretože ješ veľa kalórií tak pomáha...

anonym_4cd318
Dnes o 11:23

pokiaľ zjesť viac ako "vyskáčeš" cvičením, tak neschudneš. A ak nechudneš, tak zrejme stále veľa ješ, resp. možno aj málo v tvojich očiach, ale kaloricky.

anonym_7be0dd
Dnes o 11:43

zamyslela si sa nad vedlajsimi ucinkami ?

1europa23
Dnes o 15:53

@anonym_autor myslim ze vo tilme ozempic na voyo je to velkom dobre vysvetlene ako to funguje

anonym_695b08
Dnes o 16:07
@1europa23

@anonym_autor myslim ze vo tilme ozempic na voyo je to velkom dobre vysvetlene ako to funguje

@1europa23 aj taky je. Vdaka, pozriem.
Ja som tam teraz videla onlyf..ns, skorobsom odpadla

1europa23
Dnes o 16:43
@anonym_695b08

@1europa23 aj taky je. Vdaka, pozriem.
Ja som tam teraz videla onlyf..ns, skorobsom odpadla

@anonym_695b08 ano je tam aj o tom mounjaro hovorene

anonym_4878c1
Dnes o 18:36

Som na Mounjaro od konca novembra, schudla som 12 kg pri 11 užitých dávkach, vedľajšie účinky nemám. Plánujem ešte 10 kg dať dolu, potom s tým skončím. Odporúčam. Mounjaro ma oslobodilo od nekonečného myslenia na jedlo.

1europa23
Dnes o 19:18
@anonym_4878c1

Som na Mounjaro od konca novembra, schudla som 12 kg pri 11 užitých dávkach, vedľajšie účinky nemám. Plánujem ešte 10 kg dať dolu, potom s tým skončím. Odporúčam. Mounjaro ma oslobodilo od nekonečného myslenia na jedlo.

@anonym_4878c1 mna zaujima len tak vam to lekarka predpisala aku ste mali pivodni vahu

anonym_4878c1
Dnes o 19:25
@1europa23

@anonym_4878c1 mna zaujima len tak vam to lekarka predpisala aku ste mali pivodni vahu

@1europa23 bola to lekárka na klinike, ktorá poskytuje reguláciu hmotnosti. Mala som bmi 30 (87 kg na 170 cm).

anonym_86b880
Dnes o 21:10

Viete mi niekto predať pen?

anonym_9336a2
Dnes o 22:21

Vedel by mi niekto predat Mounjaro?