Pomáha Mounjaro skutočne schudnúť?
Ahojte, prosim vas tie zienky ktore ste uzivali mounjaro ake mate s tym skusenosti len realne. Mam nadvahu cvicim a strazim si vahu ale stale naberam. Neviem uz co robit. Schudli ste? Dakujem.
Injekcie na chudbutie funguju preto, lebo nebudes mat chut jest, takze budes jest malo a tym padom budes v kalorickom deficite. Rovnaky efekt chudnutia dosiahnes aj bez injekcie ked mas silnu volu a dokazes ignorovat fyziologicke potreby natolko, ze sa udrzis v deficite. Za mna je lepsie sa hecnut a schudnut pevnou volou a poctivim pocitanim kazdej kalorie bez vedlajsich ucinkov injekcii pre ludi s cukrovkou. Treba len zacat, a nie od pondelak, nie od noveho mesiaca, ale hned.
@anonym_autor nie ja, ale blízka osoba a veľká nadvaha.Schudla, už si nepicha a pokračuje v chudnutí a cvičení.Je to o sebazapreti...potrebovala schudnúť kg, aby vôbec vladala cvicit
mas tu 63 tem o munjaro. Neskusala si si ich precitat?
@anonym_autor áno, schudla som.
Je to extrémna pomoc. Si ale na zlej stránke lebo tu dostaneš len sám výsmech a urážky.
Pozri si radšej skupiny na FB kde dostaneš aj reálne rady
Záleží, ak máš nadváhu pretože ješ veľa kalórií tak pomáha...
pokiaľ zjesť viac ako "vyskáčeš" cvičením, tak neschudneš. A ak nechudneš, tak zrejme stále veľa ješ, resp. možno aj málo v tvojich očiach, ale kaloricky.
zamyslela si sa nad vedlajsimi ucinkami ?
@anonym_autor myslim ze vo tilme ozempic na voyo je to velkom dobre vysvetlene ako to funguje
@anonym_autor myslim ze vo tilme ozempic na voyo je to velkom dobre vysvetlene ako to funguje
@1europa23 aj taky je. Vdaka, pozriem.
Ja som tam teraz videla onlyf..ns, skorobsom odpadla
Som na Mounjaro od konca novembra, schudla som 12 kg pri 11 užitých dávkach, vedľajšie účinky nemám. Plánujem ešte 10 kg dať dolu, potom s tým skončím. Odporúčam. Mounjaro ma oslobodilo od nekonečného myslenia na jedlo.
Som na Mounjaro od konca novembra, schudla som 12 kg pri 11 užitých dávkach, vedľajšie účinky nemám. Plánujem ešte 10 kg dať dolu, potom s tým skončím. Odporúčam. Mounjaro ma oslobodilo od nekonečného myslenia na jedlo.
@anonym_4878c1 mna zaujima len tak vam to lekarka predpisala aku ste mali pivodni vahu
@anonym_4878c1 mna zaujima len tak vam to lekarka predpisala aku ste mali pivodni vahu
@1europa23 bola to lekárka na klinike, ktorá poskytuje reguláciu hmotnosti. Mala som bmi 30 (87 kg na 170 cm).
Viete mi niekto predať pen?
Vedel by mi niekto predat Mounjaro?

Ked mas dobre enzymy a hormony, neexistuje ze naberas ked si v deficite. Z toho vyplyva ze v deficite nie si. Ak nemas v poriadku enzymy a hormony, treba riesit tie.