icon

Pomáha obruč z Temu pri chudnutí?

monika101146560
25. mar 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s obručou z Temu? Myslím hoola hoop so závažím.
Pomáha to pri chudnutí?
Ak áno, koľko sa treba denne tomu venovať?

stellarstar
25. mar 2025

@monika101146560 ja mam z shein a vieš čo? Hučí jak šľak 🤦‍♀️ tým by som nie len susedov zobudila ale aj ľudí na konci krajiny 🙈

br4n
25. mar 2025

Presne tento zázrak čínskych vedcov je prelom v chudnuti. Za par rokov sa to dostane do učebníc a nobelovu cenu... A teraz vážne... Je to hovadina, ak chces schudnúť, cvičic normálne a drz diétu.

pasomnica
25. mar 2025

To už asi radšej klasickú hulahoop a takúto masážnu https://hop-sport.sk/obruce-hula-hop/hula-hop-s...

taktotedanie
25. mar 2025

@monika101146560 ahoj pomoze ti cvicenie a kaloricky deficit nie hula hop
Chapem ze clovek hlada najlahsiu cestu ale bohuzial neexistuje

dollyzv
25. mar 2025

Ja nesúhlasím…ja som si kúpila tu obruc v lidli a takú svalovicu som teda riadne dávno nemala, (ak si sa par rokov nehýbala ako ja,tak urcite odporúčam rozcivicku pred aj po) a dovolím si tvrdiť ze pre mna ako začiatočníka to je aj pekná makačka na kondicku(dovolím si tvrdiť ze mne sa pas zúžil ,je pevnejší) lebo proste tie brušné svaly zapájas aby sa ti to stale krútilo.cize nemyslím si ze to je nejaká ľahšia cesta ako tu tiež niekto spomenul.ale ja som aj obmedzila spracované potraviny (zase nie ze fastfood ale take polotovary) a denne chodím na pase rýchlejšou chôdzou 15-30minut podľa možnosti…takze za mna ako take oživenie tréningu to je fajn 🙂 je hlučnejší ako tu vyššie písali, ale nie zas tak všetci ochluchnu 🤣 lebo

sense
25. mar 2025

Tiež mám hulahop ale...na chudnutie kaloricky deficit a ak nie si na hulahop so záťažou zvyknutá tak treba začať postupne. Raz som si tak pri seriály krútila reku pohoda a ráno modriny

kittykat22
25. mar 2025

To musis taku debilitu objednavat z TEMU? Preco si to nekupis v obycajnom sporte. Ved to nestoji mailand.

jarka0
25. mar 2025

@monika101146560 ja používam od decembra kalorické tabuľky a z 95,5 kg mám 83,3 kg a to podotýkam , že čisto len jedlom išla váha dole žiadne aktivity nerátam domáce práce a starostlivosť o 10 mesačné dieťa to nie sú aktivity ale už keď bude teplo začnú aj aktivity záhrada, bicykel prechádzky s malou v káričke sa jej páči kočík vôbec 🤦

monika101146560
autor
26. mar 2025

@kittykat22 ano musím :D preto som zdôraznila temu lebo som to v slovenskom obchode nevidela. Očividne nevieš o čom hovorím, nevadí, každá diskusia musí mať aj taký koment 🤫

nelka93
26. mar 2025

@br4n žiadnu diétu držať nemusi

zuzinka888
26. mar 2025

Pomaha- ako kazde ine kardio. Ak to totiz robis intenzivne 40 min-je to " rovnake kardio.

br4n
27. mar 2025

@nelka93 jasne, iba tak schudne, lebo hula hop to vsetko spali. Da si velku pizzu, sup hula hop a pizza je fuc a este - 1 cm s brucha. ( chyba mi tu emotikon face palm )

trisha_r
5. apr 2025

@br4n myslím, že tak to nemyslela. Ale tak, že diéta nie je udržateľná, takže skôr úprava stravy s ktorou človek po čase nesekne.