icon

Pomáha zelený jačmeň pri chudnutí?

3. máj 2025

Pomohol niekomu s redukciou hmotnosti? Po akej dobe? Ďakujem

zic
3. máj 2025

Namiesto vecere... urcite...

minenkaa
3. máj 2025

Ja som skôr z týchto zmenených veci pribrala

autor
3. máj 2025
@zic

Namiesto vecere... urcite...

@zic ano tak si to davam večer …. Vraj aj na akne pomaha

ssimusska
4. máj 2025

Kalorický deficit…

taktotedanie
4. máj 2025

Ano “pomoze “vecer budes mat zelene 💩 a cely zachod a bolesti brucha , takze ano schudnes
Kimochodom tie zelene riasy sa pestuju v roznxch rozvojovych krajinach v blizkosti tovarien na oblecenie kde vypustaju vsetky splasky do tej vody kde potom ten jacmen zbieraju takze ja by som to nezjedla ani za peniaze

lenka1801
4. máj 2025
@taktotedanie

Ano “pomoze “vecer budes mat zelene 💩 a cely zachod a bolesti brucha , takze ano schudnes
Kimochodom tie zelene riasy sa pestuju v roznxch rozvojovych krajinach v blizkosti tovarien na oblecenie kde vypustaju vsetky splasky do tej vody kde potom ten jacmen zbieraju takze ja by som to nezjedla ani za peniaze

@taktotedanie ja som pila 3/4 roka aj jacmeň aj chlorelu. Mne tento nápoj nahradil desiatu a mne sa telo odvodnilo, cítila som sa lepšie, lahšie a aj okolie si to všimlo. Samozrejme treba upraviť aj stravu a pridať pohyb, nie je to iba o pití jačmeňa. Teraz som tehu ale potom keď sa budem dávať dokopy, určite začnem piť znova 🙂

taktotedanie
4. máj 2025
@lenka1801

@taktotedanie ja som pila 3/4 roka aj jacmeň aj chlorelu. Mne tento nápoj nahradil desiatu a mne sa telo odvodnilo, cítila som sa lepšie, lahšie a aj okolie si to všimlo. Samozrejme treba upraviť aj stravu a pridať pohyb, nie je to iba o pití jačmeňa. Teraz som tehu ale potom keď sa budem dávať dokopy, určite začnem piť znova 🙂

@lenka1801 na odvodnenie ti staci dodrziavat potny rezim s obycajnou vodou a fungujuce oblicky ziadny jacmen zdravy clovek nepotrebuje
Schudnes aj bez toho

lenka1801
4. máj 2025
@taktotedanie

@lenka1801 na odvodnenie ti staci dodrziavat potny rezim s obycajnou vodou a fungujuce oblicky ziadny jacmen zdravy clovek nepotrebuje
Schudnes aj bez toho

@taktotedanie no tak to nestačí 🙃 však viem.

taktotedanie
4. máj 2025
@lenka1801

@taktotedanie no tak to nestačí 🙃 však viem.

@lenka1801 ale staci 😅

lenka1801
4. máj 2025
@taktotedanie

@lenka1801 ale staci 😅

@taktotedanie nechápem prečo ma presviedčaš, však asi si poznám svoje telo 🙄

taktotedanie
4. máj 2025
@lenka1801

@taktotedanie nechápem prečo ma presviedčaš, však asi si poznám svoje telo 🙄

@lenka1801 lebo je to blud preto
Staci ze zmenis stravu a pridas vodu jasne ze mas vysledky, ze ci pijes tu zelenu vodu alebo nie je uplne jedno
Trosku si nastuduj a potom do seba pchaj tie otravene byliny