icon

Pomalé chudnutie i napriek cvičeniu a diéte

20. okt 2025

Ahojte 1.10 som sa prvý krát vážila mala som 90,40 kg, dnes som sa odvážila znova, mám 88,8. Príde mi to za ten čas extrémne málo.. mám deficit na 1900kcal bielkoviny na 130g snažím sa chodiť silovo cvičiť aspoň 4x do týždňa. Neveim čo viac ešte robiť

anonym_31e15f
20. okt 2025

@anonym_autor je to v poriadku, cvičíš, pribudli nejaké svaly, predpokladám, že do konca mesiaca to bude cez 2kg, čo je ideal. Na tých 90 kg si sa nedostala za pol roka, nečakaj, že budú dolu za pár tyzdnov. A nezabudaj, že váha počas cyklu u ženy kolíše môže to byť aj vyše 2 kg

autor
20. okt 2025
@anonym_31e15f

@anonym_autor je to v poriadku, cvičíš, pribudli nejaké svaly, predpokladám, že do konca mesiaca to bude cez 2kg, čo je ideal. Na tých 90 kg si sa nedostala za pol roka, nečakaj, že budú dolu za pár tyzdnov. A nezabudaj, že váha počas cyklu u ženy kolíše môže to byť aj vyše 2 kg

@anonym_31e15f samozrejme neočakávam že do mesiaca budem znova fit, to nie. Len som myslela že z tak veľkého čísla to pôjde na začiatku rýchlejšie. Zasa necakam že by som za skoro mesiac schudla 10kg. Kedy sa potom vážiť?

anonym_31e15f
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_31e15f samozrejme neočakávam že do mesiaca budem znova fit, to nie. Len som myslela že z tak veľkého čísla to pôjde na začiatku rýchlejšie. Zasa necakam že by som za skoro mesiac schudla 10kg. Kedy sa potom vážiť?

@anonym_autor ideálne ráno po vyprázdneni, mozes aj každý týždeň, ale optimálne po skončení menzesu. Tak najlepšie porovnas, koľko je dolu, lebo pred to môže byť ozaj aj o 2 kg viac. A nezabudni sa zmerať, aj keby váha stala, ale cm ubúdajú, chudneš správne. Nech sa ti dari

biba_18
20. okt 2025

je to akurát úbytok...

anonym_41d22a
20. okt 2025

Čo viac robiť? Byť trpezliva a vydrzat. Úbytok je v poriadku na ten príjem čo si uviedla. Takisto nepíšeš či robíš mimo toho silového tréningu, ako si aktívna. Koľko tráviš pri Tom silovom tréningu.plus pri tom silovom tréningu až toľko kalórií nespalis, vzhľadom na pausy medzi sériami.

januska12323
20. okt 2025

Však chudneš len 20 dní, koľko kíl by si chcela už mať dole? Máš úplne ideálny úbytok keďže aj cvičíš niečo z toho budú svaly.

autor
20. okt 2025
@anonym_41d22a

Čo viac robiť? Byť trpezliva a vydrzat. Úbytok je v poriadku na ten príjem čo si uviedla. Takisto nepíšeš či robíš mimo toho silového tréningu, ako si aktívna. Koľko tráviš pri Tom silovom tréningu.plus pri tom silovom tréningu až toľko kalórií nespalis, vzhľadom na pausy medzi sériami.

@anonym_41d22a mimo tréningu nerobím skoro nič, som doma kde poupratujem navarím, idem sa občas prejsť. Silový tréning mám väčšinou hodinu desať až hodinu a pól a občas si dám na pase kardio ako chodenie do kopca cca 15 min.

anonym_41d22a
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_41d22a mimo tréningu nerobím skoro nič, som doma kde poupratujem navarím, idem sa občas prejsť. Silový tréning mám väčšinou hodinu desať až hodinu a pól a občas si dám na pase kardio ako chodenie do kopca cca 15 min.

@anonym_autor tak ak chces urobiť viac, pridaj kardio zvýšis kaloricky výdaj alebo "neat" bežnú činnosť počas dňa kam sa dá ísť pešo ísť pešo, miesto výťahu použiť schody. a okrem váženia sa aj pomeraj. Ale hlavne treba vydržať a nepolavovať. 3 týždne je krátka doba

autor
20. okt 2025
@anonym_41d22a

@anonym_autor tak ak chces urobiť viac, pridaj kardio zvýšis kaloricky výdaj alebo "neat" bežnú činnosť počas dňa kam sa dá ísť pešo ísť pešo, miesto výťahu použiť schody. a okrem váženia sa aj pomeraj. Ale hlavne treba vydržať a nepolavovať. 3 týždne je krátka doba

@anonym_41d22a píšem že si občas to kardio dám, do obchodu sa pesi nedostanem auto využívam len na to. A výťah nemáme 😄

anonym_41d22a
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_41d22a píšem že si občas to kardio dám, do obchodu sa pesi nedostanem auto využívam len na to. A výťah nemáme 😄

@anonym_autor čo je to občas? Si sa pýtala čo viac spraviť. Ak chces spraviť viac, občas je málo. Takisto s tým výťahom nebolo myslené len doma , keďže ak bývaš v dome tak výťah nemáš. Ale všade inde miesto výťahu a eskalátoru použiť schody, všade kde sa dá ísť pešo ísť pešo aj keď autom je to rýchlejšie. Môžeš hľadať spôsob ako to pôjde "urobiť viac", keď chceš rýchlejšie výsledky, alebo dôvod prečo to nejde.
Zdravé a trvalé chudnutie je beh na dlhé trate. Treba konzistentnosť a disciplínu

katky642
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2025
@katky642
Odpoveď bola zmazaná

@katky642 dosť drahé 😅

kiki68
20. okt 2025

Pridala by som denne dve prechadzky rychlejsim tempom, uvidis ako sa to pekne pusti. Ale necakaj zazraky

anonym_31e15f
20. okt 2025
@katky642
Odpoveď bola zmazaná

@katky642 reklama, čo?

anonym_31e15f
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ešte ma napadlo, či piješ dostatok tekutín a či máš dostatok spánku, ten je veľmi dôležitý

autor
20. okt 2025
@anonym_31e15f

@anonym_autor ešte ma napadlo, či piješ dostatok tekutín a či máš dostatok spánku, ten je veľmi dôležitý

@anonym_31e15f spánok mám denne okolo 9 hodín a pijem 2 a pól litra denne

anonym_31e15f
20. okt 2025

👍

anonym_6ed984
21. okt 2025

Pomaly ďalej zajdes 🙏