icon

Pomoc s kalorickými tabuľkami

27. apr 2025

Ahojte som v tom pomerne nova, mam kaloricke tabulky zatial len zadarmo verziu, chudnutie ide pekne ale obcas sa mi nechce naklikavat "moje jedla" tak hladam z aktualneho zoznamu ale nikde nevidim ingrediencie da sa to niekde pozriet?

janai1
27. apr 2025

Nie, nedá

biba_18
27. apr 2025

ja cudzie hotové jedlá vôbec nepoužívam do svojich kt… dokonca ani svoje nie, vždy varím každé jedlo inak. a cudzie z dôvodu z rovnakého dôvodu…

autor
27. apr 2025

Dakujem dievcata a potom ako pridam ingredienciu ktora neexistuje, napriklad zaprazka? Alebo kysla kapusta ale znacka ktora neexistuje?

janai1
27. apr 2025

Ingredienciu pridať kam?
Značka a ingrediencia ktorá neexistuje?? To je čo za nezmysel?

banalu
27. apr 2025

Ja nahadzujem niektore veci od oka. Ale povazim vsetky ingrediencie, z ktorych varim a zapisujem na papier, ked mam cas tak nahadzem do KT a delim podla poctu porcii - cize od oka - lebo sa mi nechce vazit cele jedlo atd.
A co sa tyka potravin, ktore niesu v KT, ak ich pouzivas pravidelne - pridala by som si ich a ak su len niekedy, tak vyhladaj rovnaku potravinu inej znacky. Napr. kysla kapusta bude mat +- kcal rovnako aj u inych vyrobcov.

autor
27. apr 2025
@banalu

Ja nahadzujem niektore veci od oka. Ale povazim vsetky ingrediencie, z ktorych varim a zapisujem na papier, ked mam cas tak nahadzem do KT a delim podla poctu porcii - cize od oka - lebo sa mi nechce vazit cele jedlo atd.
A co sa tyka potravin, ktore niesu v KT, ak ich pouzivas pravidelne - pridala by som si ich a ak su len niekedy, tak vyhladaj rovnaku potravinu inej znacky. Napr. kysla kapusta bude mat +- kcal rovnako aj u inych vyrobcov.

@banalu dakujem ti velmi pekne este by si mi vedel poradit kde pridam "ingredienciu"?

janai1
27. apr 2025

Myslíš do databázy? Záleží koľko máš KT. Nováčikovia nevedia dopĺňať databázu.
Ale vo všeobecnosti 3 bodky a pridať novú potravinu

autor
27. apr 2025
@janai1

Myslíš do databázy? Záleží koľko máš KT. Nováčikovia nevedia dopĺňať databázu.
Ale vo všeobecnosti 3 bodky a pridať novú potravinu

@janai1 nasla som to dakujem pekne 🙂

biba_18
27. apr 2025

s takým ako značka kapusty sa netrápim. a zápražku by som si zapísala do KT ako vlastné jedlo…

nikoletkaa32
27. apr 2025

Ja kaloricke tabuľky tiež nepouživam proste jem jedla s nizkym obsahom tuku a mensie porcie
pohyb a ide to ...

danculka25
27. apr 2025

Zápražku by som pridala ako olej (tuk) ,kolko g a plus múka tiež koľko g.Ale skús porozmýšľať,či jedlo so zápražkou je to,ktoré chceš jesť,dosť sa tým navýšia tuky a sacharidy

taktotedanie
27. apr 2025

Robim to takto stale
Schudla som 25kg za 6mes, par kcal hore dole neriesim
V moje jedla mam jedne cestoviny a dukstove buchticky inak nahadzujem vsetko co je v tabulkach niekedy aspon nieco podobne najdem a zadam co je v zozname

autor
27. apr 2025
@danculka25

Zápražku by som pridala ako olej (tuk) ,kolko g a plus múka tiež koľko g.Ale skús porozmýšľať,či jedlo so zápražkou je to,ktoré chceš jesť,dosť sa tým navýšia tuky a sacharidy

@danculka25 dakujem 🙂 ja som uz schudla 10kg za 4 mesiace, stravu jem dalej to co som jedla aj predtym len mensie davky. Zvyk proste nechcem menit lebo to viem zeby som sa vratila skoro k starym jedlam. Niekedy mi vyskocia cervene kolieska ale snazim sa byt inak v norme. Dnes to mam na 87% 🙂