icon

Pomohlo vám nejesť po určitej hodine schudnúť?

15. sep 2023

Aké máte skúsenosti?

kvietok173
15. sep 2023

Jasne ak budes dodrziavat 8 cyklus jedenia je velka pravdepodobnost ze schudnes. Teda napr ak sa najes o 8 rano potom o 12 a posledne jedlo o 16 a potom uz len vodu ci bylinkovy caj .

luccija
15. sep 2023

Nie, ja musím cvičiť a cvičiť a upraviť stravu.Co Ti pomôže, keď nebudeš jesť po 18, keď nezmenis stravu?to by som radšej bicyklovala, rezke prechadzky, prestala vyjedat

majamat
15. sep 2023

dolezity je kaloricky deficit, nie to kedy jes a co jes.
to co jest ti akurat moze zmenit travenie a to k lepsiemu, ci horsiemu.
tusim siom pocula o pokuse, pri ktorom dosiahli deficit s horalkami a dotycny/a schudol.

deti95060810
15. sep 2023

ešte z domu mám že po 18 h .sa neje.
dodržiavali to aj moji rodičia, učili nás to aj deti. Večer okolo 17 sme jedli už len jablká -alebo ovocie...ja to dodržujem roky - stále.
Moje deti a najmä manžel na to nechce pristúpiť. či to vidno na mojej postave? áno, roky mám len niečo cez 50 kg...výška 167. a 4 tehu za sebou.

liusa82
15. sep 2023

to je pravda s tým večerným nejedenim.Ja síce jem aj večer ak mi chutí, mám celkom rýchly metabolizmus ale kontrolujem si váhu tak preventívne raz až dva krát týždenne a ak náhodou vyhupnem o kilečko hore, tak stačí mi posledná večera tak o 6,7 a o jeden,dva dni to kilo mám dole bez toho aby som hladovala

januska12323
15. sep 2023

Pomohlo ale len pár kíl.

ckocka
15. sep 2023

Ak zješ menšie množstvo pomože, ak zješ rovnaké množstvo jedla nepomože.

mvis
15. sep 2023

@deti95060810 aj moj syn to dodrzuje uz 12- 15 rokov a cele tie roky ma rovnaku vahu. Myslim ze to ma urcite nieco do seba...

diaszoky
15. sep 2023

Pomohol iba prerusovany post

salamistka
15. sep 2023

Napíšem z opačnej strany...odkedy večeriame neskôr, lebo chodíme obaja domov z práce až večer a kým navarím, niekedy jeme až o 19.00 - 19.30 hod., síce ľahké večere a napriek tomu, že pravidelne cvičím, tak som čo-to pribrala. Predtým sme jedávali tak o piatej, plus mínus a bolo to oveļa lepšie.

kvietok173
15. sep 2023

Samozrejme pridavam k tomu casu aj samozrejme upravu jedalnicka . Ale tak my nevieme aky ma jedalnicek, ale neskore jedenie a hlavne 2 hod pred spankom nie je vhodne .

pkgirl30
15. sep 2023

Ja som nastavená hlavne na cvičenie, bez toho to proste nejde. Ale áno ja po 6tej večer nejem, nie preto že by sa nemalo ale mne to nerobí dobre navečer byť plná. a hlavne sledujem spln, akonáhle mesiac pribúda som akoby plná nafúknutá a vtedy som skôr na vode ako na jedle aspoň jeden deň

deti95060810
15. sep 2023

@mvis tak môj manž. si odvalí okruh chleba aj o 22 hod.
ako mne je to jedno že má menšiu nadváhu, jemu očividne tiež - ale o 10 večer jesť?
no dobre má taký problémik si zaviazať šnúrky pre bruško...😉

candii
15. sep 2023

Je to blbost. Stačí vedieť koľko máš prijať kalórií a môžeš jesť aj o pol noci keď máš kaloricky priestor

hanaxxx
15. sep 2023

Zavisi od toho, kedy ides spat. Je rozdiel, ked ty ides spat o 21 a ja o polnoci. Kebyze sa naveceriam o 19stej, tak som o polnoci hladna a ist spat hladna nie je dobry napad.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
martinka13
16. sep 2023

Držím prerušovaný pôst. Jem medzi 9 a 17. Mimo tohto času len voda alebo nesladeny čaj. Funguje to. Plus cvičenie.

tatianamaria
16. sep 2023

Mne to pomohlo, ale ja som jedla obed a potom už nič. Keď som bola moc hladná, tak som si dala zeleninu.