Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Krasnu 1.adventnu nedelu vsetkym zelam 🎄

    kvietok173
    Správa bola zmenená    11. nov 2019    

    Co je s MK? V kolkonke moje nakupy mi dnes vypisuje ze stranka neexistuje a ked chcem poslat IP nemozem tam pridat fotku asi uz tyzden.

    Prosim Vas kde vidim na IKEA stranke aktualne akcie na tento mesiac? Dakujem

    Prosim Vas co je to za haved? Ako na nu ? Mam to na kumqvate, mandarinke a figovniku ☹

    (2 fotky)

    Prosim Vas co pri astigmatizme znamenaju hodnoty cylinder os 103 a 93. Teda viem ze je to odklon ale ci je velky? Zvykne sa vyvojom a rastom u deti astigmatizmus upravit?

    Prosim Vas v akom obchode by som dnes mohla kupit budik? Dakujem

    Pestovatelia prosim o radu. Mam zakrytu sietkou kapustu ale asi som zakryla neskoro lebo aj napriek tomu mam bodkate listky a zacina sa robit hlavicka a aj tie malinke vnutri su bodkate . Co s tym? Chcela som eko zeleninu bezpostrekov ale netusim akym moznym prirodnym postrekom ci zasahom zamedzit aby mi znicili kapustu a karfiol. Dakujem vopred za rady

    Zienky reklamovali ste uz topanky v deichmanne? Stalo sa ze bolo aj stanovisko zamietave? Mam prist o mesiac po odpoved. Kupila som dcere pred mesiacom Fila tenisky dospelacke v.39 z umelej koze a nad spickou hore teda and prstami nie spicka sa zacala ta koze umelinka odlepovat. Dufam ze mi nepovedia ze je to z nosenia a osuchania lebo to by predsa mala dcera aj spicku osuchanu. Keby sa to stalo po roku nosenia nepoviem ale po mesiaci aj to ich nemala stale obute.

    Zienky nejaky recept na slane teda nie sladke buchticky nie z kysnuteho cesta kde mozem pouzit roztieratelny tvaroh teda nehrudkovy 😉
    Tazka uloha 😉
    nemozme teraz sladke a dnes konci expiracia roztieratelneho tvarohu
    Dakujem 😍

    Ide Vam stranka www.jysk.sk mne uz 2 dni nie a chcela som nieco pozriet

    Poradite mi kde by som takuto podobnu nie celorozopinaciu bavlnenu dlhsiu koselu vo velkosti S mohla kupit? Dakujem

    (2 fotky)

    Nas malinky anjelkovsky stromcek - uz 9 rok skoro rovnaky 😇, len sme zmenili na zelanie dcerky hviezdu ❤️

    Prosim Vas kto pestuje doma citrusy? Konkretne mandarinku, pomaranc, citron, kumqvat a figy. Potrebujem sa poradit.
    Dakujem

    Zienky ktore robite doma jogurty tak robite z jogurtu a mlieka alebo z jogurtovej kultury zo sacku ? Priepasne ktory je lepsi? A ako Vam chutia? Su lepsie ako kupovane ? Ci to je vec zvyku? Su huste? Dakujem

    Zienky prosim oplati sa kupit nepremokavu podlozku?
    Doteraz davam len tie z lekarne na jedno pouzitie
    https://www.tchibo.sk/podlozka-na-detsky-matrac...

    Zienky asi som 100 rokov za opicami ale dnes na stanici RIK som prvy krat videla nejake detske smart hodinky? Teda netusim ci su na telefonivanie ci iba na hranie. Viete o ake ide a co stoja? Dakujem

    kvietok173
    Správa bola zmenená    6. okt 2018    

    Prosim Vas co to je? Od vcera synovi opucha koncek prsteka. Vraj svrbi ale nevie ci ho nieco stiplo. Natierala som alpou aj octanovou mastou a nic nepomaha. Hybe prstekom normalne.

    Zienky je tu niekto kto pracuje na UPSVR. Potrebujem poradit ohladom predlzenej RD, ci mozem dieta postupne zaclenovat do kolektivu, respektive na aky dlhy cas denne je to povolene ak je.
    Dakujem

    Prosim Vas neviete mi poradit? Nejde mi uz 3 den stranka shmu na mojom domacom nete ale ked vypnem na mobile wifi a necham cez mobilne data tak ide. Ostatne stranky mi idu. V com moze byt problem ?

    Prosim Vas to co za huby a preco mi vyrastli v kvetinaci s pomarancovnikom?

    Zienky Obrovo pri Ruzomberku. Oplati sa tam ist? Aj s 3 rocnym dietatom? Mne to pride skor pre starsich. A co v pripade ak bude prsat? Da sa tam zabavit aj niekde pocas dazda? Dakujem

    Je tu nejaky pestovatel, pestovatelka 😉 citrusov? Potrebujem poradit. Na citrusoch mame malych paucikov ale nenasla som na internete ten druh a prejavy ako mame my.

    (2 fotky)

    Makovomrkvovy koláč

    Prosím o radu. Ak predávam nehnuteľnosť a zmluvu mi vypracoval právnik a podpíšeme kúpnu zmluvu pred notárom na overenie podpisov tak u notára platím len za overovanie podpisov alebo percento z kupnej ceny?

    Moja hviezdička mi dnes natrhala, pokial ja som zbierala úrodu 😍
    Mame ich celu záhradu 🙂

    Prosím o radu. Mam ukončenú VS 2.stupna teda som Ing. Chcela som si do budúcna v prípade možnosti učenia na strednej škole urobiť pedagogické minimum.
    Nevedela som a podala na mojej univerzite prihlášku na inžiniersku pedagogiku a až potom som zistila ze je aj Ina pedagogika na asi na stredne školy. Bol by problém keby som vyštudovala inžiniersku a v budúcnosti sa chcela uchádzať o miesto učiteľskej na strednej škole?

    Zienky predĺžená rodičovská dovolenka sa kde všade nahlasuje?
    Zamestnávateľ, zdravotná poisťovňa a aj sociálka? Ci tam netreba?