Pomohol niekomu Glukomanán pri chudnutí?
Ja uzivam druhy den a spom spokojna. Ma niekto realne vysledky s touto vlakninou?
@anonym_autor dnes je more firiem, ktoré sa živia tým, že ponúkajú produkty, doplnky stravy, celodenné jedlo, ale kým si to človek neprestavi v hlave, tak je to len strata peňazí. Nestačí totiž schudnúť, myslím, že cieľom je byt stihla a to nezabezpečí žiadny produkt trvalo.
@anonym_autor
s cim si p dvoch dnoch spokojna ?
stolica nacas, redsia ?
ci ake vysledky vidis po dvoch dnoch uzivania ?
@vsetci, prosim nech sa vyjadruju iba ludia, ktori to uzivali. Dakujem
Moj nazor je, ze ziadne marketingove tahy a zruty penazi neurychlia chudnutie. Chudnutie je o strave a cviceni.
Moj nazor je, ze ziadne marketingove tahy a zruty penazi neurychlia chudnutie. Chudnutie je o strave a cviceni.
@nikola81 a moj nazor je, ze vhodne zvolene vyzivove doplnky tomu cviceniu a diete pomozu.
@anonym_autor mas pravo na anzor, ale neznamena to, ze je spravny.
pri redukcii vahy je zaklad STRAVA -+ ziadne diety, presne vypocitany prijem a dozivotna zmena stravovania
@nyusika dakujem, aj ty mas pravo na tvoj nazor. Aj tak je pravda vzdy niekde v strede.
Vláknina je vhodná nielen pri chudnutí ale celkovo , s tekutinou zaplní miesto v žalúdku, tým navodí skorej pocit sýtosti, preto treba viacej pit.Uľahčuje vyprázdňovanie. Rovnakú službu ti urobí ale napr aj šalát listovy pred jedlom. Má minimum kalórií a zaplní žalúdok tým pádom zjesť hlavného jedla menej.
@anonym_autor nie, pravda nie je v strede. jedine, co funguje na chudnute, je mensi prijem, ako vydaj.
vybavene
@nyusika ano a Glukomanan vlaknina mi pomoze k tomu mensiemu prijmu. Vidis, je v strede 🙂
@nikola81
Okrem ozempiku
@anonym_autor Mne osobne nič dostupné vyskúšala som kadečo dostupné a nič. Len dodržiavať stravu a pohyb. Ale ani chuť do jedla nezníži nič. Za mňa vyhodené peniaze. Kým to nie kr v hlave nepomôže nič.
Nazor a fakt su dve rozdielne veci. Nazor moze mat hocikto. Fakt je potvrdeny vedou. A ta vravi, ze na chudnutie je potrebny deficit. Ten vlakninou nevytvoris. Ale vyborne sa vykakas!
Nazor a fakt su dve rozdielne veci. Nazor moze mat hocikto. Fakt je potvrdeny vedou. A ta vravi, ze na chudnutie je potrebny deficit. Ten vlakninou nevytvoris. Ale vyborne sa vykakas!
@krisbar vlaknina ti pomoze zaplnit zaludok a zjes menej jedla. A mas deficit

@anonym_autor s čím si spokojná? A neviem, na čo by som dávala peniaze za vlákninu vo vrecúšku, keď si za ne môžem kúpiť ovocie a zeleninu. Chudnutie nie je predsa o vláknine