icon

Poradíte hotové proteínové jedlá na nadčasy?

22. jan 2025

Ahojte, niekedy nestíham variť, viete mi prosím poradiť nejaké hotové proteínové jedlá? Aby som mala niečo trvanlivé po ruke keby náhodou. Niečo z Gym Beam? Nechám si poradiť. Chcem to ozaj len občas, nie každý deň, inak si bežne varím, no niekedy nestíham, hlavne ak mám nadčasy v práci. Vďaka.

berenika39
22. jan 2025

Pokud potřebuješ doplňovat bílkoviny, použij protein (třeba ten z gymbeam, je fajn). přidej dvakrát denně do svého jídla (snídaně, svačina.... přimíchat do jogurtu, smootihe, banánu s kefírem... nebo vypít jen tak s vodou. Budeš mít pokryté bílkoviny a nebudeš muset kupovat hotovky - jednak je to levnější a jednak - co je hotové, je vždy nějak upravené, konzervované, trvanlivost - prostě ne úplně ok. A cena. Jen nápad, nenutím🙂)

veselo_neveselo
22. jan 2025

"Hotovku" mozes mat aj doma. Parboiled ryzu, konzervu tuniaka, konzervu fazuli v omacke a je to.
Opiect tofu na panvici a hodit na salat trva asi rovnako ako zohriat hotovku v mikrovlnke.

Pozri po nete "meal prep". A uz nikdy nebudes musiet jest priemyslovo spracovane hotovky. Tvoje creva ti podakuju.

A aby som len nepindala mimo temu:
Keby bolo fakt najhorsie, skus sa popozerat po outdoorovych jedlach susenych mrazom. Tie staci rehydratovat horucou vodou a mas plnohodnotne jedlo.

mabenn
22. jan 2025

mne chuti proteinova polievka semix hrachova, len zalejes...ine vyslovene proteinove jedla hotove neviem odporucit, ale ked chcem nieco rychle proteinove tak konzerva tuniaka, kelimkovy tvaroh, proteinove tycinky, mozzarela, lidl ma proteinove pudingy, jogurty, peny, mlieka, ryzove chleby, (uz aj mrazenu pizzu proteinovu mali), atd...

lenuska9999
22. jan 2025

Tie hotové jedlá a instantné polievky su čisté zlo. Radšej si príprav deň do predu, alebo začni krabičkovať. Ja keď nestíham, tak si zmiešam aspoň proteín s mliekom a vypijem to, aby som nebola až taká hladná, lebo potom siaham po blbostiach. Kupujem just whey proteíny z gym beamu, chutia mi, pretože nie sú také presladené ako väčšina iných.

autor
22. jan 2025

@lenuska9999 ako krabičkovat? Ale skúsim ten proteín aspoň kúpiť

taktotedanie
23. jan 2025

Ja mam kuracie v paradajk omacke ci v oleji, proteinove wrapy ci proteinovu pizzu
Protein od breastpink zalejes a mas vybavene- denne
Aj vsetky hotove jedla co maju v ponuke
So vsetkym som spokojna
Vyuzivam vsak len ked sa uz fakt neda nemam nic nakrabickovane pripravene a doma prazdna chladnicka

michaela567y
23. jan 2025

Pozri si aktin 🙂 majú uzasne produkty

modry_kon
23. jan 2025

Ja keď nestíham, kupujem si hotové jedlo z tesca - kuraci steak s hráškom a mrkvove pyré - chladene. Ma to 300kcal na porciu, dost proteinov a je to chutné. Ale len tento jeden druh, ostatne mi nechutia. Maju krátku trvanlivosť v chladničke, ale dávala som ich aj do mrazaku a po rozmrazeni sú ok. Inak to istí napr zmes listoveho šalátu a tuniak v konzerve alebo mozzarella light.

simca06022011
23. jan 2025

ked nestiham dam si tvaroh :D

rutyruth
23. jan 2025

V DM majú Gemuse Pfane bulgur a quinoa + nejaký syr na to, tuniak alebo uvarené vajce. Rýchlovka. Alebo potom Poke bowl hotové v Lidl ale to mi veľmi nechutilo...