icon

Poraďte bežecký pás

ozi
16. feb 2013

Ahojky, chcem si kúpiť bežecký pás, rada behám, ale teraz v tomto počasí, keď je vonku ľad, tak to nie je až tak príjemné, čoraz viac sa pohrávam s myšlienkou, že si teda nejaký kúpim, máte s nejakým skúsenosti? Odporučili by ste mi? Poraďte prosím!!! 😉

ozi
autor
12. aug 2013

@romanecka , ahoj, prepáč, bola som preč,tak až teraz, rozdiel je v cene, výkone a hlučnosti, určite ešte dačo, ale nemám až také info, magnetický nemá taký výkon, ako motorový, je aj lacnejší a menej hlučný. Takže závisí od toho, čo od toho očakávaš a koľko chceš investovať 😉

romanecka
12. aug 2013

@ozi no... Očakávam úbytok na váhe 😀 O hlučnosť mi vôbec nejde- sme v dome, bol by v suteréne... Ja by som potrebovala niečo dobre odpružené, kvôli kolenám- to je asi jediná moja požiadavka. No a maximálne za 800E- príspevok pri narodení 😀 😀 😀

ozi
autor
12. aug 2013

@romanecka , tak to odporúčam motorový, sú fakt lepšie a dá sa kúpiť aj v tejto cene, ja sama mám za 799, z Interšportu, som spokojná 😉 , dajú sa kúpiť aj za menej, asi od 500, ak máš miesto, pozeraj aj bežeckú plochu 😵

nikil
19. nov 2013

ahojte,mate niektore bezecky pas aj v panelaku?chcela by som aj ja,len neviem ci by to nebolo velmi hlucne.suseda aj teraz casto klope na radiator ked maly beha alebo ide na motorke.a druha vec,ci nema velku spotrebu energie?

elenita
1. jan 2014

Ahojte dievčatá, @nikil, ja tiež bývam v paneláku a tiež by som si chcela kúpiť bežecký pás.
Mne ani nenapadlo riešiť hlučnosť, resp. nejakú podložku pod to, až po prečítaní nejakých dikusií...bývame na 4. poschodí, čiže sme obklopení susedmi a máme len plávajúce podlahy, nikde nie sú koberce....myslíte, že sa to dá?
Ďalšia vec je, že teda max. suma, čo by som do toho vedela investovať, je cca 150-160 eur, možno tak 200.
Tým pádom prichádzajú do úvahy len bezmotorové, ale tam je tá hlučnosť nižšia, keby sme to zasa brali z tohto uhla pohľadu, nie?
Aby som ozrejmila moju situáciu, cez leto som začala behávať na hrádzi, lenže o piatej ráno, a keďže je teraz v tom čase ešte tma, bojím sa, tak som to v zime nechala. Pás sa mi vidí ako dobré riešenie. Lenže jednak by som na ňom behávala okolo tej piatej ráno, keď ešte ľudia (susedia 🙂 ) spia a potom, nerada sa priznávam, lenže je to pravda, ja som taký človek, ktorý sa rýchlo pre veci nadchne, a rovnako rýchlo ho to presvedčenie prejde....preto ani neplánujem investovať nejaké závratné sumy, aby sa potom nestalo, že nám bude zapadať prachom...(nehovoriac o tom, že si môžeme dovoliť naozaj max. tých 200 eur..)
Našla som niečo takéto:
http://gym.sk/bezecky-duvlan-greenwalk-p-2281.html

Myslíte, že by to mohlo byť?
Alebo mám šetriť na tie drahé motorové?
Ďakujem za všetky názory, rady a pripomienky 🙂

nikil
1. jan 2014

@elenita Ahoj, ja si myslim, ze bezmotorovy vobec nie je tichsi, lebo hluk nerobi motor (dala som zapnut jeden v obchode a motor vobec nie je pocut 🙂 ), ale dopad tvojich noh na pas. Preto skor treba pozerat, ci je pas dostatocne odpruzeny (nehovoriac o tom, ze to setri aj klby).
Pred niekolkymi rokmi som uz skusala v obchode jeden bezmotorovy, ale sa mi to zdalo take "o nicom". Mozno su aj kvalitnejsie bezmotorove, to neviem.

elenita
1. jan 2014

Dakujem Ti, @nikil, vidis, to mi nenapadlo 😅 Ja som na pase este v zivote nebehala. len v terene, tak to cloveku nenapadne 😅
A Ty si uz kupila nejaky?

nikil
2. jan 2014

@elenita nie,este nekupila.chcela by som nieco dobre a tie su dost drahe (okolo 450-500eu).stale vaham,ci kupit alebo radsej chodit do fitka.

elenita
2. jan 2014

@nikil No ja na chodenie do fitka nemam cas, som v praci od rana do poobedia, po veceroch-nociach doucujem, prip. nejake kruzky s detmi, takze jediny cas, ktory mam pre seba, je od 5-tej do 6-tej rana. A bojim sa behat sama o takychto casoch vonku, hlavne v zime, tak preto som si teraz vymyslela ten pas....ale neviem, ci teda nema zmysel kupovat tie lacnejsie bezmotorove...lebo kym by som na nejaky "poriadny" nasetrila, prejde min. rok 😖

tamichloe
21. aug 2014

@elenita ahoj
aj si kupila nejaky pas?

milan1444
19. nov 2014

najlepšia cena bežeckých pásov je na www.smajl.sk

daduska132
4. dec 2014

ahojte ja mám EXIfit-FIGURE 109 a som s nim spokojná.. kúpili sme ho od známej keď mal asi rok a pol s tým že ona ho mala kvôli rehabilitácií len kúpený takže nebol veľmi používaný a my ho máme teraz nejaký ten rok s tým že je už vyťaženejší ale nie až tak ako by som si želala 😀 jednoducho ovládateľný nie je hlučný, zatiaľ sa ešte nik nezobudil keď som ráno o 6 behala 😀 😀

bobbena
9. dec 2014

@daduska132 prosim vas neviete mi povedat aku ma pas spotrebu energie? Vdaka

bubu37
9. dec 2014

@ozi Ja mám presne ten,ktorý sa Ti páči Stratos,budú 2 roky,čo ho mám,ale skoro rok mi len tak stál,roztrhla som si naňom sval.... 😠
Mne sa páči tento http://www.insportline.sk/1766/bezecky-pas-insp...
ale vtedy stál 1400 eur 😠

bubu37
9. dec 2014

@nikil ako mne nezáleží na susedoch,nebehám po 22 hodine,tak nech si klopkajú koľko chcú.Ale pýtala som sa suseda pod nami,tak vraj nič nepočuje 🙂

bubu37
9. dec 2014

@elenita mala som aj magnetický,čiže bezmotorový a ten určite nekupuj,mňa teda vôbec nebavil,myslím,že sú to vyhodené peniaze

elenita
10. dec 2014

Ahoj @bubu37, ďakujem za info 😉 Si zlatá.

daduska132
15. dec 2014

@bobbena to vôbec netusím ... papere nemám k nemu keďže bol od známej a nejak to tam nevidím ani napísané 😒

tamichloe
9. jan 2015

@bubu37 ahoj,ja zvažujem tiež gallop...a čo maš ty,si s nim spokojna?aj behas pravidelne? a idu kolečka dole?bavi ta to?bojim sa ,že to budu vyhodene peniaze ☹

tamichloe
9. jan 2015

@zuzana909 ahoj,si stale spokojna s bežiacim,Gallop,zvažujem jeho kupu,no akciu som prepasla......bol za 872€ 😉

bubu37
9. jan 2015

@tamichloe som spokojná,je tam 25 prednastavených programov a 2 užívateľské programy,ale ja ich nevyužívam,ja bežím 5 km na rýchlosti 11-12.5 km/h ,viacej nedám,je tam aj sklon: 0-15% ale ten využívam max 5% až ku koncu behu si dávam 15 % ,keď mám sklon väčší ako 5 %,bolia ma nohy,lebo žiaľ som si na páse roztrhla sval,tak som musela ísť na operáciu.Áno,využívam ho teraz dosť často,v lete som behávala vonku,teraz mám pás v obývačke pred TV a tak ma to baví.Susedia sa nesťažujú na hluk a otrasy 😎

rainbow1
9. jan 2015

@tamichloe my máme Insportline Zidaho, kupovaný v polke septembra minulého roku, je super, v akcii stál okolo 630€, ale zdá sa mi, že ho už v ponuke nemajú, rýchlosť má do 20km / hod, možnosť sklonov, čo je dobré na tvarovanie zadných stehien a zadku, xz porgramov, dostatočne široký aj dlhý, beháme na ňom s mm 3x týždenne, teraz je vonku skoro tma a nestíháme behať vonku - môžem len doporučiť 😉

tamichloe
9. jan 2015

@bubu37 viem,len tam ho nemaju na splatky 🙂

tamichloe
9. jan 2015

@bubu37 podarilo sa ti schudnut ?

zuzana909
9. jan 2015

@tamichloe ahoj, zatial je vsetko OK pas funguje, ziadne problemy s nim nemame, len by to chcelo viac casu na behanie 😃 lebo ak deti zistia, ze je pusteni hned su na nom a smykaju sa na nom 😃

tamichloe
9. jan 2015

@zuzana909 😉

bubu37
9. jan 2015

@tamichloe ja som schudla s dietou a behaním vonku za 3 mesiace 13 kg,teraz musím znovu nabehnúť na prísnejší režim,lebo tieto Vianoce ma akosi dostali ☹ a po cvičení som pila proteíny.

tamichloe
9. jan 2015

@bubu37 ok dakujem za odpoved 🙂

bubu37
9. jan 2015

@tamichloe 🙂