Poraďte bežecký pás
Ahojky, chcem si kúpiť bežecký pás, rada behám, ale teraz v tomto počasí, keď je vonku ľad, tak to nie je až tak príjemné, čoraz viac sa pohrávam s myšlienkou, že si teda nejaký kúpim, máte s nejakým skúsenosti? Odporučili by ste mi? Poraďte prosím!!! 😉
@klaraa123 tak to ľutujem mojich susedov =D ale tak ja behám okolo 9 - 10 takže to by mali byť v práci ale jeden týždeň som začínala o 6 keď som nemala čas 😀 😀 😀 asi sa ich najbližšie radšej spýtam či to počujú ... lebo mám pod pásom podložku ktoré to má tlmiť ale aj tak 😀
Ahojte, no ja už dlho zvažujem kúpu bežeckého pása, ale behávala by som tak 5.30 ráno, inokedy časovo nemôžem...bývam na 4. poschodí, čiže susedia pod nami aj nad nami.
Takže myslíte, že to nie je veľmi dobrý nápad? 😅
@elenita ahoj, ja si myslím, že by to nemal byť problém ak si dáš pod to podložku ktorá ho odhlučni =) ...a my máme nad nami dosť nepríjemných susedov a ešte niekdy sa nesťažovali aj keď som vstávala 6,00 istý čas =)
Ahojte, aj nám pomohla podložka, bývame v paneláku na 5 poschodí a zatiaľ sa nik nesťažoval ;) máme pás od firmy insportline a sme s nim veľmi spokojní. Cvičíme celá rodina, máme ho už 4 roky a všetko klape na 100%!
Prosim vas aky je rozdiel medzi magnetickym a motorovym pasom?Ten bezmotorovy pas sa tiez pohybuje sam alebo ako to je,zvazujeme kupu,tak by som poprosila rady.
Baby podla mna je lepsie si kupit pernamentku do posilky aspon trosku vybehnete aj prec z bytu a ste medzi ludmi a o vela viac vas to nakopne a chce sa vam cvicit.. mne by sa doma nechcelo cvicit, nevedela by som sa donutit
baby ja bežiaci pás len odporúčam všetkými desiatimi...máme s drahým sedavú prácu.. a po 8, 5 hodinách v práci aj keď sme si povedali že pôjdeme do fitka vždy to padlo...únava po práci..potom prezliekať sa...odcvičiť a ešte polhodiny šoférovať domov....odkedy mám pás tak každý deň si dáme polhodinku - hodinku podľa únavy..a určite by som nemenila...plus sledujem pri tom seriál alebo čokoľvek a čas ide oveľa rýchlejšie 🙂
@chiccco no bezmotorový funguje tak že ho musíš rozšliapať doslova tuším...my máme doma motorový...ten poháňa motor teda ty si nastavíš rýchlosť akú chceš - u nás v rozmedzí 0,8 Km/hod - 16 km /hod. max sa mi zdá...plus ešte dá sa nastaviť uhol sklonu..teda simulácia do kopca ;)
@16kamilka16 Tak to je super ze sa tak prinutite este po praci si zabehat. Ale cez leto chodievate aj von behavat, ci nie?
JAsné to bolo riešenie najmä pre zimu jeseň 🙂 a hlavne pre to sedavé zamestnanie aby bol každý deň pohyb....v lete sa dá robiť čokoľvek..bicykel...plávanie ..turistika 🙂)))
@16kamilka16 a aký máte bežecký pás?
my máme insportline tento 🙂
najlepšia cena bežeckých pásov je na www.smajl.sk
Ahoj. Neviem ci je este aktuálna táto diskusia, ale ak ano,ma niekto z vás skúsenost s HRS-T-170M? Prosim o radu. Je na stranke www.smajl.sk. Ďakujem
Dík, pozerala som tuto stránku. Skôr som myslela ci ho niekto ma a je s ním spokojný, lebo je z tych lacnejších.
Prosím vás poraďte motorovy alebo bez motorovy?
Máte niekdo mechanický pás?

Ahojte..nad nami maju beziaci pas a som kvoli tomu od 7 hore..namiesto decka ma budi pas..zemetrasenie v celom byte. Take nervy mam, ze by som ich vyvrazdila 🙂