Poraďte trik na chudnutie
babz ake trikz mate na chudnutie 😎
Ahoj, mne sa veľmi osvedčila takáto zmena jedálnička - nejesť pečivo a sladkosti, na raňajky ovocie s bielym jogurtom, alebo ovocný šalát posypaný pšeničnými klíčkami, na obed v podstate takmer všetko okrem naozaj veľmi kalorických a vyprážaných jedál, na olovrant jogurt alebo neochutené acidko a na večeru znovu buď ovocný alebo zeleninový šalát, alebo cottage s knackerbrotom. A piť veľa vody. Ja som tak za tri mesiace schudol nejakých 7 kíl a nehladoval som 🙂
jest efektivne, vzhladom na to co tvoje telo potrebuje a hybat sa😉 nic ine dlhodobo nefunguje
hlavne jest pravidelne 5x denne ,prestavky medzi jedlom 3hodiny a pit velmi vela cistej vody.Vylucit sladkosti, sladke napoje, biele pecivo.
Ranajky: ovsene vlocky, med, orechy + nejake ovocie, desiata mozes jablko pripadne vela zeleniny, obed
to co bezne varis.....treba sa vzdat priloh ako knedla a podobne, mozes trosku zemiakov alebo ryze + masko a vela zeleniny....olovrant zelenina + syr + sunka alebo vajicko na tvrdo, vecera radsej bielkoviny - tvaroh, syr trosku maska....vecera 3hodiny pred spanim. A medzi tym veeeeela cistej vody aspon 3litre.
Pridaj pohyb....hocico apon pol hodku denne a uvidis vaha pojde dole. Hlavne chudni pomaly, ziadne extremy ani ocisty ani diety.....Drzim palce 🙂
zabudla som dolezite.....papat mensie porcie, pretoze nase telo vôbec nepotrebuje tolko, kolko mu nalozime 🙂 🙂 😉
jesť menšie porcie, ale daj si ich aj na menší tanier
nejest pecivo a len zdrave jedlo a kila pojdu dole
@darkdavil666
A celozrne,cerealne .to mozno jest?
No ja mam dobry trik (okrem stravy a cvicenia atd) na nastartovanie organizmu .Dôležité je povedať, že je to bez JOJO efektu. V prvom rade je to výživový program a pri ňom môžete schudnúť 1-5 kg za 9 dní. Plus cm idú dole v páse, bokoch, na stenách, rukách..Volá sa to Clean 9 Výživový čistiaci program. Pridávam link na video, pozrite si:
https://www.youtube.com/watch?v=ytx5XsYyQ7cMôžete kliknú aj na google a pozrieť si referencie ľudí, alebo vám môžem aj poslať . Ak by Vás to zaujalo a chcete viac info, som Vám k dispozícii. Cena je 179e ale stoji to za to .
siriel25 v jednom pises 175 eciek v druhom 179 eciek uz nejdem radcej ani dalej hladat .... mozes normalne napisat ze si tym privyrabas a ze nas chces co najviac nalakat len za 175 eur je to naozaj dost to si radcej kupim nieco ine a nebudem zrat 🙂
@tina27111 presne reklamu si robi a zavadza
@darkdavil666 celozrnne pecivo mozes, ale maxi 1 ks denne a radsej doobeda, poobede uz radsej bielkoviny a vela zeleniny
ziadne triky na chudnutie 😀 to chces "trikovat" do konca zivota, aby si potom nenabrala spat? len menej jest a viac sa hybat, to platilo vzdy a vzdy to aj platit bude
vecer nejest, resp. iba ovocie, a chodit s babatkom kazdy den na dlhu prechadzku 😉
vela vody,
poobede a vecer jest len bielkoviny a zeleninu
vyhybat sa pecivu, sladkostiam
ovocie len dodobedu
zarucene schudnes

nejest sa mi asi najviac osvedcilo :D teda jest len zdravo a malo :D inak to somnou neslo a to som hoc co skusala :D .. a pyjem psyllium alebo jablcny ocot v ta´bletach k tomu 🙂