Posilňovač Gymbit Wonder Core Smart
Ahojte baby,
táraninkám, že schudnem za 3 týždne xy kilo neverím, no zaujal ma z dôvodu, že mám problémy s krížami, krčnou chrbticou a vždy keď sa snažím pár dní robiť brušáky, rýchlo ma prejde elán do cvičenia, pretože ma chrbát začne bolieť. Na obrázku - videu sa zdá, že táto cvičebná pomôcka môže byť akousi oporou. Máte ho niekto doma? Nie je lacný, takže "bezhlavo" sa do kúpy neženiem. Ďakujem všetkým, čo ho majú, ak napíšu svoj názor. Tí, čo ho nemajú a mienia písať aká je to blbosť, prosím, aby sa zdržali komentára 😎

Ten pristroj sa da kupit aj v Ziline v Maxe videla som ho tam
@kacenkakatka Ja mám doma od januára a cvičím každý deň 100 brušákov a bicyklovanie, no podarili sa mi 2 kilá. 😒
aj suseda vravela ze kila nesli velmi dolu na zaciatku 😀 len centimetre 😀 postupne sa zmensovala aj vaha chce to cas nie je to zazrak ze si zacvicim a som xs po tyzni chce to cas 😀 😀 😀 ale na vlasne oci som videla vysledky uz ho mam aj ja........ uvidime uvidime.... 😀
@vilka12345 mam jeden na predaj ak by si chcela.
...alebo niekto 🙂 Je fakt super. Hlavne na rozbeh, kym sa spevnia chrbtove svaly. Ja mam problem s krizami a po porode som sa dlho nevedela rozhybat. Teraz uz ho tolko nevyuzijem. Chcem skor dokupit cinky 🙂
@papricka33 Ja by som mala zaujem ak je voľný? Cena? 🙂
@hanka787 uz som ho predala 🙂
jaaaj, no škoda, že som tu dnes nebola skôr @papricka33 😒 tak sa aspoň na cenu opýtam, že za koľko si ho predávala, nech mám čo ľutovať 😉
@romyw Ako na tom cvičíš že máš svalovku? :D ja dám aj 400 brušakov za den a necitim nič :( už som z toho na nervy :( asi zle cvičím
@januska125 ani ja nemam svalovku nic.
@gondulka cvičíš už dlhšie? vidiš aspoň niejaké zmeny?
cvicim od 10. januara a schudla som 1 kilo 😒 ale obmedzujem sa aj v jedeni
......a cm isli dolu ? ja cvicim cca 2 tyzne a mam menie brusko 😀 😀 😀
kupim gymbit wonder core... prosim ponuknite
Kupim aj ja gymbit...
Ahojte nemate na predaj este niekto mala by som zaujem dakuje
ahojte aj ja by som mala záujem ak viete o niekom kto ho predáva dajte info ďakujem
@perlickaaa zaujem.
@perlickaaa ale vidim cenu 60 to rovno radsej novy.😦
V pohode..za tolko som ho kupila tuna ..ani nie pred mesiacom
@ perlickaaa prečo ho predávate keď ste ho pred mesiacom kúpili?
Bo sa mi nechcelo na nom cvicit ....uz je predany
@kajustek2007 nepredavala si ty tiez jeden minuly rok za 50
ahojte,kúpila som si tento ,,zázrak,, a chcela by som sa opýtať ako na ňom cvičíte? dávate si všetky cviky v nejakých intervaloch alebo cvičíte jeden deň jeden cvik,druhý deň druhý atd.........................a ako dlho na ňom cvičíte denne?...................dakujem za odpovede
Aj ja mam zaujem. Ak mate na predaj tu je moj mail radoslava.bielopotocka@gmail.com

Aj ja ho chceeeem 😉