Posilňovač Gymbit Wonder Core Smart
Ahojte baby,
táraninkám, že schudnem za 3 týždne xy kilo neverím, no zaujal ma z dôvodu, že mám problémy s krížami, krčnou chrbticou a vždy keď sa snažím pár dní robiť brušáky, rýchlo ma prejde elán do cvičenia, pretože ma chrbát začne bolieť. Na obrázku - videu sa zdá, že táto cvičebná pomôcka môže byť akousi oporou. Máte ho niekto doma? Nie je lacný, takže "bezhlavo" sa do kúpy neženiem. Ďakujem všetkým, čo ho majú, ak napíšu svoj názor. Tí, čo ho nemajú a mienia písať aká je to blbosť, prosím, aby sa zdržali komentára 😎

Ahojte. Prosím vás nemohli by ste mi niektorá z vás poslať návod na cvičenie? Kupila som ho od jednej pani, ale bez návodu. Ak by mi ho mohol niekto preskenovať a poslať, bola by som vám veľmi vďačná. Ďakujem
Mám návod, môžem ho odfotiť a poslať na mail.,.. Lebo inak by som ho chcela dať tej pani, ktorej som ho predala 😀 Zabudla som pri kúpe - možno ste to boli práve vy 😀
Pošlite mi mailovu adresu.
Mám na predaj wonder core kúpili sme ho mamina ale necvici na ňom . Kúpený pred mesiacom. Cena 50€
@123janulka123 dobry den, mate este pristroj, mala by som zaujem. dakujem pekne
@viera6666 prosím pošlite aj mne návod
@kkitty áno mám napíšte mi na mail janka.zelena126@gmail.com
Ponukam na predaj wonder core ,dostala som ako darcek ,ale nevyuzivam ho :( cena 50€
@kuratko01 ahoj a cena je už konecna.
ahoj no plus k tomu postovne 🙂
Ahojte, mate niekto este v ponuke? Mala by som zaujem.
ano mam 🙂
Čaute, mám na predaj Wonder Core za 50 €. Párkrát použítý, bez známok používania.
Chcela by som sa opýtať, odkiaľ ste. Pokiaľ budem stroj zasielať, tak poštovné uhradím ja. Pokiaľ si môžte stroj vyzdvihnúť (Bardejov), tak znížim cenu o 5 €.
Ahojte...ak by mal niekto záujem, predám. Je používaný, plne funkčný, kúpený tu, som druhá majiteľka 🙂 Ja už nevyužijem, ošiaľ prešiel 🙂 Najlepšie osobný odber - Martin, prípadne poštovné tuším okolo 5€. Cena 30€
Pani mata 1303.mate ho este na predaj .dakujem
Mam na predaj par krat pouzity cena 60e
ahojte dievcata aj ja uvazujem o predaji nakolko nemozem moc cvicit brusaky respektive mam to zakazane len este sa musim spytat muza dala by som ho za 50 eur

Aj ja mám na predaj minimálne používaný Smart Wonder - 45 Eur (BA)