icon

Poznáte dobré cvičenia na ploché brucho?

jankaku
3. feb 2011

Ahojte neviete poradit dobre cviky na ploche brucho? Dakujem.

Strana
z2
katulienocka1
6. feb 2011

@mudrlantka ano zumba je ze vraj uplne super na brusko .moja kamoska chodi pravidelne a schudla 9kg za dva tyzd.

mudrlantka
6. feb 2011

@katulienocka1
tak to ti mam akoze uverit? ale medzi to bola dvakrat na odsati tuku, co? 😒

jankaku
autor
6. feb 2011

@mudrlantka to su ake tablety napis viac 😉 a si vyskusala?

@katulienocka1 daj cviky katulienocka

marianka79
7. feb 2011

@mudrlantka
@katulienocka1 ty si vazne schyzo??? Uz v teme o analnom sexe ta baby odhalili ze si jedna osoba s dvomi nickmi co tu este snoris??? Rob si prdel inde moja... Ok? 🙄

bubinko83
7. feb 2011

a kolkokrat za den si psyllium davate? Ja som to už uživala ,ale zabudla som ako sa to davkuje.

janka1874
7. feb 2011

fakt myslíte že pomôže to psyllium?

@marianka79 takú osobu je najlepšie ognorovať nech si píše sama so sebou akože čo tým sleduje vie asi len ona sama

marianka79
7. feb 2011

@janka1874 🙂 hej ale treba ju trošku seknút 😉

marianka79
7. feb 2011

každopádne si myslím že samotné brušáky estačia ak má človek schudnút tak treba súmerne a nie len cvičit bruško ja si dám 20 minut na stepe s gumami dve série po 10 min medzitým cviky na bruško a stehná a zadok a dobrý pocit mám hned a neužívam nič žiadne prípravky chodím hodne pešo a papám všetko s mierou vela zeleniny a ovocia hlavne 😉

filipal
7. feb 2011

@bubinko83 ja si davam len raz denne pred vecernym jedlom, aby som sa krotila. 😅 2 lyzicky zamiesam do pohara vody
@janka1874 ono ti nepomoze samotna vlaknina, len ti trosku naplni zaludok, ze sa skor dosiahne pocit zasytenia a je to zdrave, lebo precisuje....cize, len ako jedna z veci....
samozrejme treba cvicit a 5 denne zdravo sa stravovat.....v mensich davkach oko zvycajne. vecer uz nejem sacharidy, iba zeleninu a bielkoviny. a nejem sladkosti a vyrobky z bielej muky.

Strana
z2