Poznáte dobré cvičenia na ploché brucho?
Ahojte neviete poradit dobre cviky na ploche brucho? Dakujem.
@katulienocka1
tak to ti mam akoze uverit? ale medzi to bola dvakrat na odsati tuku, co? 😒
@mudrlantka to su ake tablety napis viac 😉 a si vyskusala?
@katulienocka1 daj cviky katulienocka
@mudrlantka
@katulienocka1 ty si vazne schyzo??? Uz v teme o analnom sexe ta baby odhalili ze si jedna osoba s dvomi nickmi co tu este snoris??? Rob si prdel inde moja... Ok? 🙄
a kolkokrat za den si psyllium davate? Ja som to už uživala ,ale zabudla som ako sa to davkuje.
fakt myslíte že pomôže to psyllium?
@marianka79 takú osobu je najlepšie ognorovať nech si píše sama so sebou akože čo tým sleduje vie asi len ona sama
každopádne si myslím že samotné brušáky estačia ak má človek schudnút tak treba súmerne a nie len cvičit bruško ja si dám 20 minut na stepe s gumami dve série po 10 min medzitým cviky na bruško a stehná a zadok a dobrý pocit mám hned a neužívam nič žiadne prípravky chodím hodne pešo a papám všetko s mierou vela zeleniny a ovocia hlavne 😉
@bubinko83 ja si davam len raz denne pred vecernym jedlom, aby som sa krotila. 😅 2 lyzicky zamiesam do pohara vody
@janka1874 ono ti nepomoze samotna vlaknina, len ti trosku naplni zaludok, ze sa skor dosiahne pocit zasytenia a je to zdrave, lebo precisuje....cize, len ako jedna z veci....
samozrejme treba cvicit a 5 denne zdravo sa stravovat.....v mensich davkach oko zvycajne. vecer uz nejem sacharidy, iba zeleninu a bielkoviny. a nejem sladkosti a vyrobky z bielej muky.

@mudrlantka ano zumba je ze vraj uplne super na brusko .moja kamoska chodi pravidelne a schudla 9kg za dva tyzd.