Prečo je moja váha ráno a večer rovnaká?
Žienky, aký je dôvod, keď ráno sa odvážim a mám presne rovnako kg ako večer? Doteraz som mavala o 0,5kg až 1kg menej ráno ako večer. 😔
Nie je ok vážiť sa 2x denne. Čo Ťa k tomu vedie? Nenapadlo Ti, že sa potíš s tým pádom važiš aj na konci dňa rovnako? Rieš si psychiku.
Ja sa tiež koľko krát odvážim aj dva krát za deň...len z čistej zvedavosti.,
Nemusim si riesit psychiku kvoli vahe. Ale dakujem za nazor.
Ja sa tiež koľko krát odvážim aj dva krát za deň...len z čistej zvedavosti.,
@elenajezova ale netrápiš sa "😔"kvôli výkyvom váhy počas dňa dúfam.
@elenajezova ale netrápiš sa "😔"kvôli výkyvom váhy počas dňa dúfam.
@mdse jasne, ze ma to trapi a hladam dovod na to, aby som nieco zmenila. Preto sa pytam, aky to moze mat dovod...... ale netrpim psychickou ujmou kvoli tomu, tak ako to ty tu naznacujes. Ked chces rypat, tak si najdi inu temu. Dakujem
Vôbec nerýpem, napísala som Ti možný dôvod a pol kila-kilo nie je dôvod na trápenie, môžeš byť kľudná.
asi by som sa moc nudila, 2x denne sa vážiť..ale nič v zlom..
ahoj, je to zial normalne, s mužom sa uz vyse mesiaca zdravsie stravujeme, pohyb mame a su dni keď aj 2kg je rozdiel... závisi od vselicoho...kolko pijes, curas, potis, kakáš, proste vela toho to ovplyvňuje...pri zenach a cast mesiaca (menzes)
Žiaden. Logicky sa zamysli. Ak by chudý človek každou nocou schudol to čo očakávaš Ty, tak by o pár dní mal problém. Spánok je na regeneráciu tela, nie na chudnutie.
Neváž sa toľko, naozaj. Stačí ráno aj to netreba každý deň. Dôležité je, že nepriberáš. Nemôžeš stále chudnúť.
Praveze uz som kilo pribrala a nic v strave som nemenila. Pohybu mam dost, kedze mam 2rocnu a 6mesacneho syna
No a preto doma váhu nemám lebo by som bola rovnako prepnuta a stala na nej každú chvíľu 🤣niekde som čítala že nejde o kilá ale o centimetre a keď chceš vedieť ako na tom si meraj sa a zapisuj. Ale nie 2x denne
Odkedy váha určuje ,či je človek zdravý,chudy alebo tučný
Tebe váha môže kolísať v závislosti od toho v akej fáze cyklu si pozri si o tom niečo odprucam vážiť sa raz týždenne maximálne
@anonym_autor prestan sa tak kontrolovat
Netreba sa tak kontrolovať
@anonym_autor vidim, ze vela zien ti tu hovori, ze psychika nie je v poriadku, ale ja ta plne chapem. Mam presne to co ty. Vzdy som mala rano o 0,5 kg az kilo menej a teraz mam rano rovnaku vahu. Tiez som pribrala kilo aj nieco a pritom strava je rovnaka a taktiez aj pohyb.
@anonym_autor vidim, ze vela zien ti tu hovori, ze psychika nie je v poriadku, ale ja ta plne chapem. Mam presne to co ty. Vzdy som mala rano o 0,5 kg az kilo menej a teraz mam rano rovnaku vahu. Tiez som pribrala kilo aj nieco a pritom strava je rovnaka a taktiez aj pohyb.
@kika9991 mne nakoniec ta vaha pobpar dnoch zisla dole. Prislo mi to, akokeby som zadrziavala vodu.

Este dodam, ze jem stale rovnako ako predtym. Ke mozne, ze ma zavodnuje?