icon

Prečo je moja váha ráno a večer rovnaká?

5. júl 2025

Žienky, aký je dôvod, keď ráno sa odvážim a mám presne rovnako kg ako večer? Doteraz som mavala o 0,5kg až 1kg menej ráno ako večer. 😔

autor
5. júl 2025

Este dodam, ze jem stale rovnako ako predtym. Ke mozne, ze ma zavodnuje?

mdse
5. júl 2025

Nie je ok vážiť sa 2x denne. Čo Ťa k tomu vedie? Nenapadlo Ti, že sa potíš s tým pádom važiš aj na konci dňa rovnako? Rieš si psychiku.

elenajezova
5. júl 2025

Ja sa tiež koľko krát odvážim aj dva krát za deň...len z čistej zvedavosti.,

autor
5. júl 2025

Nemusim si riesit psychiku kvoli vahe. Ale dakujem za nazor.

mdse
5. júl 2025
@elenajezova

Ja sa tiež koľko krát odvážim aj dva krát za deň...len z čistej zvedavosti.,

@elenajezova ale netrápiš sa "😔"kvôli výkyvom váhy počas dňa dúfam.

autor
5. júl 2025
@mdse

@elenajezova ale netrápiš sa "😔"kvôli výkyvom váhy počas dňa dúfam.

@mdse jasne, ze ma to trapi a hladam dovod na to, aby som nieco zmenila. Preto sa pytam, aky to moze mat dovod...... ale netrpim psychickou ujmou kvoli tomu, tak ako to ty tu naznacujes. Ked chces rypat, tak si najdi inu temu. Dakujem

mdse
5. júl 2025

Vôbec nerýpem, napísala som Ti možný dôvod a pol kila-kilo nie je dôvod na trápenie, môžeš byť kľudná.

micusa2222
5. júl 2025

asi by som sa moc nudila, 2x denne sa vážiť..ale nič v zlom..

katkaseiner
5. júl 2025

ahoj, je to zial normalne, s mužom sa uz vyse mesiaca zdravsie stravujeme, pohyb mame a su dni keď aj 2kg je rozdiel... závisi od vselicoho...kolko pijes, curas, potis, kakáš, proste vela toho to ovplyvňuje...pri zenach a cast mesiaca (menzes)

anketkarka
5. júl 2025

Žiaden. Logicky sa zamysli. Ak by chudý človek každou nocou schudol to čo očakávaš Ty, tak by o pár dní mal problém. Spánok je na regeneráciu tela, nie na chudnutie.

januska12323
5. júl 2025

Neváž sa toľko, naozaj. Stačí ráno aj to netreba každý deň. Dôležité je, že nepriberáš. Nemôžeš stále chudnúť.

autor
5. júl 2025

Praveze uz som kilo pribrala a nic v strave som nemenila. Pohybu mam dost, kedze mam 2rocnu a 6mesacneho syna

sszuzu8
5. júl 2025

No a preto doma váhu nemám lebo by som bola rovnako prepnuta a stala na nej každú chvíľu 🤣niekde som čítala že nejde o kilá ale o centimetre a keď chceš vedieť ako na tom si meraj sa a zapisuj. Ale nie 2x denne

minenkaa
5. júl 2025

Odkedy váha určuje ,či je človek zdravý,chudy alebo tučný

pikachu999
7. júl 2025

Tebe váha môže kolísať v závislosti od toho v akej fáze cyklu si pozri si o tom niečo odprucam vážiť sa raz týždenne maximálne

taktotedanie
8. júl 2025

@anonym_autor prestan sa tak kontrolovat

anonym_fa13d1
8. júl 2025

Netreba sa tak kontrolovať

kika9991
6. aug 2025

@anonym_autor vidim, ze vela zien ti tu hovori, ze psychika nie je v poriadku, ale ja ta plne chapem. Mam presne to co ty. Vzdy som mala rano o 0,5 kg az kilo menej a teraz mam rano rovnaku vahu. Tiez som pribrala kilo aj nieco a pritom strava je rovnaka a taktiez aj pohyb.

autor
6. aug 2025
@kika9991

@anonym_autor vidim, ze vela zien ti tu hovori, ze psychika nie je v poriadku, ale ja ta plne chapem. Mam presne to co ty. Vzdy som mala rano o 0,5 kg az kilo menej a teraz mam rano rovnaku vahu. Tiez som pribrala kilo aj nieco a pritom strava je rovnaka a taktiez aj pohyb.

@kika9991 mne nakoniec ta vaha pobpar dnoch zisla dole. Prislo mi to, akokeby som zadrziavala vodu.