icon

Prečo nevidím výsledky po troch týždňoch cvičenia?

26. aug 2025

Ahojte, začala som pred 3 týždňami cvičiť. Cvičím každý deň hodinu - začínam kardio a zahriatie, potom idú ruky a chrbát / činky /, brucho, zadok, nohy, strečing. Zmenila som stravu, vylúčila som sladkosti, sladké vody, biele pečivo, mastné a vyprážané jedlá som nikdy nejedla, ani údeniny. Porcie som zmenšila. Po 3t som čakala aspoň malé zmeny. Na váhe som iba 0,5 kg menej, mala som 70.5, teraz mám 70 kg. Ale pri pohľade do zrkadla nevidím nikde rozdiel. Nikde, ani na bruchu, ani na zadku, ani na rukách. Samozrejme pokračujem ďalej a toto už chcem nastaviť ako svoj štýl, ale nemali by už nejaké aspoň malé výsledky byť vidno po 3 týždňoch? Či to len žijem ja v peknej bublinke?

Strana
z4
trgypadl
26. aug 2025

Trpezlivost ruze prinasa

anonym_7bc295
26. aug 2025

@anonym_autor a co by si chcela vidiet po 3 tyzdnoch? Alebo teda - ako dlho si nerobila nic? A cvicis co ? Tipujem nieco co si nasla na youtube alebo v nejakej appke, kde slubili zazrak na pockanie a cinky nemaju viac ako 2kg.

minenkaa
26. aug 2025

Tri tyzdne?Naozaj po troch týždňoch chces vidieť rozdiel a aký rozdiel by si presne chcela za takúto dobu vidieť
Cvicis aspoň s päťdesiatimi kg keď chces už vidieť výsledky

anonym_0540ae
26. aug 2025

@anonym_autor nepoteším ta. Reálne zmeny uvidíš po 3 mesiacoch, nie tyzdnoch 🤷‍♀️

minenkaa
26. aug 2025
@anonym_7bc295

@anonym_autor a co by si chcela vidiet po 3 tyzdnoch? Alebo teda - ako dlho si nerobila nic? A cvicis co ? Tipujem nieco co si nasla na youtube alebo v nejakej appke, kde slubili zazrak na pockanie a cinky nemaju viac ako 2kg.

@anonym_7bc295 🤣🤣🤣🤣 presne dve kg činky

denkabemommy
26. aug 2025

@anonym_autor po 3 týždňoch cvičenia nevidím ani ja rozdiel, a to som štíhla, s prestávkami cvičím vyše 10r, takže aj svalová pamäť funguje. Najskôr čakaj výsledok o 6 týždňov. Nehovoriac o tom, že je rozdiel si to odcvičiť doma a vo fitku s činkami, kde pridávaš závažia - tam vidíš skôr progres. A ešte jedno odporúčanie, pred kardiom si daj rozcvičku 🙂.

autor
26. aug 2025
@denkabemommy

@anonym_autor po 3 týždňoch cvičenia nevidím ani ja rozdiel, a to som štíhla, s prestávkami cvičím vyše 10r, takže aj svalová pamäť funguje. Najskôr čakaj výsledok o 6 týždňov. Nehovoriac o tom, že je rozdiel si to odcvičiť doma a vo fitku s činkami, kde pridávaš závažia - tam vidíš skôr progres. A ešte jedno odporúčanie, pred kardiom si daj rozcvičku 🙂.

@denkabemommy ja mám obmedzené zavážia, môžem max 2 kg, ale to mi stačí nateraz. Čiže cvičím s ohľadom na svoju chrbticu. Mám cvičiť s vlasnou váhou, ja idem s činkami.

dzulli1980
26. aug 2025

Minimálne mesiac treba, aj to tie prvotné zmeny sú minimálne ... chce to čas, trpezlivosť.

deti95060810
26. aug 2025

len pekne pokračuj, výsledky sa dostavia.

anonym_bf2ef1
26. aug 2025

@anonym_autor ja som si myslela, že to je preklep, že to malo byť po troch mesiacoch. No makaj tie tri mesiace, potom by si už nejaké výledky mala vidieť

merlinja
26. aug 2025

ja som obmedzila sladké a začala používať KT a za vyše mesiach skoro 5kg dole. Vôbec som necvičila a teda som bola mľandravá, normálne ako keby my tá koža ovísala. Ale tak ja som zo skoro 57 išla, som bola dosť prekvapená.

anonym_bf2ef1
26. aug 2025
@merlinja

ja som obmedzila sladké a začala používať KT a za vyše mesiach skoro 5kg dole. Vôbec som necvičila a teda som bola mľandravá, normálne ako keby my tá koža ovísala. Ale tak ja som zo skoro 57 išla, som bola dosť prekvapená.

@merlinja lenže je lepšie dať dolu menej kg a pevné telo, ako schudnúť viac kg a byť ako trasúca sa huspenina

anonym_4fa5de
27. aug 2025

Meraj sa! Kazdu cast tela zvlast... niekedy na kilach nevidno ale na cm ano

ghoul_
27. aug 2025

@anonym_autor žiadne výsledky?

martinka13
27. aug 2025

1. 3 týždne je krátka doba
2. Bez úpravy jedálnička neschudneš

autor
27. aug 2025
@martinka13

1. 3 týždne je krátka doba
2. Bez úpravy jedálnička neschudneš

@martinka13 nepíšem o jedálničku?

martinka13
27. aug 2025
@anonym_autor

@martinka13 nepíšem o jedálničku?

@anonym_autor tak pokračuj aspoň 3 mesiace. Potom sa výsledok dostaví. Viem o com píšem. Šla som po pôrode z 90 na 66 kg pri 175 cm.

autor
27. aug 2025
@martinka13

@anonym_autor tak pokračuj aspoň 3 mesiace. Potom sa výsledok dostaví. Viem o com píšem. Šla som po pôrode z 90 na 66 kg pri 175 cm.

@martinka13 v minulosti som iba zmenila jedalnicek, bez cvicenia. Za pol rok som schudla 22 kg. Krasne som schudla z kazdej partie. Tu akokeby to cvicenie robilo problem. Vobec necitim ani spevnenie, ani na vahe, ani na objeme.

really8
27. aug 2025

Je blbost ze po troch tyzdnoch nemozes ocakavat vysledky. Uplne kludne mozes. A to som chudla z iba 70kg bez upravy stravy. Mozno si len vo faze cyklu kedy zrovna naberas tak vysledky mozu byt horsie vidiet. Meras sa? 2kg cinky su naozaj malo. Ak mas problem s chrbtom musis sa naucit hlavne cvicit stravne aby si ich "netahala" cez chrbat ale zapajala spravne ruky a core

autor
27. aug 2025
@really8

Je blbost ze po troch tyzdnoch nemozes ocakavat vysledky. Uplne kludne mozes. A to som chudla z iba 70kg bez upravy stravy. Mozno si len vo faze cyklu kedy zrovna naberas tak vysledky mozu byt horsie vidiet. Meras sa? 2kg cinky su naozaj malo. Ak mas problem s chrbtom musis sa naucit hlavne cvicit stravne aby si ich "netahala" cez chrbat ale zapajala spravne ruky a core

@really8 ja praveze vacsie cinky ani nemozem. UZ to ma zdrbal fyzioterapeut, ze cvicim s cinkami, lebo mam povolene iba s vlastnou vahou. Ako pisem, ked som necvicila, iba upravila stravu, islo to dole samo a hned. Zacalo sa to po dvoch tyzdnoch a kazdy tyzden viac a viac dole. Teraz som sa rano vazila a mam spat to, co som si myslela, ze som dala dole. Cize po troch tyzdnoch upravenej stravy a cvicenia ziaden vysledok.

really8
27. aug 2025
@anonym_autor

@really8 ja praveze vacsie cinky ani nemozem. UZ to ma zdrbal fyzioterapeut, ze cvicim s cinkami, lebo mam povolene iba s vlastnou vahou. Ako pisem, ked som necvicila, iba upravila stravu, islo to dole samo a hned. Zacalo sa to po dvoch tyzdnoch a kazdy tyzden viac a viac dole. Teraz som sa rano vazila a mam spat to, co som si myslela, ze som dala dole. Cize po troch tyzdnoch upravenej stravy a cvicenia ziaden vysledok.

@anonym_autor no tak si mozno premenila lahsi tuk na tazsie svaly. A mozno su tvoje cviky absolutne neefektivne

simsalabim
27. aug 2025
@anonym_autor

@denkabemommy ja mám obmedzené zavážia, môžem max 2 kg, ale to mi stačí nateraz. Čiže cvičím s ohľadom na svoju chrbticu. Mám cvičiť s vlasnou váhou, ja idem s činkami.

@anonym_autor ja som 8kg chudla 10mesiacov, takze tak. Az potom sa to rozbehlo a schudla som celkove 20kg. Tiez zo siloveho treningu cvicim iba s lahkymi cinkami a zatazovymi gumami, s ohladom na klby nic tazke nemozem. A k tomu, co si napisala teraz - vaha zeny pocas cyklu velmi kolise. Ja sa vazim prakticky denne (vaha v kupelni) a rozdiel mam bezne 1.5kg, najvyssia vaha paradoxne v case ovulacie, druha najvyssia pred menzesom, den pred nim spadne aj takmer o kilo.

martinka13
27. aug 2025
@anonym_autor

@martinka13 v minulosti som iba zmenila jedalnicek, bez cvicenia. Za pol rok som schudla 22 kg. Krasne som schudla z kazdej partie. Tu akokeby to cvicenie robilo problem. Vobec necitim ani spevnenie, ani na vahe, ani na objeme.

@anonym_autor cvičenie pri chudnuti určite nemôže byť problém. Ako písali vyššie, možno si v blbej fáze cyklu. Váha ozaj kolíše aj podľa cyklu. A skus si možno par dni hodiť stravu do kalorickych tabuliek. Ci máš ozaj výdaj vyšši ako príjem.

fineta
27. aug 2025

Namiesto stavania sa na váhu vytiahni zo skrine sukňu/blúzku/nohavice, ktoré ti boli pred tromi tyzdnami tesné a horko tazko si sa zapla. Sprav to a potom mi napíš, či naozaj nevidíš aspon kusok rozdiel.
@anonym_autor

autor
27. aug 2025
@martinka13

@anonym_autor cvičenie pri chudnuti určite nemôže byť problém. Ako písali vyššie, možno si v blbej fáze cyklu. Váha ozaj kolíše aj podľa cyklu. A skus si možno par dni hodiť stravu do kalorickych tabuliek. Ci máš ozaj výdaj vyšši ako príjem.

@martinka13 mám naozaj, ver mi, ja som obmedzila výrazne príjem kalórií.

autor
27. aug 2025
@fineta

Namiesto stavania sa na váhu vytiahni zo skrine sukňu/blúzku/nohavice, ktoré ti boli pred tromi tyzdnami tesné a horko tazko si sa zapla. Sprav to a potom mi napíš, či naozaj nevidíš aspon kusok rozdiel.
@anonym_autor

@fineta nie, nevidím, nič smerom dole, len smerom hore. Veď to mi je divné. Svalovku mám poriadnu na celom tele, každý deň si pridávam nové a nové cvičenia, intenzitu, cvičím každý deň 60 min a žiadny rozdiel

fineta
27. aug 2025
@anonym_autor

@fineta nie, nevidím, nič smerom dole, len smerom hore. Veď to mi je divné. Svalovku mám poriadnu na celom tele, každý deň si pridávam nové a nové cvičenia, intenzitu, cvičím každý deň 60 min a žiadny rozdiel

@anonym_autor je to zvláštne.. mám presne ako ty 3 týždne kaloricky deficit, zatiaľ necvicim a už trošku zmenu vidim.. A teda si urcite v kalorickom deficite, áno? Si v jedení konzistentná?

lucia13022023
27. aug 2025

Podľa druhu cvičenia cvičíš ešte krátko na to, aby si videla výsledky. A teda cvičiť denne 60min je blbosť. Telo nemá to, čo potrebuje mať.
To ako vyzeráš neovplyvňuje len to co ješ a cvičíš.

simsalabim
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor treba mat aj oddychovy den. Silovy trening staci 2x do tyzdna, 2-3x kardio. A strava je klucova, kaloricky deficit.

simsalabim
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ked pises, ze si vyrazne obmedzila prijem kalorii - jes nad bazal?

Strana
z4