Prečo sa cítim tučná pri 164 cm a 49 kg?
Ahojte, mám 18, 164 cm a vážim 49 kg. Je to podľa vás veľa? Necítim sa vo svojom tele dobre. Chcela by som schudnúť aspoň 4-5 kg, snažím sa o to už mesiace, ale bezvýsledne. Stále sa točím v kruhu hladovania a večerného jedenia a neviem ako z toho von. Budem vďačná za každú radu.
Ja mam 154cm a keď som mávala 49kg, tak som bola ja chudá. Neviem si predstaviť mat 49kg pri výške 164 ako máš ty. Naozaj je to na hrane ako píšu baby, nízka váha na takú výšku.
Obráť sa, prosím ťa, na odbornú pomoc.
Ved budes vysusena ako starenka. Ja mam 170, bezne 54 kil a som biedna....
Presne som mala toľko kíl od 15rokov do 25 … 164cm tiež 👍 a chudá som bola as moc🙈 ….smer psychiater ☝🏻
Váž si, že si zdravá a nespekuluj, potom po deťoch a vekom. keď budeš mať nadváhu ozajstnú tak to rieš. Nie keď si mladá a zdravá a už trošku podvyživena..
Ahoj, mala som presne takú výšku a váhu ako ty x-rokov (bola som spokojná). A potom som pribrala na 58 (asi vekom 😅) a cítim sa teraz úplne naj. Určite by som pod váhu, ktorú máš, nešla 😉. Skôr to kilečko naviac by bolo uuuplne v pohode 😉
uz teraz mas kil malo... co na to tvoji rodicia? mame nevadi ze nejes? naozaj oslov niekoho nech ti pomoze, psychologa a tak.
Ja, ked som mala 18, som mala 164 a schudla som na 43 kg a mala som ANOREXIU, vypadavali mi vlasy, supiny vo vlasoch, mala som modriny po tele z vlastnych kosti, a nemala som rok menstruaciu. Musela som sa liecit, hrozilo mi ze nebudem moct mat deti. Povinne som musela pribrat na 53 kil, aby som sa z toho dostala. A mala som co robit, rok mi to trvalo kym som pribbrala a bola relativne z toho von. Ak by som nesla k lekarovi, by som skoncila velmi zle. Odporucam ti neexperimentovat dalej a nechudni! Nie si vobec tucná, Mužom sa páči, keď môžu capnuť babu po riti a nie narazit na tvrdy lopar! To mi povedal doktor a ja som si to zobrala k srdcu a ked som mala 53 kil som si aj nasla konecne frajera.
mas krasny pomer vahy/vysky/veku, s nim mozes robit aj modelku. Urcite uz nic nezhadzuj, budes ako kostlivec a poskodis si aj zdravie. Naopak ak by si pribrala tak 5 kil, pribudnu ti zrejme na spravnom mieste, ak sa budes i trosku pohybovat.
@marianarem nemyslím, mala dom toľko 164 cm a 43 kg a menzes som riadne mala
Váha 50 kg na 164 cm je na mladé dievča úplne v poriadku, ale viac už nechudni, teraz mas asi top postavu. Pri takejto výške je este aj váha 54 kg ok, viac je už diskutabilné. Ja mám 164-165 cm a váhu 62, ale 48 rokov, potrebovala by som pár kíl schudnúť.
@vyrovnanaosoba
@cimage rodičia si myslia, že obedujem v škole, ale ja vždy celý obed odnesiem, nedokážem pred spolužiačkami zjesť ani lyžičku. Cez víkend vždy mám to isté - pečené zemiaky (bez žiadneho masla/oleja) a kuracie mäso varené vo vode. Zámerne si vyberám toto jedlo, pretože to viem skryť a nejesť nič.
@cimage ráno nedokážem jesť a vianočku s kakaom už vôbec nie. Keď zjem niečo, čo nepatrí medzi moje safe potraviny, mám pocit, že po tom hneď priberiem 5 kg.
Dievča zlaté máš zarobené na problém. Zdôver sa mame a smer psychológ
to bude troll, dievca co ma anorexu to skryva pred vsetkymi a nebude pisat na internet este vyslovene tak provokacne
Sa zobud princezna a tahaj na liecenie ako som sla aj ja kym nedopadnes ako niektore baby co tam so mnou boli, jednu doniesli na lehatku, jedna bola doslova v posteli s mrezami ( dospela zena) a jedna skocila z prveho poschodia ked rodicia chceli aby cosi zjedla.
Pri mojej vyske 169 cm ,ked som mala 60-63 kil,som bola chuducka.moj ideal je okolo 63 kg.Teraz mam sice opacny problem .😀🤣ale aktivne som cvicila,behala a tancovala.po 3tom porode sa snad vratim spat .
Kedysi som mala 45 ale to som uz fakt bola nechutne chuda ,nezdravo,hrkala som,ziadne prsia,trcali rebra,kosti. a moje myslienky sa pribodbnovali skor anorexii.
Bud to zvladnes sama alebo vyhladaj odbornika ktori ti pomoze zdravo aj nabrat hmotu ale aby si sa citila komfortne....
Myslim si,ze sa radis medzi skupinu tych,co trpia anorexiou....Je to tazke preklonit,ked ti hlava hovori cosi ine aka je skutocnost.
Pokial nie si na to silna,naozaj vyhladaj odbornika.
Aj ked by bol tvoj podiel tela len tuk a ziadny sval...Chudnut absolutne nechudni
Zaklad je vzdy jest 5x denne .nie hladovat a vecet dobiehat.Mozes sa citii zle,lebo mas v sebe vela toxinov,vela vody,vela cukru....Ale nie som odbornik na vyzivu.Lepsie ked sa obratis na nich a na psychologov

ani neuvažuj o chudnutí, nebudeš vládať, prídeš o menzes,...