icon

Predražené peptidy - Retatrutide, GHK-Cu, atď

coolpeppers
Dnes o 14:21

Ahojte ženy,

Osobne som na Reta 2 mesiace, KLOW(zmes obsahujúca GHK-Cu) pár týždňov. Do teraz som netušila, že na Slovensku by o to mali veľmi ľudia záujem, na modrý koník veľmi nechodím.

Teraz som googlila nejaké info a vyhodilo mi článok z modrého koníka. Keď som videla odkiaľ to kupujete a koľko za to platíte, úprimne poviem, že som sa až naštvala ako tieto eshopy okrádajú ľudí.

Moje peptidy som si kúpila priamo od výrobcu. To, čo vy platíte za jednu flaštičku 10mg Retatrutide, napr 140€+, je nehorázne. Prirážka 1328% (áno, počítala som to). Výrobcovia to predávajú po 10ks fľaštičiek, čiže 10x10mg, a stojí to 200€. Eshopy si na to iba hodia svoje logo. Proste hrúza.

Pred tým, ako som začala Reta som bola na Mounjare od doktora, no tie ceny boli katastrofa. Tirzepatid je taktiež omnoho lacnejší (aktívna látka v Mounjare, bez veľkej Pharma prirážky).

Áno, poštovné je kus dlhšie, cca 2-3 týždne, a kus drahšie, cca 25€, ale myslím si, že ten čas a cena nie sú až také strašné, keď si prepočítate koľko ušetríte.

Ak by ste teda niektorá chceli sa finančne nezruinovať pri nákupe peptidov, dajte vedieť. 😊

anonym_881d4f
Dnes o 14:42

@coolpeppers no skús dať link

anonym_992f04
Dnes o 14:45

a to beriete len preto lebo nemate volu nežrať samy od seba? pytam sa fakt uprimne

coolpeppers
autor
Dnes o 17:16
@anonym_992f04

a to beriete len preto lebo nemate volu nežrať samy od seba? pytam sa fakt uprimne

@anonym_992f04 wau, ignorant na modrom koniku? To som nečakala. V tejto dobe, kedy vyhľadávanie na googli trvá 5 sekúnd, sa hlúposť a nevedomosť vyhľadávať informácie fakt nenosí🙂))

coolpeppers
autor
Dnes o 17:17
@anonym_881d4f

@coolpeppers no skús dať link

@anonym_881d4f aký link? výrobcovia to nepredávajú cez eshopy, žiadny link teda neexistuje