Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@vejula skontroluj, ci ma este dobru vahu na lehatko, skontroluj trosku popruhy ci su dostatocne pevne a urcite nedavaj na sedacku uz 🙂 A uz sa nestresuj, ak by mu nieco malo byt tak vravim ti, bud by spal, alebo by plakal.... ale ked ste boli aj na pohotovosti, urobila si vsetko co si mohla. Vravim ti, urazy dietata sa (vacsinou) nedaju predvidat a mnohokrat sa ti stanu veci pod nosom... tak sa pokus na to zabudnut 🙂
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @sedmolinka
****************************************************************************************************************************
Babulky, mam pre vas skvelu spravu! Teda... niezeby to vas zivot nejako extra obohatilo, 😝 ale mame v tabulke dve novinky:
1.) ako som slubila, v tabulecke mame od tohto tyzdna pridane cislo, ktore zobrazuje kolko kil ostava do ciela
2.) toto ma napadlo, ako motivacia pre babulky, ktore maju pooodstatne nizsiu vahu nez ja ... a pohybuju sa niekde okolo 60-tky.... dala som tam dalsi novy udaj, ktory zobrazuje zhodene kila v % z celkovej pociatocnej vahy. Takze v reali, napriklad @vejula ktora doteraz schudla (na jej vahu uzasne) 3 kila, ma rovnake % schudnutych kil, ako ja co som schudla vyse 6 kil.... chapete? Takto sa to da nadherne porovnavat, aby uz konecne "nizke vahy" 😀 😝 nefňukali, ze malo chudnu a neporovnavali sa s tymi "vačšejšími" zienkami, ktorym kila (chvalabohu) idu dolu trosku rapidnejsie.... 😎 Takto sa aj v televiznych chudnucich show porovnavaju ubytky - pretoze inac potrebuje schudnut 100 kilovy clovek a inac 70 kilovy 😉
PS: Tak už ste šťastné?? 🙂 No vidíte Ja som vedela, ze toto vam cely zivot chybalo ku stastiu 😉 😀 😀 😀 😀
PS2 k predchadzajucej sprave: pomaha mi to trochu sa odreagovat, takze este nejake funkcie si prajete?? Napriklad blikajuci vianocny stromcek.... 😀 😀 😀 😀
@yennn vyborny napad, uz teraz sa tesim na pondelkovu tabulku 😉 sice u mna ubytok nebude velky, pretoze 3 oslavy do tyzdna zanechaju predsa len nejaku stopu, aj ked sa neviem ako snazis 😝 ale uvidime...
@vejula mne maly raz spadol z postele, ale to uz bol starsi, skoro dvojrocny, je v pohode, na pohotovost som neutekala, lebo ked som ho pomojkala a prehliadla a prestal plakat, tak sam spustil...mamka, Tonko nedaval pozor...no ked sme boli u lekarky na poradnu v dvoch rokoch, tak som jej to povedala, prehliadla ho a je v poriadku....viem, ze my mamky sa stale budeme bat o kazdu modrinku a odreninku babatka, sme proste take, aj ked aj my sme s tym vyrastali, no sme take ake sme 😉
@ellysa ja som aj zabudla ze uz su vianocne trhy! Tak tento rok urcite pojdem, lebo minuly rok som mala doma cerstvo vyliahnute mimi a nikde som nebola a zavidela som kto mohol ist na vianocne trhy. Pojdem tam doobeda alebo na obed, to este nie je tolko ludi, sice to nie je ono... ale lepsie nez nic. Alebo mozem ist poobede a dat si "nieco male" na olovrant 😎
Pitny rezim je zaujimava vec, aspon u mna... ked sa drzim, tak poctivo vypijem 2.8 - 3 litre. Teraz som mala trosku problem, lebo som bola rozlietana a nemala som kvoli starostiam ani pomyslenie na pitny rezim, ale sa mi to vypomstilo tak uz zase poslucham. Takze ked chcem, robim si stale ciarky a dari sa 🙂
@debbie no tak ani my to nemame najjednoduchsie:
24.10. najlepsia kamoska narodky / 30.10. krstniatka (dvojicky) narodky / 26.11. muz narodky / 27.11. muz meniny / 29.11. syn narodky / 16.12. sestra narodky / vianoce... / 26.1. mama narodky 😀
Takze chystam buduci tyzden oslavu velku, a ta mi nedovoli mysliet na vianoce, az bude po nej, pustim sa do vianocnych priprav 😀
dajte na zajtra typ na jedalniček baby
no mam pstruhov idem ich vybrať aj by som na nich zabudla hihihi super napad ryba

@erika0802 skore uzdravenie Erika 😉 nech Ti je co najskor lepsie 🙂