Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@bobocka @mimini @michele11 @gabriela_michaela
babulky, tak ak sa nenahnevate, dnes uz asi uzatvaram zlosovanie 😉 tak ak sa nenahnevate, svoje ubytky uvidite az buduci tyzden v tabulke. Mrzi ma to, ale radsej to spravim teraz, nez v noci zase, a tiez nie kazdy moze cakat do noci, tak nech som ferova voci ostatnym, dobre? 🙂
ahojte som tu idem dočítať a pridam dačo ak nezaspím ☹
pozehlene, upratane, cez tri litre vypite, dnes som posluchala, svokrovci aj moji rodicia mozu zajtra prist 😉 asi idem do hajan, lebo maly trosku kasle a kycha a tusim to zacinam mat aj ja 😒
@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @sedmolinka
****************************************************************************************************************************
Dievcence skratim to. Tento tyzden sme schudli krááááááááásnych 12.4 kil 😀 spolu sa nám podarilo schudnúť jedného človeka (71.8 kíl 😀 ) !!!! SME ÚÚÚÚÚÚŽASNÉÉÉÉÉ 😀
Máme 3 nové funkcie, tak poriadne študujte: 1.) BMI index (sorry 😝 ) 2.) percento schudnutých kíl 3.) ukazovateľ koľko kíl ostáva do cieľa 🙂
Tu sú linky, staré vymazávam, prosim dajte rychlo vediet komu nefunguje, dam maleho spat a pozriem to:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
*************************************************************************************************
idem dať malého spať, a ešte sa vrátim a dočítam 🙂
ani mne ☹
ani mne
@yennn
@mimini no tesne si nestihla uzavierku, takze to tvoje plus kilo sa do tabulky sice dostalo, ale nezverejnilo sa. Mas tyzden na to, aby si to dala do poriadku. 😎 Ak si nie si vedoma ziadneho dietneho prehresku, ano moze to byt tym prichadzajucim menzesom alebo aj tym ze si sa vazila na obed, a nie rano na lacno...

@tinika kraaasne,to je Patrik? 😎