Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
tak aj ja idem spat, ked uz tu nikto nie je 😵 bru
zdravim kocky.smutnu spravu mam.zena co pomohla mnohim inim schudnut a znovu sa tesit zo zivota uz nie je medzi nami.edita sipeky zomrela 😢 http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/bulvar/edita-s... niekotre kocky ju tu spominali,vraveli,ze im pomohla ☹ ja som sa k jej kniham este nedostala,ale aj tak sa ma jej odchod nejakym zvlasnym sposobom dotkol 😢
@yennn ty si z nas robis dobry den ,ci co? 😀 jasne,ze vidno rozdiel 😉
Krasne dobre ranko vam prajem všetkym dievčata.Rano ma trošku nepotešila vaha včera to bolo 67,3 a dnes 67,6 neviem čo sa stalo jem tak isto vodičku pijem dufam že zase to pojde dole!M y sme teraz vstali,detičky už samozrejme vystrjaju a to je len rano ,včera sme sa boli prvy raz sankovat to bolo radosti,aj v snehu sa nam vyvalali nakoniec sme došli premrznuty tu je strašna kosa a vnoci hlasia až -22 ,to čo už sa robi ved niesme na Sibiri.Idem si prečitat stranky aby som bola v obraze čo mate nove
@ivana82 @elka74 @bobocka ja som to "nevidno" nenapisala preto, aby ste ma presviedcali, vazne si to myslim. Jediny rozdiel co sa mi zda, ze ok, toto uznavam, je asi v tej tvári 🙂
@elen58 jedna rada trvalo do života - vahove prirastky medzi jednotlivymi dnami prosim ta neries, lebo ta to zbytocne odradi. To predsa moze byt zadrzana voda v tele. Ak priberies aj dalsi den, a dalsi, a dalsi... tak sa zamysli nad tym preco priberas. Ale len aby to potom nebolo z toho, ze tych prvych +0.3 kila ta odradilo a povedala si si ze kasles na to. Preto odbornici radia vazit sa len raz za tyzden.
@elka74 @ivana82 ja uz som si na svoje prsia zvykla 🙂 A na "skakavy" sport nosim dve podprsenky - normalnu, a na nu navleciem este taku co je trosku mensia, vyzera to smiesne, a tak trosku splaštene, ale pomaha - nic neskace. Aj tak si ich pri skakani drzim 😀 Tak niekomu to moze byt do popuku, na zumbe. Ale dlhodobe hladisko je pre mna dolezitejsie nez kratkodoby trapas 😀
@bobocka fuha... to som nepostrehle o tej Edite ☹ Ja som jej knihy dve citala, aj som tym chvilku zila. Na zaver uz som ju sice az tak neriesila... Ale je to velka skoda! ☹ Bola este velmi mlada, plna zivota a energie.... a mnohe zeny este stale chodili s nou cvicit, mala co rozdavat ... ☹
@lilithka26
Ahoj :D nerob si strarosti.Ja som po porode tiez pribrala.Ked mal maly uz rok a prestala som kojit,zacalo to ist ako po masle. Viac zeleniny,vela anasu a tuniaku mi vymazalo z tela az neuveritelnych 15kg a to bez jojo-efektu.
Priznavam,ze som si sla kazdy druhy den rano zabehat. Nezufaj, Hore hlavu!!!
dobrý deň všetkým, pekne nám tu sneží, ja som už bola ráno v meste , manžel nás zobral, lebo trebalo pre lieky mojej mame, všetky čo berie a nechala som jej v lekárni tretinu dôchodku/ poviem si ako dobre/mala som zo sebou aj malú chúĎa, čo musí vytrpieť, doma som je nechcela nechať, bola v tej sedačke vo fusaku ako húrka, ani sa pohnúť, musím už vymeniť vajíčko, za normálnu sedačku 🙂
na ceste sa riadne šmýkalo, cesta síce posypaná ale neodhrnutá, manžel potom išiel do NR do práce
dnes sa chystám s malou von, bude mať so snehu zážitok
@yennn jasné, že to vidieť, len tebe sa to nezdá, ale my všetky to tvoje schudnutie vidíme
@elka74 no pravda, niekto sa teší, že nemá a my že máme
@elen58 dnes na obed si spravím len nejaký šalát mňam mňam teším sa
@jojina11 ahoj. tiež som sa chystala do mesta na UPSVaR ale ked som videla ako sneží, tak sa mi nechcelo. radšej som tam zavolala. potrebovala som vedieť či mi treba nejaké papiere na rodičák lebo teraz nan prechádzam 20.12, ale vraj netreba že som si to všetko vybavila ked som rodinné bola vybaviť. no nie som ja šikovná? a ani som nevedela o tom.. a spadám pod ten vyšší.. také dobré správy hned zrána.. 🙂 🙂
Dnes sa nám nádherne snežík chumelí,že? Ked nebude mokry ako vcera a nebude capavica tak sa dnes ideme sankovat-a co ze mam 21,tesim sa jak male decko 😀 😀 😀 .....to je najzabavnejsie palenie kalorii ake si viem predstavit 😀 😀 😀
Ahojte baby. Aj ja mam problem, ze vobec nemozem schudnut po porode a to uz mala ma rok. Pred tehotenstvom som mala 55kg, pribrala som 15kg, po porode som schudla mozno nejakych 5 kg a po mesiaci som naspat pribrala, takze teraz mam 67 a nie a nie schudnut. Kojim este, ale uz menej. Neviem asi musim zacat nejaku dietu a cvicit....
@michaelapillarova vitaj, vsetky tu mame taky isty problem, no nedrzime ziadne diety, cvici kto chce a viac ti prezradi @yennn ... 😉
@adky mne dnes mm povedal, že už vymyslel, ako budeme Vladku voziť na sánkach.,že ja si sadnem za ňu a on nás bude ťahať 😀 no zbohom, to nevie, aký bič si na seba uplietol 😀 😀
ale ja sa tiež teším, len nech veľmi nemrzne , aby sa dalo ísť von a nech pekne sneží, to je super 🙂
@michaelapillarova ahoj, tak už sa len k nám pridaj trošku počítaj dozadu stránky , aby si vedela , o čom to je a najlepšie ti tu asi poradia@adky a @yennn tie sú v tom to asi najväčšie odborníčky 🙂

Bru nocku 😀