Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@michaelapillarova samozrejme-VITAJ! 😀 ....dam ti tip,vsetky co sme tu sa stravujeme racionalnou vyvazenou stravou,cize 5x denne,vela zeleninky,3l cistej vody denne,celozrnne pecivo-proste vsetko co je zdrave,na nete je vela stranok s racionalnou stravou inspirovat sa mozes aj na stranke www.chudnutie-ako.sk .....niektore baby tu aj cvicia,ja cvicenie zanedbavam,ale schudla som za 2 esiace 15 kg (to len preto tak vela,ze som zacinala z vahy 110) 😎
@adky no nie je až taký silák, ale to on o sebe ešte nevie 🙂 a necvičí, ale ja sa teším, že sa mi darí pomaličky chudnúť, takže by som mohla zvýšiť svoj cieľ na 4kg do silvestra, čo povieš?Ak sa budem snažiť, ved aj ked idú sviatky, sladkosti môžem nahradiť ovocím, aj ked teda neviem, veľa sa toho asi tiež nemôže
@adky dakujem velmi pekne za informacie, skoda, ze az tak neskoro som sa prihlasila, mohla som skor. Pridam sa k Vam a budem tiez tak zdravo zit, mozno to pojde lahsie, ked sa budeme takto stravovat spolocne.
@jojina11 no, -4kg do Silvestra by sa snad dalo-keby tu neboli tie Vianoce 😀 Budeme potrebovat extra velku davku sebazaprenia, take nase sado maso,ze @yennn ? 😀 Ale ja si to zacinam uzivat-ked vidim ako sa niekto z mojej rodiny napchava trebars pizzou (to je moje naj jedlo,teda bolo 😀 ) ......je pre mna lepsi pocit nedat si ani kusok a mat pokoj na dusi ako dat si,co i len malicky kusticek a potom by ma hryzalo svedomie 😀
Ovocie sa moze,ale max. 2 kusy za den a najlepsie je zjest ich v doobednajsich hodinach,aby tvoje telo malo cas spalit prijate sacharidy 😝
idem niečo porobiť, malá konečne zaspala, musím využiť 😀
@michaelapillarova tomu ver ze to ide lahsie....a nelutuj,ze si sa pridala o 2 mesiace neskor,nevadi-vzdy lepsie neskor ako nikdy,viem,otrepana fraza,ale je to pravda 😀
Takze si skus precitat zopar stran dozadu a ked si budes 100% ista ze ides do toho,tak vsetky baby co sme tu,si vedieme tabulky kde zapisujeme svoje tyzdenne uspechy v zhadzovani kil,tu tabulku vedie @yennn -potom jej mozes nahlasit svoju vahu 😉
chcela by som sa opytat ako sa stravujete, co vlastne jete cely den a do kolkej vecer mozem jest a co?
@michaelapillarova poslem ti moj jedalnicek pomocou ktoreho chudnem 😎 cez IP
@adky ok idem si precitat, len najprv musim ist pozehlit, lebo mala zaspala
@adky dik
normalne mam z toho dobry pocit, ze urobim nieco pre seba a dufam, ze prekvapim ludi okolo seba, lebo uz ma nebavi pocuvat to, ze ci som este stale neschudla, len dufam, ze sa mi to podari, lebo mam aj znizenu cinnost stitnej zlazy a pri tej sa pribera
Ahojte dievčatá 🙂
Som rada,že som našla takúto tému,lebo mám podobný problém.Podobný v tom, že nie všetky kilá čo mám teraz na sebe, môže za to moje tehotenstvo.
Podstatné je to,že teraz pri výške 174 cm,mám úctihodných 109 kg a cítim sa strašne a nielen pri pohľade do zrkadla.
Viem,že tým že budem vypisovať a sťažovať sa sa nič nezmení a preto som sa rozhodla,že s tým musím začať niečo robiť 🙂 A keď budem poznať niekoho s takým istým problémom ako ja,môže mi to pomocť psychicky.
Teóriu mam naštudovanú jedna radost,už to len uplatniť v praxi.
@ada001 Vitaj ! Ked mas nastudovanu teoriu tak to je super,ja som zacinala s podobnej vahy a vysky----mala som vahu 110 a vysku 172,teraz po dvoch mesiacoch mam vahu 95 a vysku nezmenenu 😀
Zdravou stravou a celkovo,jedenim s rozumom a nie so zaludkom idu kila dole ako mavnutim carovneho prutika 🙂
Ahojte, vyborna tema...drzim Vam vsetkym palce a zelam nech sa Vam to podari 🙂 ...viem o com hovorim 😉 ...pri prvom dieťatku (pribrala som 15 kg) som bola spat na svojej vahe za pol roka (-15kg) a este som chudla dalej (asi stres, prvé babatko a pod.), no figuru som mala ako modelka ...(...taka nizsia xi-xi...)...ale pri mojom druhom huncútovi (17kg, rizikové tehu-kludový rezim) mi trvalo skoro 2 roky (slovom DVA ROKY!), kym som sa ako tak dostala do "formy" ...a to som už "vedela" ako na to....v konečnom dôsledku to bola drina☹, ale oplatilo sa 😀...(Jednou z motivacii bol aj plný satník mojich oblubenych veciciek...😵
...a pravdaze kilecka som zhadzovala dlhodobim cvicenim 😝 a upravou stravy - nic nove pod slnkom - tak este raz, len vydrzte... 🙂
@yenn už nebudem ale tak som bola zvyknuta ked som chodila do fitka ,ale už sa budem važit ako vy raz do tyždna a určite by ma to neodradilo naštartovana na chudnutie som dost a ja ked si niečo zaumienim tak pojdem zatym až do pokial nebudem na tych 60kg ,ale drina to bude riadna to viem už davno!
@michaelapillarova ja som mala pred porodom 60 kg pribrala som 20kg v tehot.pri dvojčatkach asi 12kg som nechala v porodnici a stale bojujem s 8kg naviac a to som už skoro rok a pol po porode,pravidelne som cvičila a teraz skušam tento režim tak uvidime ako to pojde dalej
babulky dakujem, ste strasne zlate, ja naozaj okrem tvare toho moc nevidim... ale tak mozno mate pravdu 🙂
@jojina11 my este sánky nemáme ☹ minule som bola zháňať ale našla som len také za 70€ to mi prišlo moc, ale tak ideme zháňať keď sa nebude ináč, tak dáme aj tie, veď je vonku nádherne 🙂
@ivana82 @jojina11 to chudnutie nie je ziadna veda, nasla som tento link, je to vyborne zhrnute
@michaelapillarova vitaj, pridaj sa k nam, je to bohovska motivacia, krasne nam to ide, baby su super, poradia a podporia ta ked potrebujes 🙂 tak precitajte toto http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/tipy-c...
@adky nieco by si k tomu este dodala? 🙂
Ahojte idem dočítať ale som tu ..kto ešte???
@ada001 ahoj. ja mám podobné proporcie ako ty.. s tým pohladom do zrkadla máš pravdu, je to ťažké.. a ked si mám ísť niečo na seba kúpiť no horor.. väčšinou si nič nekúpim, lebo ma chytá depka že skoro všetko čo si skúšam mi je malé alebo v tom vypadám ako hurka 😠 tak som sa rozhodla konečne s tým niečo robiť. 😉 takže vitaj
@michaelapillarova tiež ťa tu vítam.. 😀
@michaelapillarova ahoj tešíme sa z každej novej mamičky čo chce dať postavičku do poriadku 😀 pomôžeme si navzájom 😀
@michaelapillarova nikdy nie je neskoro, ked zacnes teraz, tak mozes do silvestra schudnut este 2-3 kila a to je super, nie? Koniec tvojho papania by mal byt 2-3 hodiny pred spanim. Treba papat max. hodinu po zobudeni ranajky, potom o 2-3 hodinky desiatu, obed, olovrant, veceru a podla toho kedy ides spat, nieco lahke ako druhu veceru.
@elen58 ja mam v mene 3xN tak chuda yenn uz dostava za mna spravy a furt sa potesi ze niekto jej pise a nie 😒
@ada001 vitaj medzi nami, ja uz by som tiez do tejto temy oficialne nemala patrit, lebo svoje tehotenske a potehotenske kilecka uz som uspesne zhodila, a napriek tomu mam obrovsku najvacsiu moznu nadvahu, ale pokracujem a snad ma baby nevyhodia, ze uz sem nepatrim 😎 Takze sa pridaj, ak mas teoriu nastudovanu tak zacni niecim a potom postupne pridavaj dalsie. Zacni napr. dodrziavanim pitneho rezimu... alebo niecim inym, co ti robi problem... Kazdopadne, zostaň naladená 🙂

Dakujem vam velmi pekne , ze ste ma tak pekne privitali 🙂