icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
3. dec 2010

@ivett1 dakujeme za podporu 😀

debbie
3. dec 2010

@elka74 AHOOOOOJ ako pustila sa aj vodička už

adky
3. dec 2010

@yennn samozrejme ze nie,na stranke najde vsetko co potrebuje 😀

elka74
3. dec 2010

@debbie hej hej.. už je to OK 🙂

adky
3. dec 2010

@debbie uz som tu opat aj ja....bola som sa naobedovat 😀 😝

debbie
3. dec 2010

@yennn zlatík zájdi k doktorovi OČNÉÉÉMU 😀 😀 😀 😀 , a ako že to nevidíííííš ved 1.tvarička 2. pás /teda vyší faldík /3. stehná /ako nohy šli riadne dolu asi aj štvrtka schudnutej váhy bola tam/ 4. ramená 5.prsia neviem nevidno dobre možno z boku , alebo manžel sa nesťažoval 😀 😀 😀
Fakt a to vieš že odo mna sa chvály len tak nedočkáš 😀 😀 😀 ale za toto akože 1*

debbie
3. dec 2010

@adky a ty aj ješ 😀 😀 😀 už tomu prestávam veriť po tých hlláseniach tvojich ihihihihi/srandujem/

debbie
3. dec 2010

@elka74 sa teším aj mne zadržiava pred mrchou vodu a to je to najhoršie ani na váhu nejdem

elka74
3. dec 2010

@debbie takže aj ty si našla tých päť rozdielov 😀 😀 super zoštíhlela.. ja mám pocit že mne pomože už len do hrnca sa posadiť a vytopiť.. 😝

debbie
3. dec 2010

@adky čo si mala dnes dobrého na obedík?

elka74
3. dec 2010

@debbie no a ved som už bola s toho na nervy s tej vody.. som sa v duchu kopala že mi to nejde a nejde a zrazu viem prečo.. to je úlava 😕

adky
3. dec 2010

@debbie hahahahahhahaaaaaaaaa 😀 😀 Jasne ze jem,dnes som mala zhruba 70g bezvajecnych spagiet a vymyslela som si omacku-bylinky od vymyslu sveta,kecup,paprikova natierka,cesnak a uvarene sojove boby,cuduj sa svetu-ono to bolo aj dobreee 😀

debbie
3. dec 2010

@elka74 neboj je to tak nepozeraj do dialky čo by si a kolko chcela zhodiť ale pred seba ako to tu yennn už písala , lebo všetky tie malé krôčky treba k tomu aby si videla ten velký skok 😀

debbie
3. dec 2010

@adky ved si tam dala samé dobroty hihihi, ja som si robila zapekanú zeleninu s bielkovou penou

ada001
3. dec 2010

@adky Dakujem za privítanie🙂 15 kg za 2 mesiace?Tak to je paráda,ale o tom ani nesnívam.Veľa som čítala na stráne,ktorú tu aj vy často spomínate,
@yennn naozaj pekný výsledok,vidieť to na fotke,len sa lepšie pozri 🙂
@elen58 ja som s vážením každý deň prestala,lebo vždy keď som začala držať nejakú dietu,tak prvé kilá išli dole pekne,ale keď sa to zastavilo,tak ma to len sklamalo a každá diéta sa rýchlo skončila.. ☹ Takže od pondelka sa vážim raz týždenne
@ivett1 ja by som sa tiež rada vrátila k môjmu pôvodnému šatníku,lebo teraz mám v skriniach veci ktoré som nosila aj keď som bola štíhla,aj všetky čo som nosila ako som postupne priberala..Čiže mám tam plno a potom vysvetľujem mužovi,že si nemám čo obliecť a on na to,že mám plne skrine ☹ ☹

adky
3. dec 2010

@debbie ty si furt pripravujes take speciality....aku zeleninku si pouzila? Bielkova pena to je sneh? Aj ja chcem vyskusat , vyzera to tak lahko a zdravo 😀

ada001
3. dec 2010

@yennn
@elka74 Dakujem a budem sa snažiť nesklamať hlavne sama seba 🙂

elka74
3. dec 2010

@debbie je to ťažké ale nie nemožné.. musím sa odfotiť a na silvestra porovnať.. už si ani neviem samu seba predstaviť štíhlejšiu. potom si to vystavím v kuchyni ako inšpiráciu..

debbie
3. dec 2010

@ada001 ahoj toto mam aj ja doma , šatník plny vecí a nič z toho nedam na seba , vitaj

adky
3. dec 2010

@ada001 vies co? Mnohe baby ti potvrdia,ze ja som nesnivala ani o 5 kilach za 3 mesiace (ked sme zacali tak sme mali 3 mesiace do silvestra),kazda z nas si stanovila ciel,kolko chce schudnut do silvestra,ja som si dala 2 kg 😀 ....odvtedy uz presli 2 mesiace a ja som svoj ciel uz musela zmenit asi 3x 😀 Ze @yennn ? 😀 😀

adky
3. dec 2010

@debbie
@ada001
Hmm,ja nemam v satniku nic male-postupne ked som priberala tak som vsetko svoje krasne male oblecenie darovala segram a sebe som kupovala nove,obrovske handry ☹
Ale asponma teraz tesi,ze si mozem odznova kupovat nove,male veci 😀

debbie
3. dec 2010

@adky no aku som mala v chladničke dala na pasiky ,vyšlahala bielky soľ,korenie, oregano/som na ňom zááávislá/ a kocky light mozzarely /nemusí/ zľahka som to zmiešala nech nepadne pena a zapiekla ...to som si vymyslela ,mne to chutilo ....či bude aj tebe hm? ja nejem kečup a pod. tak ak ješ kečup premiešaj zeleninu s kečupom a zalej bielkami 😀

debbie
3. dec 2010

@elka74 čo "si" vystavíš daj aj nam fotečku roláčikovú sem ako nech môžme všetky porovnávať ako ti to ide 😀

fatulda
3. dec 2010

dievcata, ja vas nestiham citat 😅 Mam narocny tyzden, sama doma od rana do vecera, nestiham nic 😒 , aaale dnes ma mm dovolenku, tak to hadam dozeniem, aby som mohla aj reagovat 🙂

adky
3. dec 2010

@debbie ja kecup luuubim,snazim sa kupovat taky najviac paradajkovy,nech nema vela KJ,ale stale lepsie kecup,ako tatarka 😀 Ty si dobra vo vymyslani zdraveho jedla 😀 Ked vyskusam tak napisem ze jak chutilo....mozem tam supnut aj mrazenu zeleninu?

elka74
3. dec 2010

@debbie no neviem či na monitor sa zmestím.. 😎

debbie
3. dec 2010

@adky jasnééééééééééééééé robím to aj tak že na spodok aj vrch dam platky zemiačiku ako chips tenké a medzi to rajčinky,hrašok, mrkvu,kukuričku, papriku na kocky premiešanú s bielkami a zapiecť ak ide aj muž jesť tomu davam do polky klobásku ,ja ju nemam ale cítiť to hihihi to mi stačí 😀

debbie
3. dec 2010

@elka74 ha ha ha 😀

debbie
3. dec 2010

@yennn Jáááj a ešte k tej fotke ako tak sledujem na aktualnej fotke si bližšie k foťaku možno preto to ty nevidíš a pôsobí to rovnako .... no daj si čiarku na koberec alebo si najdi vzor kde sa vždy postavíš lebo to robí dosť 😅

adky
3. dec 2010

@debbie som plna z mojho obedu , ale zbiehaju sa mi slinky,mam odlozenu v mrazaku zeleninu,vlastne-vsetko mam doma okrem mozzarely,ale tu mi netreba.......zajtra skuuuusam 😀