icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ada001
3. dec 2010

@adky no,kiež by si mala pravdu,len ja už mám 35 rokov a to chudnutie je už u mna také pomalšie,ale dala som sa na boj tak musím bojovať 🙂
@debbie dakujem, 😉
inak vyborny napad sa odfotit,asi to urobim aj ja..to zas bude depresia jak slon ☹

debbie
3. dec 2010

@adky a obmena zemiačky vrstva , dalšia rajčiny ,dalš.tuniak s kukuricou , dalšia rajčiny , dalšia zemiačky všetko na platky mnaaam 😀

debbie
3. dec 2010

😀 @ada001 su tu aj baby nad 30rokov ako napr.ja hihihi 😀 ,nielen 20-ky ako @adky hihihi 😀 a ide to ..... 😀

adky
3. dec 2010

@debbie jak tak pozeram,to som tu uz ostala sama 20-tka? 😀 😝

adky
3. dec 2010

@ada001 jasne,bojuj.....clovek ktory chce,urcite vyhra 🙂

adky
3. dec 2010

@debbie mnaaam,to vyzera jak zdrave francuzske zemiaky 😀

ada001
3. dec 2010

@debbie ale zasa na vek som sa nechcela vyhovarat,ani som nechcela aby mi niekto vykal,alebo chodil po pivo 🙂

debbie
3. dec 2010

@ada001 pivo sa nesmie u nááás hihihi 😀 o,1dcl ma neskutočných 210klj

debbie
3. dec 2010

@ada001 viem a verím že ti to pôjde pekne dolu ak budeš chcieť 😀

elka74
3. dec 2010

@ada001 ja mám 36.. 😉

ada001
3. dec 2010

@debbie aj som si myslela,6e mi to pivo neprejde 🙂 🙂
U mna bude asi najvacsi problem jest pravidelne,ako to ja zvladnem to so zvedava,ale vsak prinajlepsom sa mozem akurat sama seba prekvapit 🙂
@adky dakujem velmi velmi

dievcata,mne je hned lahsie ked sa o tom mozem porozpravat s niekym kto tomu rozumie,lebo tym aj prechadza alebo to zazil.. 🙂 🙂

ada001
3. dec 2010

@elka74 ale vykat ti nemusim,ze? a pozeram ze si z oblasti ZM 🙂 to je nahodicka,ja pochadzm z okresu ZM, 🙂

ivett1
3. dec 2010

@ada001 ...á...prisla si na to, co ma najviac vytacalo...ach ti nasi chlapi a ich komentáre k obleceniu 😉 ...

elka74
3. dec 2010

@ada001 vidíš aký je svet malý? odkial presne si? no dobre, vykať mi nemusíš.. 😀 ale len preto že sme z jedného okresu.. 😀

adky
3. dec 2010

@ada001 samozrejme,ved aj nam je lahsie,pretoze tu su baby ktore maju rovake problemy,kazda jedna potrebuje schudnut,ci uz viac alebo menej,ale sme na rovnakej lodi 🙂

debbie
3. dec 2010

@ada001 ved na to sme tu že s tým každa žijeme, s kým iným sa poradíme a posťažujeme sa ...mužovi? bud mu je to jedno a nerieši to ..alebo je nam trapne a hambíme sa, no skrátka s chlapom sa toto neda riešieť, s kamoškou?? no akurááááát ...má 55kg a ako čo mi poradí ? ked sama celý den nič neje 😀 , s mamou? no to je to posledné počuť zas a znova a čo sa ti na sebe nepáči ??? ved maš muža a zdravé krásne dieťa.... čo ja dobre viem no je to aj o tom ako sa ja páčim sama sebe a ako mam s tým pohladom do zrkadla žiť 😀 ...

debbie
3. dec 2010

idem baby mala prišla už je vybuvaná 😀

yennn
3. dec 2010

@debbie tak dakujem aj tebe, vies co mozno mas pravdu, ja sice ho.no vidim na tych fotkach, ale ved v pondelok sa meriame, tak uvidime kolko centi to bude 🙂

@elka74 @debbie ma absolutnu pravdu, zbytocne planovat co budeme kedy jest a kedy ako pojdeme cvicit. Podstatne je co jes dnes, teraz konkretne co mas na tanieri, lebo zivot je o dnesnom dni. A ked IBA DNES budes sa mudro stravovat, tak si zvíťazila. A potom zajtra, bude tiez potrebne sa mudro stravovat IBA DNES... chapes? A takymto sposobom krasne schudnes. Ja som poslednych par dni IBA DNES jedla kadečo a vysledok? Hadaj ☹

elka74
3. dec 2010

@yennn snažím sa pasovať s tým pitným režimom, sladkosti som úplne vylúčila, jem ovela viac zeleninky, obedujem z malého tanierika, snažím sa jesť pravidelne, len to cvičenie mi velmi nejde..

yennn
3. dec 2010

@ada001 s tým šatníkom mi hovoríš z duše, teraz by som prehnala kebyže poviem že tam mám ešte tehotenské veci, ale v podstate nie som ďaleko. Skriňa praská vo švíkoch, ale momentálne sú mi dobré tak jedny gate a dve tričká. Zvyšok: malé alebo veľké.... ☹ Ano, potvrdzujem prvy ciel ktory si @adky dala boli dve kila, musela som ju prehovarat nech neblazni. Ja som si dala 7 a niekto mi povedal ze vysoko rubem, a ajhľa, už som tu, a do silvestra ešte mesiac 😀

@debbie žltku sa vyhybame? Lebo je tučné? Inac dakujem za tip k foteniu, mozno je to pravda s tou vzdialenostou od fotaku. Ale tak uz som chcela po muzovi dost, aby si nastudoval tu fotku v pocitaci a presne tak sfotil tu druhu... a este ciarky si davat? HM hm hm... no nestaci ze mam ciarku v kupelni, aby vaha vazila rovnako? 😀

yennn
3. dec 2010

@ada001 nevyhovaraj sa na vek, isto to nie je to co by to bolo v dvadsiatke, ale ja som tak mlada ako ty 😝 a ide to 🙂

yennn
3. dec 2010

BABY JA MÁM NÁÁÁÁÁÁÁÁPAD ! OD DNESKA PRESTÁVAM @adky ZÁVIDIEŤ, UŽ VIEM PREČO JEJ TO TAK IDE ĽAHKO... LEBO JE MLADUČKÁ 😀 😀 😀

yennn
3. dec 2010

@debbie tie zemiaky, rajciny, tuniak s kukuricou a zase zemiaky... to vyzera super. Konecne nieco co lubim 😀 naspodok nejde ani kusok tuku? Neprihoria zemiaky? A cim sa to zaleje? Syrček? 😎

ada001
3. dec 2010

@yennn bolo to posledny krat co som vek spomenula 🙂
Idem ja nieco poupratovat,nech sa navsteva neotoci hned pri dverach.Zatial sa majte pekne 🙂 🙂

yennn
3. dec 2010

@ada001 ved to "jest pravidelne" je na tom ta najkrajsia cast 🙂 🙂 ved keby sme museli hladovat, tak sa zblaznim. Ale takto nemusim riesit a mysliet na jedlo lebo viem ze o tri hodinky sa najem znovu a mozem sa na to tesit. Viem znie to zvratene, ale je to tak 😀

yennn
3. dec 2010

@elka74 cvičenie sa poddá, uvidíš. Keď to pôjde dolu, sama budeš mať chuť to spevniť 🙂 Pitný režim je svízel, na ten treba pevnú ruku. Prikázať si a urobiť všetko preto, aby som nezabudla. Zapisujem si čiarky, pripomienky do mobilu, čokoľvek....

elka74
3. dec 2010

@yennn ved práve sním som mala problém ale snád je už za mnou ked prišiel ms.. tiež si zapisuje kolko vypijem, ale keby som chodila do roboty tak by sa to asi nedalo.. ešteže som doma teraz 🙂

elka74
3. dec 2010

@elka74 a ešte som hrdá na seba že som sa dokázala zo dna na den vzdať sladkostí.. 😀

yennn
3. dec 2010

@elka74 vsetko sa da, ked chces. Alebo neviem, ak robis v závode pri výrobnej linke, kde nemáš možnosť maž na stole položený papierik s ceruzkou a vedľa toho minerálku, tak možno by sa to naozaj nedalo. Tak kde pracuješ? A vôbec ... prečo teraz riešiš robotu? Neviem koľko sa chystáš byť doma, ale toto teraz nerieš. Keď pôjdeš do roboty, tak si svoj spôsob nájdeš.

adky
3. dec 2010

@yennn °HURAAAAAAAAAAAAAAAA doslo ti to 😀 😀 😀 😀 to pisem k prispeku o 13:30 .-)