icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
3. dec 2010

@debbie bruuu noc 😀

vejula
3. dec 2010

@jojina11 jaj ved čoskoro je to tu a bude aj malička blabotať slabiky 😉
@adky joooj krasne to je, strašne je pri tom zlatučky.. inač sa hovori že ked babo začne najprv hovoriť tata tak bude braček a ked mama tak bude dievčatko, tak podal toho by si mala mať druhe dievčatko.. no ten naš chce ostať asi jedinačik ked stale len ja ja ja ja 😀 😀 😀 😀

@debbie tak ja som si na tych fotkach v prvom rade všimla brucho tie faldiky čo si mala na bruchu ti uplne zmizli, podla mna si najviac schudla na bruchu 😉

ada001
3. dec 2010

@lusia_99 jablcny ocot v tabletkach?to nepoznam,to si brala ako sucast diety?

adky
3. dec 2010

@vejula 😀 😀 😀 😀
Hej,to som niekde tu na MK citala v teme,ale nie kazdej mamine to vysle,ale tvoj je ojedinely ked len ja ja ja 😀 😀 😀

adky
3. dec 2010

@ada001 jablcny ocot v tabletkach je volne predajny v lekarni,stoji zhruba 3 eura jedno balenie.....je to pre tych co nelubia pit jablcny ocot zriedeny s vodou 😝

ada001
3. dec 2010

@adky a preco sa to uziva,lebo ja to nepoznam ani v tabletkach ani inak ☹ ☹

michaelapillarova
3. dec 2010

@debbie jej super si schudla

ivana82
3. dec 2010

@vejula @adky a co budeme mat my, ked prve slovo nasho maleho bolo auto 😀 😀 😀

michaelapillarova
3. dec 2010

moj manzelino chce druhe babatko, mu vravim, ze nemozme teraz mat, lebo som este neschudla, tak ako budem vyzerat ked budem tehotna znovu a kolko by som musela potom zhadzovat 🙂

adky
3. dec 2010

@ivana82 asi nejaku hracku 😀 😀 nechajte sa prekvapit 😀 😀 😀 😀

adky
3. dec 2010

@ada001 jablcny ocot vseobecne podporuje rychlejsie spalovanie tukov,odburava ich,daj si do googlu jablcny ocot a najdes o nom veeela popisaneho 😀 😀

adky
3. dec 2010

@michaelapillarova prave preto ja chcem najprv schudnut az takotehotniet,ale ked si predstavim ze po porode ma caka opat take zhadzovanie kao eraz-velmi sa do toho tehotenstva nehrniem,aj ked 2 babo chcem.... 😅

ada001
3. dec 2010

@adky uz sa stalo 🙂 🙂 googlim o106 🙂 dakujem ti ale,za trpezlivost
A ty ho uzivas,alebo si uzivala?Videla som tvoje fotky par stran dozadu,klobuk dole 🙂 🙂
Este som sa chcela spytat,co zvyknete veceriavat a o kolkej?

michaelapillarova
3. dec 2010

@adky no ved aj to tak chcem, ze ked schudnem, tak az vtedy druhe

adky
3. dec 2010

@ada001 ja ho neuzivam,pri dlhodobom uzivani moze podrazdit zaludok a ja som pred chudnutim so zaludkom mala svoje problemy-velmi zle mi travilo a kazdy den som krcovala a hnackovala ☹ Tak si ho nechcem opat pokazit,ked teraz je to super 🙂
Ja zvyknem na veceru len polievocku 😎

adky
3. dec 2010

Idem baby do hajan.........dobruuu noc,vidime sa rano 😉

ada001
3. dec 2010

Idem aj .. 🙂 Dobru noc 😎

chrisantheme
3. dec 2010

Ja som po pôrode vážila 74 kg a za 3 mesiace sa mi podarilo schudnúť na 55-ale nie zdravou životopsprávou-proste sparťanský režim.Žiadne sladkosti, tučné maso, pečivo.Len zeleninka, ovocie, rybky,biele maso a občas jogurt, alebo mlieko.Trápenie to bolo, ale vyzerala som super 😀....žIaľ dnes mám 71 kg mám z toho depky a nemám už tú vytrvalosť a nervy sa opäť do toho puťiť a niečo so sebou robiť...... 😒 bože ako začať a vytrvať 😕

bobocka
4. dec 2010

@chrisantheme tak akoze na tejto foto vyzeras riadne chuda.sice je to len tvar,ale klobuk dole.aj aj chceeeeem 🙂
baby tak akoze pol stvrtej v noci je,ja som prave liter vody stiahla a docvicila som 😀 toto uz co je 😀 najhorsie je,ze mne sa ani spat nechce ist.ale mala by som ist,rano budem mat ocka jak vevericka 😀 a dnes som to ale riadne pototo s jedlom.veeelmi zle som jedla.takmer nic :-/. a to dobre nie je.cez den absolutne nic.vstali sme o jedenastej po nocnom spanku-ja mam superdobre dieta- a potom na obed sme mali nehodu trosku,tak som bola cela vyplasena a na jedlo som ani nepomyslela,potom som sla s malym do mesta,z mesta do tesca na nakup a bolo sedem hodin ked som sa domov dostala.poprosim cely den cez jedla a pitia 😒 ale najhorsie je,ze mne ani nebolo treba jest a pit.vobec som nemala potrebu a az vecer som sa spamatala,ze to co som ja zas vyviedla 😢.tak som vecer fazulovicu navarila,no nejedla som ju,len som chutnala popri vareni.no a zjedla som len puding na veceru,dojedla som vlocky s ovocim po malom a dala som si tretinku paradajky ked som bobcovi robila oblozeny tanier na veceru. a potom som uz len pila.no proste riadne som dnes dala mojmu zaludku 😠 zajtra sa musim polepsit 😉

elen58
4. dec 2010

@jojina11 mne tiež,ale myslim si že posledne kila zhadzovat bude o to tažšie ako to maju ostatne baby.

elen58
4. dec 2010

Dobre ranko prajem všetkym,zatial som hore sama tak som rychlo prečitala novinky,dačo odpišem a zachvilu mi to začne každodenny kolobeh,dnes sa chystame podivat na Mikulaša,tych akcii pre detičky tu robia dost tak mame na vyber kam pojdeme,hlavne som zvedava ako budu reagovat detičky,baličky mame hotove už len fotak nezabudnut poobede vziat a može sa ist za novymi skusenostami(myslim deti kedže ideme prvy raz)

elen58
4. dec 2010

@debbie no super gratulujem rozdiel je vidiet hlavne boky tam to je znat riadne!

vejula
4. dec 2010

@ivana82 hihih tak maly bude na autička 😀 😀 😀 zlatyy, inač naš ma tiež strašne rad auta ked chcem aby zaspal stači sa prechadzať popri ceste on pozera na okoloiduce auta až pri tom zaspi, ale kebyže je nejaka prestavka že chvilku nič neprejde tak začne riadne protestovať

@adky a ty by si si čo želala druhe???? mne je to jedno len moj mm stale narieka že chce druhe dievčatko, až mi tym lezie na nervy 😠 tak čo ked bude chlapček bude chlapček a budem sa z neho tešiť rovnako ako z dievčatka. Ale my ženy to berieme asi trocha inač, chlapi su v tomto tak trocha obmedzeny. Asi len ženy spoznaju tu nekonečnu matersku lasku bez ohladu na pohlavie krasu a inteligenciu povahu dieťatka hned od prvej sekundy čo babatko uvidia. 😉
@debbie no teraz neviem či som sa dobvre vyjadrila lebo všetky ti pišu že v bokoch si najviac schudla, a ja asi myslim to iste ako ony, len ja beriem boky že su až pod urovnou zadku, ale vlastne boky su asi aj to bruško z boku, že??? No proste som mala na mysli tie faldiky čo ti na prvej foto trčia pod tym svetrom, na druhej foto už nemaš ani len naznaky nejakych faldov, uplne že super... si moja inšpiracia, lebo presne tam chcem najviac schudnuť ja, to je moja problemova partia a cele okolie brucha a všetko čo sa ho tyka 😠

adky
4. dec 2010

@vejula krasne si to napisala 😉
ANo,samozrejme-chcem druhe babo,ale az o niekolko rockov,ked Vanes bude mat 4-5 roky 🙂

adky
4. dec 2010

Jaaaaaaaj baby, seklo mi v krku,nemozem s nim hybat 😠 😒 😖 ☹ ☹ ☹

vejula
4. dec 2010

@adky aj ja by som chcela ked bude mať maly tak tri ročky, lebo byvame v jednoizbaku a to by sme sa ťažko pomestili s dalšim babom, tak riešime teraz pozemky a potom by sme chceli stavať domček.. tak uvidime kedy sa nam to podari. JA by som chcela tri detičky, moj mm že aj 5 😕 no ale nema nervy niekedy ani na to jedno 😅 ako chlapi... su straaaaašne ochotní kym ide o plodenie detičkiek a vychova je už viacmenej len na mamičke, tak to sa im potom planuje 5 deti, že??? 😀 😀 😀
A čože si robila ked ti seklo v krku?? To je velmi neprijemne 😔 a pri malom babatku o to viac 😒

vejula
4. dec 2010

@bobocka booože ty si trdlo cvičiť o tretej v noci 😅 no ale ked ti maličký spinka do jedenstej tak to vlastne aj dospiš, mne je maly hore od 6.30... ale už som ho dala hajať tak uvidime dokedy, si tam chrnia dvaja chlapi. No a ten starý cap ide dnes o tretej na stretavku zo strednej po 10tich rokov tak to bude zajtra zas cely den jak vyflusnuty, bo on po opici len chleži cely biely krče v bruchu, ale stoji mu to asi za to 😝 , takže ceky vikend zas na prt, no čo už 😖

adky
4. dec 2010

@vejula No,my byvame v 3 izbovom byte,ale s mojou mamou a 3 setrami,cize ja mala a priatel mame jednu vacsiu izbu a tot vse ☹
Musime pockat kym sa aj nam podari poriesit nejake to byvanie aby sme sa osamostatnili.

Hej,muzom sa lahko planuje aj sa im lahko robia det,ved oni ho nemusia nosit 9 mesiacov v bruchu a nemusia rodit,kojit,vstavat v noci atd....im je fajne 😀

Neviem co som robila,len som sa zobudila,isla som sa postavit a zrazu sek 🙄

katkav
4. dec 2010

@adky daj si sal, teplo Ti to uvolni 😉
baby pisete tu ako spisovatelky, to kym clovek docita 😉
dnes som sa merala a mne chudnu stehna a ja by som chcela, aby mi ubudalo z brucha 😒

yennn
4. dec 2010

Ahojte babulky, tak idem pomalicky citat (mam co docitavat za ten den). Ale najprv sa chcem zdoverit - moje prejedanie sa neostalo bez nasledkov 😠
Ale konzultovala som svoju žravku a jedalnicek so skusenejsimi, a bolo mi povedane ze sa to naozaj stalo preto, lebo papam malo?! ☹
Tak som sa rozhodla ze idem zase trosku studovat teoriu a prvykrat si pocitat kalorie. No je to riadna makacka a nezvyk - vazit si jedlo, zapisovat si to a nahadzovat do tabuliek.... ale ostala som sokovana ked som si nahodila moj nevinne vyzerajuci cestovinovy salat s kukuricou a tuniakom vo vlastnej stave ☹ Myslim ze to nie je zly napad, trosku sa potrapit s tymi KJ, v zivote som to nerobila a tak som netusila, kolko vazia moje porcie jedla a kolko to moze mat KJ... takze mam uz dnes NECHTIAC a nevedomky spapanych 5484 KJ .... co robit, ked mam pred sebou este olovrant a veceru, hm?