icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
2. feb 2011

@ivana82 dakujem za stranku 😎

pandrholka
2. feb 2011

kočky?!?!...môžem mať otázočku úplne pomimo chudnutia?!?!?...viete mi prosím poradiť ako čo najúčinejšie malého zbaviť soplíkov (nikdy sme ešte neboli takto zahlienení)!?!?....ktorá viete napíšete mi please IP?!?!?....už som vyskúšala všetko možné....vďaka

macekovam
2. feb 2011

@yennn pisem az teraz...nedostala som sa k PC.... pitny rezim dodrziavam na 100% ..rano si chystam flasu s vodou 🙂 🙂 tu vypijem asi so 14.00a potom uz co vypijem neratam....

sanym
2. feb 2011

@pandrholka nám na hlieny zaberá tento postup: Nastriekať do nošteka Mar Plus, potom odsať odsávačkou na vysávač a nos vytierame Targezitom - je to roztok zarábaný v lekárni, ale je len na predpis. A z liekov buď Sinupret, alebo Triffed - žltý keď je to bez kašľa a zelený ak je aj kašeľ.

yennn
2. feb 2011

@macekovam tomu nerozumiem, o druhej mas vypitu flasu s vodou a dalej uz neratas? Tak ako mozes vediet ze je to 100% - ved ta flasa s vodou nie je 3-litrova, ci? 🙂

macekovam
2. feb 2011

@yennn no nie je ale do polnoci je veeela casu a vzdy ked pijem tak 300 ml pohar padne...a to pijem este minimalne 3 krat..🙂

macekovam
2. feb 2011

@yennn neviem zlypostup?? ty to robis ako??+ dva krat za den tanier polievky...

groka
2. feb 2011

ahojte

ako?
ja som si zacvicila,citila by som sa lepsie,keby som nezjedla tie palacinky,ale tak nevadi,zlost ma prejde
dala som na brusko,na bocne steny bruska,na nohy,na zadok,drepy a na ramena s tym,ze aj chrbat sa mi precvicila a teraz nie ze boli ma,ale taky zvlastny,prijemny?pocit mam
cakam na maleho kym vstane,okupat,zajtra mame poradnu a potom idem ja do vane sa vymocit poriadne 😀

groka
2. feb 2011

@macekovam co preberate aku vodu?
ja si capujem do pol litraka kofoloveho vodu,vypijem do 2 hodin vodu,aj skor,potom spravim caj,potom zas vodu a bude striedam,alebo 1 pohar caju,ostatok voda,mam za den 4 pohare vypite s tym ze dnes mam 4 pohare vypite a este vecer pri 1001 noc si spravim 3 a pol dcl cajiku s citronom

yennn
2. feb 2011

@macekovam nevravim ze zly postup, len som nevedela ako to myslis, sa zdalo ze nemas prehlad, ale pritom pises ze stopercent 😉

yennn
2. feb 2011

@macekovam inac ja si stale robim ciarky jak blbeček ... ale funguje

pandrholka
2. feb 2011

@yennn aj ja si robím čiarky, že koľko pohárov som vypila tak sme potom dvaja blbečkovia 😀 😀 😀

macekovam
2. feb 2011

@yennn za kazdym dvojdecakom????

macekovam
2. feb 2011

@groka do vane sa nemoci 😀 😀 😀 😀 😀

macekovam
2. feb 2011

idem s detmi animacka pozriet🙂a potom1000 a 1.....ahojte..🙂a od zajtra robim ciarky poslusne🙂uz robim smajliky ked odcvicim..teraz nie jedneho ale uz dvoch..jeden za brucho a druhy ra ramena a teraz este ciarky pribudnu🙂tak papa

idris
2. feb 2011

ahojte babule tak ja dnes pohoda 😉 len som nejaka vnútorné nespokojná a malá bola celý deň urevaná ako keby mi ju niekto vymenil vrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠 no idem si preventívne zacvičiť a potom sa vrátim
@akika722 no ideme v piatok na zumbu ??? či ešte si chora?? a s čím začínaš v pondelok a ozaj ako PIlates ja mám taký pocit že v utorok na Obchodnej lebo keď končí zumba vtedy idú aj ženy s podložkami na cvičenie 😉

akika722
2. feb 2011

@idris moja dam ti vedieť,chodim po vyšetreniach/čo mam raz za rok onkologia a tak/tak uvidim ako na tom budem..ešte ultrazvuk alebo ct musim absolvovať...dnes som tiež bola v Ke,som hore od 5tej a nevladzeeeem..len ležim..určite sa ti ozvem 😵
pilates by som chcela skusiť,kamoška by chcela tiež chodiť tak sme vraveli že skusime 😒

yennn
2. feb 2011

@macekovam mam trojdecovy 😉

yennn
2. feb 2011

@debbie ty si moj vzor, aj ja ked raz budem velka, tak budem chodit na manikuru. Ja zial nestiham ani pedikuru ...
Ale zase, vyzera to tak ze zajtra mozem ist znovu tancovat 😉 Nekricim hop kym "nezavlnim bokmi", ale tesim sa 😀

idris
2. feb 2011

@yennn no ja mám šálku 8 decovú 😀 😀 😀 a tú otočím 5 krat za deň 😅 😅

yennn
2. feb 2011

@idris no pekne 😀

idris
2. feb 2011

@yennn no a kedysi som toľko sladeného čaju popila 😅 😅 čil len voda a nesladené čaje

groka
2. feb 2011

@macekovam fajne,to by mal nenapadlo ano nahodou 😀

xxveronikaxx
2. feb 2011

Ahojte no ja som mala iný prípad ja som všetky tie 13 kg čo som pribrala cez tehotenstvo všetko to som schudla a važim tak isto ako ešte pred tehotenstvom len troška už sa mi zlepšila postava takže aspoň troška mi to vylepšilo postavu 🙂

idris
2. feb 2011

haloo kde ste ??? keď mám konečne čas ja tak tu nik nie je 😠 😠

pandrholka
2. feb 2011

@idris to tak zvykne bývať...u mňa to býva niekedy obdobné 🙂

idris
2. feb 2011

@pandrholka jeee nie som sama či si tu len na skok ??

bobocka
2. feb 2011

ahojte kocky.tak ja som sa vcera poobede vratila z nemocnice s malym.v nedelu v noci nas prijli s "akutnou" laryngitidou.maly taky kaslal,ze az prestaval dychat.strasne to bolo. ☹ okamzite ho prijali a napichli na infuziu a podavali mu vnutrozilne lieky.ja som bola s nim a kedze stres,panika.nemocnica,ziaden spanok....no jedine co som dodrziavala bol pitny rezim a aj to len preto,ze maly nechcel nic jest,tak som ho len strasne casto dojcila a tym myslim aj kazdu polhodku.jasne,ze to neboli dlhe kojenie,len par cucnuti,no aj tak.takto nepil ani ked bol uplne malicky.no kazdopadne je bubik este riadne chory a berie silne lieky,tak chudnutie mam ako posledne co ma trapi,no aj tak som toho pojedla ako vevericka,takze urcite schudnem,no taketo chudnutie je najhorsie,to sa vzdy vrati ☹ no uvidime v pondelok 😅

michaelapillarova
2. feb 2011

@bobocka ahoj to je strasna ta laryngitida,aj my sme ju mali v maji, mala sa v noci zobudila a zacala kaslat akoby piskala a hned sme utekali na pohotovost. Dali nam cipky , ktore zabrali a neostali sme v nemocnici.

bobocka
2. feb 2011

@michaelapillarova tak to ste mali riadne stastie.ono to naozaj nie je sranda.inak zaujimave,ze prva pomoc pri zachvate kasla je otvorit okno v zime,alebo v lete otvorit mrazak a dychat studeny vzduch.to by ma ani vo sne nenapadlo.moj misko zle na tom skoncil,berie kortikoidy ☹ a okrem toho dalsie 4 lieky ☹ ale lepsi sa mu to,tak sa tesim.dufamz,e v pondelok uz bude fit 😉