Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Moja mama chudne so mnou, asi na mne vidno, ze som schudla, ked sa k nam pridala 😉
@michaelapillarova no boli sme 2 dni v nemocnici.a o tom okne viem a este pomaha vopchat hlavu do mraziaka ak je leto a vonku je teplo 🙂 to su fakt dobre rady. a my mame v byte chladno.okolo 18 stupnov.casto vetrame .takze pre neho na vyliecenie su to idealne podmienky 😉
@bobocka tak to hej , len nech sa skoro vylieci
@michaelapillarova dakujem za pozitivne priania.si zlata 🙂
@bobocka tak to je najhorsie ked je dieta chore a nemozes mu nijako pomoct, neznasam to ked kasle a nemoze spat, vtedy by som chcela aby uz bola cim skor zdrava
@michaelapillarova nie je nic horsie ako vidiet chore dieta.s miskom bol v nemocnici dalsi asi 4 rocny misko a este 8 mesacny danielko.ten danielko bol kazdeho milacik,to bol taky maly pokladik,co nechapal co sa deje.bol zlatucky.no ten starsi misko velmi dobre vedel co sa deje a stale plakal za maminkou.nebola tam s nim a za tie 2 dni ho nikto nebol pozriet.ja som bola na to nastvata,no potom mi sestry vysvetlili,ze to maju v podstate rodicia zakazane,lebo deticky su potom v noci na nevydrzanie ked ich pridu rodicia pozriet a potom zas odidu.ze je to pre nelepsie ak rodicia za nimi nechodia.podla mna je to strasne.ja si neviem predstavit,ze by bol misko v nemocnici tyzden a ja by som ho nevidela 😠 nikdy!!!! to by som nezvladla!!!!nikdy by som ho tam nenechala 😠 😠 😠
@bobocka no je to strasne, ked som bola mala tak som dost casto bola v nemocnici, tak to poznam, potom som j praxovala na detskom oddeleni, tak to poznam je to strasne pre tie deticky
Idem si ja uz lahnut, tak dobru noc a vyspite sa 🙂
ahojte, pozeram ten jedalnicek, baby, ja som asi osprostela. Ked je napisane rozok, alebo zemla 50g, viem, ze mi to bude stacit s niecim k ranajkam. Ale 50g mi je malo?! Chleba musim mat 80-100g, inak som hladna ako taky tiger :(
Mam teraz rozrobene nejake veci, teda, co si chcem precitat a porobit v ramci zdraveho stravovania, a ten jedalnicek si urcite preluskam, len co ho vytlacim, lebo si len silim oci. Len ma sokovalo, tak toto je profesionalny jedalnicek, to stravovanie mi pride troska mimo, lebo co poznam aj svoje telo a jeho reakcie na potraviny, mi pride prinajmensom cudny. Tusim hned ten prvy den, ak si dobre pamatam, cisty sacharid bol len na ranajky? Uch, zeby to telu nechybalo?! Ale ako inspiracia, co si urobit na ranajky, desiatu, je to super, dakujem 🙂
@idris prepáč bola som tu veru len na skok bo drobec je chorý ☹ tak som utekala spať, kým sa znova nezobudil
ahojteeeeeeeeee
baby co mi urobili vcerajsie palacinky?
vcera 88,8 dnes 88,1 😨 samozrejme,zajtra to uz tak nemusi byt a zajtra sa mozu odzrkadlit palacinky,co myslite?
keby som ale necvicila vcera,tak dnes mam +,ale zas na 89 hadam uz neskocim po tych palacinkach,ved zislo dost dole dodnes nie?
ja mam normalne traumu z tej 89 ze by som ju este niekedy zbadala 😀
ahojte, všetkým prajem pekný deň, ja som sa vážila každý deň , ale dnes som upratala váhu , aby som to nerobila, lebo zasa je to na tom ako v pondelok, takže nebudem sa ja jedovať a odvážim sa len raz za týždeň a hotovo 😠 idem dočítať
@groka žeby som aj ja začala palacinkový diééét 😀 ale radšej nie
no idem ja niečo robiť, a potom sa tu zastavím
@macekovam Vidis, ja mam hlivy v mrazaku, urobim si perkelt 🙂 Ale az zajtra, dnes mam este obed zo vcerajska, ak mi ho Oli nezje...
Ja som to myslela tak, ze to pecivo je take nafuknute, tak ked si ho das napol, je toho kopec. Ale ja som este celozrnne pecivo v obchode teda nevidela, tie nafarbene nahrady ja kupovat nebudem. A chlieb si peciem doma, tenky platok ma okolo 65g, jeden mi je malo, som hned hladna, davam si asi jeden a pol, 80-100g nech to robi. Ked si predstavim, ze z toho krajceka by som mala este 1/4 odlomit, aaaaaaaach. A potom tam bolo ze par orieskov a 100g ananasu, baby, ja by som potom zralaaaaaa
Inak, dnes som sa ulakomila na light parky, kaloricky ok, ale boli slane ako svina. Tu je presne vidno, ake su tie ligt veci na figu, ze vzdy sleduju len jednu vec vo svojom obsahu, bud su netucne, alebo nesladke, alebo slane jak hovado. Zajtra bude moja vaha stonat :(
Tento tyzden mam vahu na figu, snad do pondelka aspon 0,5 kg pojde, nech plnim plan, ale velmi ruzovo ten ciel 76 kg do konca marca nevidim...
Dobre ranko vam prajem všetkym,tak vonku kosa na teplomeri mame že -11 tak som zvedava či sa otepli poobede by sme išli von na prechadzku,inak ja utekam dačo porobit kedže poobede budem s detmi sama tak sa nebude dat
@nanika preve si tu skusam ratat dnesny den...ked mam tie hriby a vychadza mi na den len 5000 kj...tie hriby su dubaky...neviem kolko maju KJ tak som dala len hriby cerstve a vyhodilo mi to dost malo a to som si zadala ze 300g +100g chlieb...obed mi vysiel na 1632 kj..,ranajky 1792,desiata 250kj..,a olovrant na 763 kj...ale neraala som vecernu zeleninovu polievku...
baby ako to mame??? ranajky 25%,desiata 10%,obed 35%,olovrant 25% a vecera 10%?????? 😀 😀 😀 vychadza mi to 105....to je blbost ze???

@bobocka ano najlepsie je otvorit okno , nie je dobre mat v byte horuco, potrebuje cerstvy vzduch, moj zlatucky, tolko liekov musi brat, je to nebezpecne ochorenie. Tak len nech sa rychlo uzdravi a teraz treba davat pozor, aby sa mu nevracalo, lebo toto ochorenie sa opakuje, ale to ta asi poucili. A ako dlho ste boli v nemocnici a tiez sa zobudil na kasel?