Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@pandrholka zaprazim,podlejem a v rure..🙂aj tak sa robi🙂 😉
taaak baby zahada je vyriesna,z casti sa mi chudne horsie preto,lebo mam velmi zle vysledky vysledky,zas mi vypalil lieky na 100 az takze by mi to malo nakopnut metabolizmus,ale nemusi,takto mi to asi vyhovuje,ale bez postatia keby to bolo
a maly ?fesak veliky 7900g a 68 cm
@macekovam máš pravdu môj mm ju tak robí, bo jemu sa nedarí dobrá spraviť na sporáku...u mne je to presne opačne 🙂
Baby, ktora ste doma a mate Doma stanicu, zapnite si, je tam to tancovanie pri tyci. Pravdupovediac vypadat ako ta blondata nadhera, co sa pri nej zvrtala, tak radsej priberiem, ako som teraz pri sebe, nechapem, co je pri nej akoze eroticke 🙂
@pandrholka na osobu sa rata 50 gramov suchej ryze, ked chudnes, ked nie 60g
@nanika tá blondýna je od nás z tn...bývala stiptérka 😀
idem sa venovat malej, uz mam poobede, musim ponurat, ako sa nahadzuje rovnaky obed, ako vcera, malo by sa to dat nejako preniest... Uz to mam, jeeeej, to je lahke, ved mam tak kazdy den rovnake ranajky nahodene hned, sprostota svata
@nanika 50g suchej?!?!...šak mám pocit, že také množstvo som si už robila bo si to tuším ty písala kedysi a zdalo sa mi toho moc...alebo mi už šibe?!?!?...šak si to odvážim a uvidím
@nanika klikneš na ten včerajší obed a len hodíš na dnešný dátum...ale šak ty si šikula isto na to hneď prídeš 😉
@pandrholka malo by to platit vseobecne na ryzu, ale biela berie do seba viac vody, tak jej nakoniec po uvareni bude hmotnostne asi viac, ta natural velmi vodu netaha a mne je akurat 🙂
Baby, je moc zle, ked krmim malu celozrnnymi slizami? Ona ich taha ako kura dazdovky, nema dna, je mi luto jej nedat, aj ked nema este ani jedneho zuba, hm?
@macekovam o nic si neprisla, ja som to uz par raz videla, ale vtedy mi to normalne aj pripadalo pritazlive, ale asi dost spravi aj to, kto to robi, dufam, ze sa nikto neurazi, ale umele mihalnice, kg makeupu, zmachlena ako kraslica s umelymi vlasmi, telo nie velmi proporcionalne rozlozene a sa mi zdalo, ze ma pred 50, ale asi ma klamal zrak, baby, fuj. Som si hned spomenula na kamosku, ktora sa cerstvo rozvadza, lebo ju podvadza muz so 46 rocnou dvievcinkou. Je odo mna o rok mladsi 🙂 Muzi zrejme povazuju asi ine veci za pritazlive 🙂
@nanika ja čo som čítala tak medzi 9-12 mesiacom už môže dieťa aj biele aj celozrnné pečivo tak si myslím, že slíže jej nijako neuškodia...tej ryže sa zdá, že je ozaj tak akurát 🙂 ...dík za info o tej gramáži 😉
@nanika nemala si z nej až taký milný dojem...moc jej podľa mňa nechýba do 50-tky...ja som mala to "potešenie" vidieť jej bradavku asi tak pred tromi rokmi, keď mala takú total, že záclonovú blúzku a prso ven z podprdy....fúúúj skoro som sa pogrcala keď som to zbadala 😀
@pandrholka LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ozaj baby jedli ste už čučoriedkovy cotage ako to chutna dnes mi to priniesol priatel domov?
Ahojte, chcem sa opytat ci by som mohla jogurt Fantazia
@michaelapillarova kolko to ma KJ ?
@nanika @pandrholka - toto som nevedela, moja doktorka svojho casu tvrdila, ze celozrnne pecivo je pre male deti tazko stravitelne. Takze uz mozme? No dost rada by som sa zbavila bielych rozkov v mojej kuchyni 😀
@yennn neviem na tom najst KJ, ale tuk najmenej 5,2%hmot.

@macekovam ja neviem ci robime dobre,ale hladna som zatial az takj nebola 😉