icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katy30
13. feb 2011

Ahojte. Pridavam sa do klubu choych ☹ .Od piatku vysoke horucky. Vcera som odisla ku mame. Chudak man. sam musi prerabat byt ☹ .

nanika
13. feb 2011

@yennn si hviezda 🙂 Ja nosim stale tie velke co predtym, ja si neviem nic tak prirovnat. Inak dnes ma vaha total sklamala, bauuuuu, som si namyslala, ze uvidim cosi ako 80,999999 ale prd, skocilo to o pol kg hore oproti vcerajsku, aj jaj, takze preto sa nikdy dopredu nechvascem, lebo ma to aj tak dobehne 🙂

Dnes som bojkotovala varenie, uvarim len pyre a muz nech ide kupit nieco hotove, mne sa strasne nechce 🙂

nanika
13. feb 2011

@katy30 skore uzdravenie 🙂

katy30
13. feb 2011

@nanika dakujem. padol my net 😠
Idem docitat.

katy30
13. feb 2011

@adky ina kocka
@yennn super rozdiel.

adky
13. feb 2011

@yennn jeeeeeeeeeeeeeeej,ved to je uuuuzasne! perfektny rozdiel,ozaj,gratulujem 😀

adky
13. feb 2011

@katy30 dakujem 😎

sonya16
13. feb 2011

Mimochodom, tie fotky by ste mohli hádzať do tej témy o motivácii, aby sme sa stále mohli motivovať 😀
a nemusíme hľadať na stránkach,hm? 😵

mia258
13. feb 2011

Ahojte baby 🙂
Po včerajšom slabšom dni som dnes začala zdravými raňajkami a desiatou 😀 Na obed si robím tofu s olivovou omáčkou, trochou varených zemiakov a veeeľ zeleniny 😵

@yennn závidím, aj ja chcem mať raz taký rozdiel! 😉

monika.c
13. feb 2011

ahojte dievcata 🙂 tak aj ja sa hlasim ku vam chorym ,od stvrtku mi je nejako divne,v piatok som ani cvicit nebola,na mojej milovanej zumbe,co som chodit nevladala,vcera ako tak a dnes podobne ako v piatok,ba este horsie ☹ nevladzem ani chodit,tak tu len lezkam a citam vas 😉
@adky v tom tricku vyzeras fakt super,ani ja nechapem,kde mas tie kila schovane 😅

monika.c
13. feb 2011

@yennn super rozdiel v tych rifliach,aj ja by som uz chcela nieco vidiet na mne,ale zatial teda len malinko z brucha som zaznamenala,ale pozitivum je ze sa uz zmestim do rifli c.12,takze do leta by som mohla nosit aj moje stare veci co mam v skrini vel.10 🤐 len dufam,ze vydrzim a ze tie hnusne kila pojdu dole 😝

yennn
13. feb 2011

@nanika @katy30 @adky @mia258 @monika.c babulky dakujem, ale to som sa len nechala inspirovat Adkinou fotkou, kde porovnava svoje rifle, to bola ina bomba 🙂

yennn
13. feb 2011

@monika.c vidis, uz vidis rozdiel v bruchu, to je super, a tiez sa zmestis do mensich rifli, takze treba vydrzat, verim ze tie vysledky ta uz nepustia ist nazad alebo zastavit sa, a ak aj pride nejaka kriza, tak ju musis trpezlivo preckat (ako vychricu) a ist dalej 😉

yennn
13. feb 2011

@sonya16 mozno si prisla trosku neskor, ale vies o tom, ze su na www.flickr.com nase albumy s fotkami? Ak nie, poslem ti info, lebo som nenasla tam tvoj

elen58
13. feb 2011

@jojina11 Jojka drž sa a chytro sa uzdrav 🙂

yennn
13. feb 2011

@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vikykis @zuzub @ined @ada001 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka @son1cka @zana0077 @sonya16 @martinkah @tinockaaa @darsy @katy30

Ahojte babulky,
1.) Vsetkym ktore ste (sme) chore, prajem skore uzdravenie. Vsetkym, ktore maju chore deticky, prajem vela trpezlivosti. Nech toto obdobie prekoname co najskor a s co najmensimi obeťami (rozumej: prírastkami na váhe) 🙂

2.) babulky ktore ste prisli neskor, a neboli ste tu ked sme si na flickr davali nase fotky, albumy a pod, poslite mi IP, poslem vam obratom info, nech si aj vy mozte spravit svoj album na nasej stranke 🙂

3.) Nezabudnite zajtra poslat IP s vasou vahou 😝 (pozn: nedajte sa zase pomylit - kazdy posiela tam "kam patri", nic sa nemeni 😀 )

elen58
13. feb 2011

@yennn super krasny rozdiel,tu vidno ako si už krasne schudla no proste si skvela a splou s Adkou ste moja velka motivacia 😀 😀 😀

elen58
13. feb 2011

Inak nezda sa vam baby,že je vas akosi vela chorych no už by stačilo heš všetky choroby 😒 My sa naštastie držime ale už snad mame vybrano kedže sme pred Vianocami boli nemocny hned 2x po sebe,všetkym prajem skore uzdravenie 🙂

marthuska
13. feb 2011

baby, davam otazku do plena: kolkym z vas ukazuje v nedelu rano vaha viac? ovela viac ako standard? hlavne, zistime, preco to tak je. pekne sa drzim a toto ma v nedelu rano vzdy rozhadze 😖

darsy
13. feb 2011

Ahojte,ja som este stale riadne chora,bud mi nechuti vobec jest alebo zjem co vidim,uplne som si to tento tyzden pokozila,mozem zacinat odznova,som zvedava kolko som pribrala 😖 Uz nech mi je lepsie,aj krpci idu do skolky,budem doma len s najmladsim,tak to bude lepsie,lebo starsi dvaja sa len biju a ja som z nich na nervy tak si sem tam aj nieco ,,zakazane,,dam 🤐 Ale budem sa mooooc snazit,ved mi to tak pekne za tyzden islo.

darsy
13. feb 2011

tak som si precitala dozadu co som necitala a fotky kuk,baby ake ste krasne a chuducke a tie rifle super napad.

nanika
13. feb 2011

@marthuska ja neviem moja, ja som dnes skocila na vahu a skoro ma porazilo, u mna je zvykom mat od piatku len ubytky do nedele, v pondelok vzdy este o trolinku lepsi ubytok, ako v nedelu. Tento tyzden je na porazenie, ale dost som aj polavila, priznavam sa, nemala som moje late a to ma drzalo v medziach len chutok, tento tyzden som mala 2x domace kolace a dokonca poobede sacharidy, co u mna nie je teda zvykom :( Dnes sa drzim, aj ked bola koza na obed na pecenom kurati, hanba mi. Ale uz som sa skonsolidovala. A zajtra si muz rozkazal krtkovu tortu, mna porazi, fakt ma porazi, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja budem zasa zrat :(

nanika
13. feb 2011

@darsy Ja o tom tiez snivam, ze mi maleho vezmu uz v septembri do skolky, takze tebe aj tak troska v dobrom zavidim, ze ti tam uz obaja chodia 🙂 Ist niekam len s Emou mi pride ako krasny sen 🙂

nanika
13. feb 2011

Inak, som dobre blba, ja som si to nove forum nevsimla, ze motivacia 🙂 Super napad 🙂

vejula
13. feb 2011

Ahojte baby, tak idem na seba nažalovať dnes.... strašnu žravku som mala ale prišernu, padli hrozienka v čokolade balik datli plus polka bonboniery.... Ale fakt som si nemohla pomocť proste to nešlo.. ja neviem čo mam niekedy taku slabu vôlu, dnes som to hrozne potrebovala, fakt neviem čo si tym kompenzujem... som celkovo v poseldnej dobe dosť vyčerpana, tak že by som takto naberala energiu? neviem... ale ospravedlnujem sa vam, a neviem čo sa mam zajtra vobec važiť 😖
Dufam že vam sa darilo viac ako mne

vejula
13. feb 2011

jo ešte som zabudla kešu oriešky

vejula
13. feb 2011

mate aj vy niekedy take stavy či som tu už sama???? 😅

tinockaaa
13. feb 2011

@vejula nie si sama, ja som mala taký deň v piatok a dnes tiež nie som od toho ďaleko 😅 Jediné čo ma dnes drží je zajtrajšie váženie

vejula
13. feb 2011

@tinockaaa joj no normalne si ma trošku ukludnila, že si nepripadam natolko nenormalna... lebo to ti je taka chuť na to sladke že proste inak ani nemožem 😖 Ale super gratulujem že si to dnes vydržala, ja som sice zlyhala, ale dalši tyžden to musim dobehnuť, ved už som bola v ciely a teraz si to nesmiem pokaziť no nie??? ešteže som s vami ostala, lebo mam aspon ostych pred vami ked takto zlyham, keby ste ma už vylučili, tak mi to je asi viac jedno 😝

tinockaaa
13. feb 2011

@vejula akurát baby tu rozoberali kedysi pred pár dňami že či tá chuť na sladké nie je z toho, že mám v strave málo sacharidov, ale ja si každý deň robím kalendár čo zjem a sacharidov mám dosť. ale také stavy že vyjedám deťom lentilky poznám dôverne. pre istotu nekupujem sladké, aby ma nelákalo 🙂