Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Baby teraz som natrafila na príspevok čo písala @luna22 tuším, a citujem !!!!!!po bielom víne sa chudne ,či nie?!!!
Takže vysvetlenie po bielom víne sa nechudne ale priberá teda deci vína priaznivo prospieva organizmu ale viac ani ň, ale ona isto myslela fakt ,že suché, ale naozaj suché biele víno odvodňuje a davaju si liter aj kulturisti pred súťažou večer plus horúci kúpeľ ktorý dokáže telo zbaviť aj 2kg vody ale tak to maju vôlu lebo po ňom nasleduje žravka ako sviňa a okrem toho liter vína akože dovi dopo... tak len pre info luna22.... 😀
Ahojte baby. Tak ja sa nemám čím chváliť, ráno +0.5kg 😢 😢 😢
A bola som z toho celé doobedie smutná, ale potom som varila krémové syrové rizoto, odniesla ochutnať kúsok priateľovi do práce (vrámci prechádzky s malou) a pochválil, vraj sa zo mňa stáva šéfkuchárka 😀
Aj slniečko ma nakoplo, dúfam že tento týždeň to všetko zhodím 😉
No tak idem baby ak sa mi podarí večer som tu 😉 ideme von je pekne 😀 papa
ahoj..ospravedlnujem sa,ale nesiel nam net, tak hlasim az teraz..rano to bolo 72 kg takze -0,5 kg..a este sa pochvalim..zacala som chodit do posilovne a normalne ma to chytilo...normalne mam o seba strach 😀 ..tak gratulujem vsetkym...aj snaha sa ceníííí 😉 ..prajem krasny jarny den
caute mamulky... mne zostalo 10kg a chcela by som schudnut ale pri malom to asi tak lahko nepojde... 🙂
@1naty12 ja chcem tiez 10 dole dat.teraz si svoj ciel dosiahnem a 64 istotne na konci marca bude,no a som si povedala,ze do konca juna bude 59 a do septembra musim dat na 55-56.vtedy sa chcem snazit o dalsie babo a chcem zacat na co najnizsej vychodzej vahe.idelane by bolo keby som zacala tehu na 54kg.to druhe tehu si uz dam riadne velky pozor na jedlo a nebudem tak mlsat ako pri tehu s miskom 😀 keby som vedela,ze to takto tazko pojde dole,tak si 2x rozmyslim,ci mi tie cokoladky za to stoja 😖
@luna22 nehnevaj sa na debbie, ale ty si to ozaj napísala v súkromke 🙂 ...
@pandrholka aha, tak mne strašne šibe, idem to kunut. Lebo ja, len viem, že mi raz muž vravel, že sa z toho chudne, ale normálny rozum mi vraví, že je to blbosť
@yennn ty tu máš na starosti tabulku? tak ak možem, pridám ti robotu 😉 ale až zajtra ráno sa pomerám, oki?
dnes krásny den, užili sme si vonku, v papkaní som zatial 100%, takže velká radost, snád večer nič nepokazím.
Oblečenie aj mna motivuje,fakt krásne vecičky dnes majú. len všetko akési maličké 😀 😀 😀

ozaj babulky, aby som nezabudla, dnes budem poobede rozlietana, takze tabulku pridem dokoncit az vecer, ked dam maleho spat, takze pred 21.00 to nebude 😒 ok?