icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
28. mar 2011

@debbie take v modrych plavkach...

macekovam
28. mar 2011

@debbie ja cvicim podla moznosti denne...no...opakujem podla moznosti 😀 😀 😀 a cvicim doma...fitko nie je pre mna...jednak by mi zabralo dost casu kym by som tam dosla..potom cvicit,sprch zasa cesta domov....uf to nie...minula by som dost vela asi aj peniazkov nan....ale zasa moznosti mam dost uz aj tu...teraz ficim na tej zore 100 krat spomynanej o inom netocim ...ze??,potom tiez tae bo doma cvicim to mam rada....behat budem....,korcule mam v skrini 😀 😀 mala som bezecky pas a orbitrek...toho som sa uz nabazila🙂 v lete bazen taky normalny...,a v pivnici malu saunu....

debbie
28. mar 2011

@macekovam no to bejvavalo :( tu v modrých plavkach som dala motiváciu ako som vyterala a posrala to ☹ no hlavne je čo vyhovuje tebe 😀 ,ok končím ideme von 😉

macekovam
28. mar 2011

@debbie o.k....ahoj..

debbie
28. mar 2011

papa večer

debbie
28. mar 2011
elen58
28. mar 2011

@katy30 jej dakujem ale nejdu musela som ich trošku nakopnut ,ale už viem ako na ne a dokonca už si doprajem aj občas daku dobrotku a je to v pohode tak sa tešim 😀 😀 😀

adky
28. mar 2011

@yennn och odpust,stazila som ti pracu,nechtiac ☹ Zabudla som ti poslat IP s vahou 😕

yennn
28. mar 2011

@adky nic sa nestalo, nasla som 😉 aj som ti chcela posielat sms lebo by mi bolo divne ze sa neozyvas, ale vsetko je ako ma byt 😉

mia258
28. mar 2011

Baby, neviete poradiť nejakú ľahkú večeru, ktorá neobsahuje sacharidy? 😀

elen58
28. mar 2011

@macekovam je aka kočka 😀

adky
28. mar 2011

@lilithka26
@debbie dakujem krasne 😀

adky
28. mar 2011

@yennn rano som bola na baby aerobicu s malou,potom sme boli s @tutulka12 na 4 hodinovej prechadzke a dosla som az o pol siestej,tak som bola trosku mimo a zabudla som ti poslat IP,ale som rada ze si nasla spravu 🙂

adky
28. mar 2011

@lilithka26 VITAAAAAAAAAAJ SPAAAT !!! Jasne ze sa mozes pridat,ale tentoraz nas uz neopustis,ze? 😝 😀

monika.c
28. mar 2011

ahojte dievcata 🙂 tak aj ja sa vam musim pochvalit,moj tajny ciel stanoveny do marca som aj prekrocila,mam 74 kg a rozmyslam,ze idem do toho s vami aj s mierami ak mozem.komu mam poslat vsetky miery?katke alebo yennn?
dakujem za tuto stranku,baby,to ani nie je mozne,akou ste motivaciou pre ostatne 😉 ja som od januara,ako som vas zacala citat schudla 8 kil,nie je to prevratne,ale mne to staci 😉 z prs,z pasu aj z bokov dole po 5 cm.dufam,ze to takto pojde dole aj nadalej a ja ze budem v lete kocka 😀

monika.c
28. mar 2011

vsetkym dievcatam gratulujem k splnenym cielom a tie,co ich nesplnili,nevadi,v tomto stvrtroku sa to urcite podari 😉

jania023
28. mar 2011

ahoj mozem sa pridat?ja nejak nie a nie schudnut,po porode mi ostalo iba niekolko kyl ale za posledny rok som pribrala a ani neviem ako..moja vyska je 163cm a vaha 54 tak ma to dost stve lebo ja som zvyknuta na 47-50kg..nemate nejaky dobry trin ako zhodit?ja uz pomaly nic nejem 2tyz.lebo mam nejak tazke obdobie alée neschudla som vobec..ta posledny vykend som zjedla iba 1 jogurt lebo nepocitujem hlad..tak co s tym??

debbie
28. mar 2011

@jania023 ješ malo ☹

debbie
28. mar 2011

@jania023 u mna je vikend tri dni pia.sob.ned. alebo dva ak tak a za ten čas si daš len jogurt jeden???? niesi chorá?

jania023
28. mar 2011

@debbie nie iba som trochu v strese ale ja jem strasne malo takze mne to nejako staci len vaha dole nejde

strasska
28. mar 2011

ahojte, vsetkym babam gratulujem, ste super, kazda jedna, ktora ste sa do toho pustili 😎
chcem sa ospravedlnit, ze som zmeskala dnesny start, nejako som to nepostrehla v texte, ze nezacinam az 1.4 😔 😔 😔
a bola som u svokrovcov, bez vahy aj centimetra.
Tak mozem ist do toho este s Vami, prosim, prosim 😀 😀 😀

@monika.c uplne s tebou suhlasim, baby su super, ja mam vdaka nim od januara - 14kg 😉

mima88
28. mar 2011

@nanika dakujeeem,ale tvoje su krajsie 😉 ...ale tusim, ze ma chyta kriza..neviem sa dostat do svojich starych dobrych kolaji ☹ ..ja som vedela, ze to tak dopadne, ked budem pri rodicoch..ach

katkav
28. mar 2011

@debbie dakujem, dufam, ze do leta mi budes k 8 😉 hihi

katkav
28. mar 2011

@strasska wow, 14 kil, to je super, gratulujem 😉 no tak to je za tento stvrtrok 2. najvacsi ubytok z nas vsetkych, si sikulka. Jasne, ze sa mozes pridat, posli mi do IP miery, vahu, vysku, ciel. 😉
@monika.c mozes nahlasit mne, posli mi IP.

hella23
28. mar 2011

@katkav ahoj, mohla by som ti prosim 😅 poslat svoje miery aj zajtra, lebo dnes som mala trosku hekticky den...a mala je ako 100 certvo ☹
@katkav
@adky
@nanika @pandrholka @sanym @elen58 no stihla som len tak v rychlosti precitat prispevky za dnesny den, ale tie vase vykonu baby, no nemam slov...tolko kil dat dolu...tak ste mojim prikladom 😉

bobocka
28. mar 2011

kocky tak som prave docvicila s emmou a celkom som aj unavena,citim,ze som cvicila 🙂 budem cvicit denne (aj ked 10 min cvicenie to nie je-dobru hodku a pol som pri tom stravila) ale citim sa dobre a mam pocit,ze som ozaj cvicila.niektore cviky som dokonca este nezvladla tak ako oni chcu-teda s tolkymi opakovaniami.ale len tie na brucho (a to uz brucho dlhsie cvicim a som si myslela,ze uz daco vydrzi 😀 ) idem veceru vypustit ,posledne jedlo bude musiet byt do siestej zedene,tak som zvedava co to spravi.fakt som zvedava co vypustenie vecere a kazdodenne vecerne cvicenie podla emmy spravi pri buducotyzdnovom vazeni 🙂

bobocka
28. mar 2011

@jania023 si robis prdel,ze panikaris pri 54kg!!!ved to je pre mna ten najuzasnejsi sen,dokonala vaha!!! a to meriam tak ako ty!!!bud rada preboha a poriadne sa najedz.teda nie obzersky,ale postupne,mensie porcie viac krat denne.ak chces este aj z tejto fantastickej vahy chudnut,tak musis svoje telo nastartovat na chudnutie a nie nejest.vsak tak sa ti len scvrkne zaludok a telo si zvykne.ze prisun stravy takmer ziaden nie je.musis sa ztravovat normalne a zdravo.pitny rezim je dolezity a pohyb.ono to nejde len tak,ze nebudes jest a narazovo schudnes.potom pride jojo efekt a si tam kde si bola.diety typu 3kg za tyzden sice funguju,ale len na ten jeden tyzden a po case je to zas naspat aj s bonusovym kileckom 😀 treba chudnut racionalne.ja chudnem pomalinky,fakt slimacim tempom,ale ide to dole 😉 treba aj trocha trpezlivosti a aj psychika je dolezita.ked sa nastavis na to,ze chces mat taku a hentaku vahu a spravis si plan ako sa k tej vahe dopracovat,das si realny ciel chudnutia,tak to pojde 🙂aj ked osobne si myslim,ze pri tvojej vyske ti netreba dat ani deko dole.ja chcem byt teboooou!!!!!! 🙂 ale nie ,vazne.kazda sa citime skvelo s inou vahou.ak si zvyknuta na este chudsiu postavu,tak je jasne,ze by si rada dala dole.ale v prvom rade si musis spravit plan.dokedy chces kolko schudnut.ale realne.nie ze si povies,ze 5kg za 2 tyzdne.to sa sice da ,ale skor kockam co maju vyssiu vahu.s takouto musou vahou musis byt aj trosku trpezliva.podla mna je u teba uplne realne 5-6kg za 2 mesiace.musis zmenit stravovacie navyky.pit vela (vodu ,nie sirupy a sladke dzusy,zabudni na kolu ci kofolu) treba sa hybat,cvicit ci uz doma,ci vo fitku,na zumbe hocikde.treba jest pravidelne a mensie porcie.nesmies nechat svoje telo hladne.lebo potom si nalozis viac ako ti je treba.ovocie najlepsie len doobeda jest,na veceru zeleninove salaty.nesmazit jedlo,zabudnut na fastfoody.sprav si jedalnicek na dane dni dopredu aby ta nezaskocil moment,ze nevies co budes jest a nic nemas po ruke prichystane a tak zjes hocico co nezje teba 😀 .ak chces naozaj schudnut ,tak sa to da,len treba plan a trpezlivost.ja som pred vianocami zacala stagnovat ba dokonca priberat a uplne som rezignovala,sviatky som si poriadne uzila a kilecka sli hore.po novom roku som sa zatala a zatial to ide.pomaly,no ide. 🙂 btw dceke si dala super meno 😉

nanika
29. mar 2011

@monika.c si uzasna, krasne ti to ide, si dalsia tajna, ktora uz nebude tajna 🙂
@strasska ze 14kg, oci mi vypadli 🙂 Skvele dievca 🙂

katkav
29. mar 2011

@hella23 jasne, posli 😉

nanika
29. mar 2011

@jania023 prepac, myslim, ze tu ti nikto nepomoze. Ja viem, ze bobocka sa ti snazila pomoct, ale myslim, ze tu je kazda rada zbytocna. Nie je normalne jest tak malo a este byt presvedceny o tom, ze je to v poriadku a cudovat sa, preco nechudnes?! Treba bud vyhladat odbornu pomoc, alebo ist na forum, kde su na tom ludia podobne ako ty. Ked sa naucis znova jest, budeme radi, ak sa zasa prides ukazat 🙂

toto by pre teba mohlo byt zaujimave: http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewforum.php...