Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky no musim sa pridat k babam a akoze waw.taka kocka je z teba,ze az!!!fantasticky vyzeras!!!! take chudunke nozicky ja ani zdaleka nemam a to mam menej kil ako ty.uuuzasne vyzeras.sa tesim na tvoje svadobne foto 😉 tvoj drahy musi byt stastim bez seba,ze si sa takto rozhodla chudnut a aj ti to vydrzalo a aj sa ti to podarilo!nadhera!!!! ty si nasa ziva inspiracia 😉
Ahojte kočky. Hlásim -0,3 🙂 . No konečne ide váha dole. V piatok to bolo omnoho viac. Do piatka som poctivo vážila a pekne nahadzujem do stobu. V sobotu sme boli cez vikend Zoo v Lešnej oslavovali sme z manž. 6 výročie svadby. Bolo super až na to že cestou sa maly cely dovracal a na koniec bolo aj mne zle. Takže som si to v sobotu pokazila ☹ . Nevadí idem dalej. Idem Vás pomali do čítat. Nehnevajte sa na mna,že moc sem nechodím, ale nestíham.
Kočky 100 rokov som tu nebola, vidim ze mi uslo kopec veci.... 😒 ktora mi v skratke vysvetlite, co je to ten stob a preco by som sa tam mala prihlasit - ake to ma vyhody, v com je to lepsie nez to ratanie na chudnutie-ako.sk alebo flora.cz , hm? 😕
ahojte. pripajam sa..
aj ja si prosim do IP podla coho chudnete.. dakujem. dlllhe roky dom nevazila viac ako 60 kg. mam 167cm. potom som pribrala od liekov - duphaston. na 63,5 kedy som otehotnela a rodit som sla ako 80 kg. v porodke som nechala 9kg. cize som mala 72. teraz mam 69kg. no chcem dat dole tych 9kg.
@adky.... uzasne na tej fotke vyzeras (napravo)... a blahozelam k vytuzenej sedmicke... 😉
Ja som do seba teraz natlacila olomoucke syrecky...cele balenie 100g... a az potom som si vsimla, ze obsahuju az 29g bielkovin na 100g... 😲 .... som ich zhanala 3 tyzdne po Presove...
A odporucam zeleninovy salat s krabimi tycinkami (100g - 410kJ - B14 T1 S7).... dala som tam uhorky, jarnu cibulku, paradajky, papriku, redkvicky, olivovy olej.... velka mnamka...
@adky wow uzasna fotka a velky obdiv, ako si to super zmakla. Ja ked vidim tie vase fotky, tak mne to pride, ze ani chudnut nemusite uz s @nanikou 😉 na tych fotkach vyzerate uzasne. Baby mne z vas sanka pada 🙂 Adi a ty sa este aj vydavas? Bude z teba prekrasna nevesta. Oproti tej fotke, z leta 2010 je na tej druhej akoby uplne iny clovek, ked by som tu s vami nebola, tak ani neuverim 😀 😵
Ccela som sem hodit foto ale naviem ako 😠 .
@yennn stobklub.cz, hadzem ti to info, keby sa nasla este dusa, ktora o tom nevie. Regnes sa a das si tam info o sebe, ako si chudla a tak, to tusim pises pri registracii. Vsetko ostane si musis uz pozriet sama, treba sa v tom ponurat, pouzivame kolonku sebeokoucink a tam v jidlokoucinku si naratavas stravu, ale vo vazeni a merani si treba upravit v pravej casti tabulky KJ, lebo stob dava cca len 5000 kj 🙂 Stob ta pekne odkontroluje, ci si denne dala taky pomer zivin, ako ma byt, ci si pila aspon 2l tekutin, ci si cvicila, ci si zjedla cca pol kg zeleniny a tak, vlez si tam, ty si sikovna, rychlo to pochopis. Jednoducho @katkav nasla stranku a potom sme zistili, ze ten, co stal, aj ked dodrzal, co mal, ak zacal cez stob kontrolovat ten pomer BTS, tak sa zazrakom vaha pohla. Mne to pride ako zatial naj tabulkovy program, co sa naratavania tyka, vratane toho, ze je vsetko na jednom mieste, mozes si pridat aj vlastne jedla, ci potraviny, je to velmi sikovne 🙂
ahojte, tak moje začiatko týždňové odhodlanie a pevná vôľa odišli s príchodom ms 😠 😠 takže som rada že som si vôbec udržala minulýždňovú váhu a nepribrala ešte. tak ako som sa tešila na teplo že sa bude ľahšie chudnúť tak pribudli aj grilovačky a tie ja stále nezvladam bez toho aby som niečo nezbodla čo by som nemusela a taktiež kávičky vonku a ku nej zmrzka 😒 idem kuknuť ako sa darilo vám a už vopred gratulujem všetkým silným ktoré tomuto všetkému odolávajú a maju pekné mínusko😉
@adky gratulujem aká velká zmena.super .. 🙂
@yennn ahoj....vidim ze nanik ti uz odpisala....ja len to chcem napisat ze je to super stranka a vobec to podla mna nie je take ze ratam rovna sa nabeh na anorexiu 😀 😀 😀 😀 😀 najskor sa mi to zdalo ako hlupost a tak som to nerobila a cudovala som sa babam ze to robia...ja som si v minulosti ratala do zosita a mala som toho plne zuby 😠 😠 😠 😠 ale toto je rychle ,jasne,prehladne kontrolovanie...mam pocit ako keby som bola pod lekarskym dohladom 😅 😅 😅 a najvacsia odmena su zelene samafory na konci dna...ja to robim tak ze do obeda jem ako predtym ked som nevazila ale tak normalne jedla...potom si to nahodim...a len dorovnam v olovrante a veceri co chyba... 😉
Dakujem baby 😉

@adky adi tie fotky sú úžasné. A touto so slnečnicami si sa nám ani pôvodne nepochválila, kde si ju schovávala? 😀
Ináč nie je zlý nápad si to takto vycapiť niekde. Pouvažujem aj ja.