icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

janca13
13. máj 2011

@yennn údené mám rada,ale to mám ešte zabalené v chladničke to si dám za odmenu v pondelok ráno 😀 😀 😎 a urobím si ho na spôsob ala
@yennn 😀 😀

elina313
13. máj 2011

@janca13 ja si dám na panvicu teflonovú kvapôčku oleja- aj tuky je treba 😉 a ten obdĺžnik nakrájam na plátky aby sa mohol čo najviac poopekať 🙂 a potom si ho pekne servírujem na šalátik, alebo hociako, proste s ním sa dá narábať ako s mäsom, keď podusíš,môžeš k ryži... a tak... ale vieš čo si k nemu ešte urobím, nakrájam si krajíček chlebíka na také trojuholníky, ten si tiež opečiem... pekne si na šalát poukladám to tofu a ešte obložím tým opečeným chlebíkom a všetci slintajú 🙂 ale to si robievam niekedy na rýchly obed na večeru by som chlebík vynechala 🙂

macekovam
13. máj 2011

@yennn 🙂 asi radsej ak ti to podmienky dovolia tak bez maleho....tak hodinku az dve po jedle a na zaciatok aj jedna cast staci...ci????ale ktora je najlahsia to neviem....ja mrem pri kazdej... 🙂

yennn
13. máj 2011

@macekovam no to si ma nepotesila, ze mreš pri každej... ja som známy lenivec. No bez maleho som len (teraz) cez obed - ale to som aj ja napapana, takze nehrozi, a zase kvoli maleho spanku si nechcem posuvat rezim svoj stravovaci aby som mohla cvicit. A potom som bez neho az vecer o siedmej, a to uz je cas vecere zase .... hm... vidis? Som vravela ze mam platne vyhovorky 😀 😀

yennn
13. máj 2011

ešte mám taký návrh pre adminov... okrem "páči sa mi to" , by tu mohlo byť aj "nepáči sa mi to" čo vy na to? Mnohé veci by sa tým vyriešili, nie? 😀 😀 😀

macekovam
13. máj 2011

@yennn akoze vazne mrem... 😖 ale zasa nemam pocit ze by som nemala kondicku...je to cvicenie ktore ked cvicis tak stale mas co zdokonalovat... 😉 aspon ja som na to prisla...ono spravne je podla mna pri cviceni prekonat samu seba a zvysit tak svoj vykon...to je...zdokonalit dychania...zacat si ho pomaly vsimat... 😉 ,vylepsit polohu,nohy spustat coraz nizsie k zemi...kazde cvicenie si mozme svojpomocne zjednodusit ale aj stazit...ja tvrdim ze pri spravnom cviceni musim citit UZ PIATY BRUCHAC 😀 😀 😀 a preto nie je dolezite urobit ich 250 ale radsej 25 a poriadne🙂

yennn
13. máj 2011

@macekovam už piaty brucháč? No moja, rátam že už tam máš tehličky? Na tom bruchu 😀

yennn
13. máj 2011

baby viem že táto otázka sem nepatrí, tak nieže ma dáte zablokovať. 😝
Chystám na víkend oslavu a rada by som upiekla svoju prvú tortu v živote. Nemáte niekto dobrý recept na tortu pre začiatočníkov, čo by ste mi poslali IP ? Budem vďačná.

@marthuska @debbie vy ste take cukrarky 😉 Este niekto?

macekovam
13. máj 2011

@yennn nemam lebo bruchace necvicim...ale aj take bolo 😅 😖 ale daaaaaaaaaaaaaaaavno pradaaaaaaaaaaaavno..
teraz mam kooooopec roboty s tymto mojim ,,osim,,pasom.......... 😀 😀 😀 😀 😀 ide to riadne tazko a riadne pomaly dolu.....drina strasna.....ale verim ze to nie je zbytocne a budem spokojna....budem vediet co ma to stalo 😎

marthuska
13. máj 2011

ahojte bambulky🙂) schudla som 3,5 percenta tuku za 6 tyzdnov, to je akoze malo alebo vela? (aby som bola presna, nieze by som sla aj vahou tak dole, len sa mi zrejme tolko tuku premenilo na svaly, hura)

yennn
13. máj 2011

@marthuska neviem ci je to malo alebo vela za 6 tyzdnov, ale brala by som 😎 😀

macekovam
13. máj 2011

@marthuska ani ja neviem.....ale viem o jednej co urcite vie 😉 😉 😉 😉 😉
kedze nechcem zaostavat idem si aj ja brusnu slaninu poriadne precvicit 😀 😀 😀 😅

katkav
13. máj 2011

@yennn ja som predvcerom robila svokrovi cokoladovu, neviem aku chces piect, ta moja bola cokoladova, v nej boli aj orechy, hrozienka, potom bol korpus natrety ceresnovym lekvarom, cokoladovou plnkou, poliate cokoladou, ruzicky som si robila tiez z marcipanu sama.

katkav
13. máj 2011

@yennn ivana82 pecie krasne torticky, spytaj sa jej 😉 aj na fb ma album.

nanika
13. máj 2011

Som netusila, ze ked sa odmlcim, tak tu po mne nastane taka zhanka 🙂 Co ma tato hadka naucila? Ze na fore sa branit napadnutiu ma aj tak nulovy efekt. Ze hon na carodejnice jestvuje aj v dnesnych internetovych dobach. Ze sa vzdy najde niekto, kto vas ci uz cez forum, alebo IP podrzi. Ze aj ked tu par ludom zjavne prekazam, asi bolo viac ludkov, ktorym som pomohla, snad. Ale v zasade je zrejme na skodu veci, ze reagujem na kazdy prispevok a nebodaj ho kritizujem, takze som sa rozhodla odpovedat cisto na prispevky, kde budem oslovena, aby som sa nevnucovala, cest vynimkam, Matka, Zuzka, Katka a par dalsich, vam hodim koment, aj keby ste nechceli 🙂

@yennn som rada, ze si uz spat a mozem ti prenechat zasa miesto, ktore som v case tvojej nepritomnosti zastavala 🙂
@katkav Kati, je nadherna a tym, ze je ozdobena tym bielym marcipanom, ju urobilo taku uslachtilu a velmi krasnu 🙂
@marthuska nikdy sa nepytaj, ci je to malo, opytaj sa, ci by ti vadilo o tie % mat toho tuku viac 🙂 Asi hej, ze 🙂 Takze je to urcite krasny vysledok 🙂
@macekovam uz sa snazim cvicit brusaky kazdy den, samozrejme snimam klobuk nad tvojou nezlomnostou a odhodlanim, mne stacilo tu Zoru zbadat a skusit cvicit a velmi skoro ma to preslo, ja som si vlastne este nic take idealne na domov na cvicenie nenasla.

nanika
13. máj 2011

@janca13 mojka, z teba mam obrovsku radost, ze si sa tak do toho zazrala, mozes potom pre nas ostatne lenivky zhodnotit, ci citis rozdiel byt semaforova, alebo ist bez ratania, co to urobilo na vahe, na pocitu plnosti zaludka a planovani jedalnicka. To, ze nepisem na forum, neznamena, ze neodpovedam na IP a necitam vase prispevky. Proste som mala pocit, ze si asi potrebujete odo mna oddychnut.
@bobocka zmienka tu bola, ale uz sa ku vcerajsku nechcem vracat. Priznavam, ze som rano bola rozhodnuta pre moje stiahnutie sa z fora, ale nalomili ma Matka a sevzuz, uz som chcela byt len na IP, na fore sa neangazovat.
@jojina11 ahoj Jojka, ako sa mas? Slniecko si vychutnavas, redkev na zahrade obhryzas? 🙂

janca13
13. máj 2011

@nanika dakujem moja môj ☹ den sa zmenil na 😎 😎 😎

janca13
13. máj 2011

@katkav ty provokatérka 😉 😝 ale je krásna

macekovam
13. máj 2011

@yennn ja som raz takuto mamine...prvy krat...najskor som si dopredu asi tyzden robila ozdoby a potom som piekla...mramorovy korpus,lekvar orieskova plnka a broskyne v tom boli...obliata cokoladou a marcipan zo sunaru🙂ale nestal za vela 😅

nanika
13. máj 2011

Este by som chcela poprosit tie babenky, ktore ma vazne nemusia, aby mi pisli IP a ja na ne prestanem uplne reagovat, aby som niekomu neliezla na nervy, poznacim si vas do kalendara 🙂

bobocka
13. máj 2011

@nanika a co si sisi? netaraj!!!boooze koli takej hluposti.ved to nic nebolo.by si mala vidiet ako sa sekaju kocky na inych forach 😀 😀 😀 toto bol slaby odvar 😀 😀 😀 je normalne,ze ste sa sekli,nesuhlasite jedna s druhou,tak ste si povedali co si myslite. a teraz co? co take strasne sa stalo?nic!!! 😉 to bolo vcera a dnes uz ideme dalej 😉 takych hadok na koniku este bude 😀 😀 😀 neries kocka 😉

macekovam
13. máj 2011

@nanika som rada ze situ🙂

nanika
13. máj 2011

@bobocka No ja som este stale nepochopila to moje ociernovanie, ja musim byt strasna osoba 😕 😅

macekovam
13. máj 2011

@nanika si uprimna ......mas dar povedat to tak ako to citis...ja si to na tebe cenim 😉 ved vies ze som velakrat chcela uprimne aj ,,vyhresit,, 😉

bobocka
13. máj 2011

@macekovam @katkav to ako zvladate piect cokoladkovu torticku bez toho aby ste si lizli???ja by som neodolala.taketo nieco ja doma nemozem drzat 😅 😅 😅 😀

macekovam
13. máj 2011

@bobocka to bolo minuly rok.... 😅 a nezvladnem to bez toho aby som si lizla 😀

bobocka
13. máj 2011

@nanika iste,ze sa ta to dotklo,ziadna z nas nerada cita negativa na vlastnu osobu. 😖 ale si proste musis uvedomit,ze nebudes najlepsia kaaamoska s celym svetom. 😀 su ludia ,ktorim ty ako clovek vyhovujes a su ludia co ta nemusia.vsak takych mame vsetci 😉 to je uplne normalne 🙂 nic divne na tom nie je.ja tiez nezbozujem vsetkych a neocakavam ze vsatci mna budu mat radi 😉 toto je pisane forum a v pisanej forme sa velakrat vyjadrime nejak,no pochopene sme inak.uplne ine je si vysvetlovat veci zoci voci a ine si dopisovat.uz to fakt neries.je zbytocne sa k tomu vracat.tutulka tu uz viac nie je a ty tu mas zastup zien,co ta maju strasne rady a tvoje nazory a rady si cenia. 😉

katkav
13. máj 2011

@bobocka si myslis, ze som v kuse nechutnala? taku pevnu volu nemam....kedysi som piekla ovela castejsie, teraz uz len prilezitostne...neviem najst dalsie fotky, co som piekla....toto je foto z Velkej noci, ale sladke to teda nie je 😉

bobocka
13. máj 2011

@macekovam jaaaaj,tak to chapem.lebo teraz v chudnucej faze taketo nieco doma riesit-to je hotove sebatriznenie. @katkav pisala,ze ona predvcerom robila-fuuu,to by som ja nezvladla a cokoladku by som aj za usami mala 😀 😀 😀

katkav
13. máj 2011

@bobocka vsak som aj mala, tisickrat som vsetko chutnala 😉 ale vaha sa nepohla nastastie 😉 no dalsie narodky ma az svokra v juli, ale jej spravim nieco menej sladke, ona je cukrovkarka a potom az v auguste ma maly narodky, tak budem piect az potom 😉